Εξαργυρώστε τα κουπόνια του ΟΑΕΔ και του ΟΓΑ στο βιβλιοπωλείο Κύτταρο Κύριο

Εξαργυρώστε τα κουπόνια του ΟΑΕΔ και του ΟΓΑ στο βιβλιοπωλείο Κύτταρο

Το πιο παλιό βιβλιοπωλείο της Αλεξάνδρειας με δωροπροτάσεις και με ατελείωτη ποικιλία σε σχέδια και βιβλία.

 

Από το 1978, το Κύτταρο αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη της Αλεξάνδρειας, επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 74, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα ποιότητας σε ότι αφορά την γραφική ύλη, τετράδια, βιβλία, ημερολόγια στις καλύτερες τιμές και όχι μόνο.

Το βιβλιοπωλείο Κύτταρο συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων του ΟΑΕΔ και του πρώην ΟΓΑ και δέχεται κουπόνια για την αγορά βιβλίων. Το κατάστημα δέχεται από τους επιτυχόντες, τα κουπόνια για την αγορά βιβλίων εξαργυρώνοντας άμεσα, προσφέροντας εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, ξενόγλωσσα, βοηθήματα και εξυπηρετώντας όλες τις απαιτήσεις της πολυπληθούς πελατείας του.

Δεν είναι μόνο ένα βιβλιοπωλείο, είναι ένας ζωντανός πολυχώρος προώθησης της λογοτεχνίας, ένας τόπος συνάντησης για τους βιβλιόφιλους αφού παρέχει βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, όλων των ειδών και των ηλικιών.

Στο κατάστημα μπορείτε να διαλέξετε εξαιρετικά επώνυμα παιχνίδια, σχολικές τσάντες, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, αρωματικά κεριά, καθώς επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα καλόγουστων δώρων καθώς επίσης μεγάλη ποικιλία σε στυλούς Parker μια από τις καλύτερες επώνυμες μάρκες της αγοράς.


Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο Κύτταρο και οι υπεύθυνοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για την κάθε περίπτωση.

Εξαργυρώστε τα κουπόνια του ΟΑΕΔ και του ΟΓΑ στο βιβλιοπωλείο Κύτταρο στην Αλεξάνδρεια

Γεμάτο Χριστουγεννιάτικες ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ το βιβλιοπωλείο Κύτταρο στην Αλεξάνδρεια - Ημερολόγια, βιβλία και παιχνίδια για όλα τα γούστα!

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας