ΕΔΩΔΙΜΟΝ στην Αλεξάνδρεια: Φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί, λαχταριστά γλυκά και ζαχαρωτά Κύριο

ΕΔΩΔΙΜΟΝ στην Αλεξάνδρεια: Φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί, λαχταριστά γλυκά και ζαχαρωτά

Μια επιχείρηση που έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή που άνοιξε, είναι τα καταστήματα ξηρών καρπών «Εδώδιμον» που βρίσκονται στη Δημοτική αγορά 37 της πόλης και στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Φιλίππου.

Ακόμη και το όνομα του μαρτυρά το νόστιμο περιεχόμενο του καταστήματος αφού τα φρέσκα προϊόντα τους είναι προς άμεση κατανάλωση και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Η οικογένεια Ντόμπρη δίνει μεγάλη σημασία στη διατροφή και κύριο μέλημα της είναι να φέρει στο τραπέζι των καταναλωτών της μόνο εκλεκτά προϊόντα που φτιάχνονται με πολύ αγάπη και μεράκι.

Οι πάντοτε φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί ψήνονται στον φούρνο της επιχείρησης και είναι σήμα κατατεθέν για τους Αλεξανδρινούς...μόνο μια επίσκεψη θα σας πείσει ώστε να δοκιμάσετε την πληθώρα επιλογών που διαθέτει και επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, όπως τα αποξηραμένα φρούτα, τα ζαχαρωτά, τα κεράσματα, μπαχαρικά, βότανα ,όσπρια και φυσικά τα βιολογικά προϊόντα.

Η ποιότητά τους γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας δοκιμή και ειδικά αυτήν την περίοδο λόγω των γιορτών, στο κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε πεντανόστιμα μελομακάρονα και λαχταριστούς κουραμπιέδες.

Το «Εδώδιμον» υποστηρίζει και ικανοποιεί κάθε διατροφική απαίτηση για μια ισορροπημένη διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, διατηρώντας πάντα το άρωμα της παράδοσης.

Οι ξηροί καρποί συγκαταλέγονται στις πλέον ωφέλιμες τροφές για τον οργανισμό. Βοηθούν στην καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων και του διαβήτη, μειώνουν την κακή χοληστερίνη και αυξάνουν την καλή, ενώ προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία στον οργανισμό.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε Βέλγικες σοκολάτες οι οποίες είναι παγκοσμίως γνωστές για την ανώτερη ποιότητά τους.

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, όπως η E και η C, καθώς και σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, το σελήνιο και το κάλιο.

Ντόμπρη Εδώδιμον

Φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί

Γρηγορίου Λαμπράκη και Φιλίππου γωνία

Δημοτική Αγορά 37

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2333300460-2333400023

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας