Τίτλοι Ειδήσεων

 

Bozzena Fashion:Νέο κατάστημα ένδυσης & αξεσουάρ στην Αλεξάνδρεια - Επώνυμα ρούχα από 4,99€ Κύριο

Bozzena Fashion:Νέο κατάστημα ένδυσης & αξεσουάρ στην Αλεξάνδρεια - Επώνυμα ρούχα από 4,99€

Η εταιρία Bozzena Fashion, δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο ένδυσης και προωθεί ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την γυναίκα και τον άνδρα στον τομέα ένδυση.

 

Η πρόθεση της Bozzena Fashion είναι να αναπτύξει το δίκτυο και να επεκταθεί περισσότερο κάνοντας προσπάθεια δημιουργίας νέων καταστημάτων. Αυτή την στιγμή η εταιρία καταφέρνει να διατηρεί με απόλυτη επιτυχία υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

Η φιλοσοφία της εταιρίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πελατοκεντρική και στόχος της είναι να διαθέτει τα προϊόντα στον καταναλωτή αποφεύγοντας τα έμμεσα κόστη δίνοντας έτσι την δυνατότητα να μπορεί να προμηθευτεί την σωστή ποιότητα προϊόντων σε συμφέρουσα χαμηλή τιμή.

 

Η εταιρία Bozzena Fashion προσπαθεί να προσεγγίσει το καταναλωτικό κοινό μέσω των προϊόντων και των προσφορών που γίνονται στα καταστήματα. Για να επιτύχει το παραπάνω βασίζεται στο μεγάλο δίκτυο προμηθευτών αλλά και στη συνεχή αναζήτηση για νέους συνεργάτες και ποιοτικά προϊόντα.

 

Η ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές, της δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει δυναμικά και να κάνει αισθητή την παρουσία της στην πανελλαδική αγορά.

 

Μείνετε κομψοί με τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Bozzena Fashion!

 

Επώνυμα ρούχα από 4,99€

 

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ έχουν γαλλική προέλευση.

 

Δ. Βετσοπούλου 63 - Αλεξάνδρεια

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας