Ανακύκλωση oχημάτων με αξιοπιστία στην εταιρεία SAPOUNAS στην Αλεξάνδρεια Κύριο

Ανακύκλωση oχημάτων με αξιοπιστία στην εταιρεία SAPOUNAS στην Αλεξάνδρεια

Η εταιρεία SAPOUNAS είναι μια από τις σημαντικότερες μονάδες ανακύκλωσης οχημάτων του Ν. Ημαθίας.Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο εργοστασιακό εξοπλισμό μπορεί να εγγυηθεί την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών της, με έδρα το 1ο χλμ Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Βέροιας.

Αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την παραλαβή και οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου σας χορηγώντας νόμιμα πιστοποιητικά καταστροφής/οριστικής διαγραφής.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο ανακύκλωσης παλαιών οχημάτων από το 1979, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους ανακύκλωσης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Στόχος της είναι να αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση για την ανακύκλωση του αυτοκινήτου σας, πάνω από όλα με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο

Επίσης η εταιρεία SAPOUNAS ειδικεύεται στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Φροντίζει για τις καθημερινές σας ανάγκες σε γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων κάθε τύπου καθώς και ιμιτασιόν(aftermarket) καινούργια ανταλλακτικά.

Η αγορά  ανταλλακτικών αποτελεί ένα οικονομικό αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστο τρόπο να εφοδιάσετε με τα απαραίτητα ανταλλακτικά το αυτοκίνητό σας, χωρίς αυτά να σας προκαλέσουν άμεση φθορά.

Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε τεράστια γκάμα από μηχανικά μέρη και εξαρτήματα αυτοκινήτων. Μέσα από την ιστοσελίδα antallaktika-sapounas.car.gr τους μπορείτε ν’ αναζητήστε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων  που παρέχουν και να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας