Τίτλοι Ειδήσεων

 

Γιαρντίμ στην Αλεξάνδρεια - Από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι ζεστές σούπες Κύριο

Γιαρντίμ στην Αλεξάνδρεια - Από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι ζεστές σούπες

Όσους φίλους ρωτήσαμε, όσο ψάχναμε για καλομαγειρεμένες σούπες, μας απάντησαν ότι «οι καλύτερες σούπες είναι μόνο ή οι δικές τους ή της μαμάς τους»!


Οι ζεστές σούπες αποτελούν ιδανική επιλογή μέσα στο χειμώνα, αφού ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματός μας, μας τονώνουν και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

Μια γωνιά που ευελπιστεί να στεγάσει τους επισκέπτες της στο λιγοστό χρόνο που διαθέτουν για το φαγητό τους στην καθημερινότητα της πόλης , στη ζεστασιά του χώρου, στη φιλοξενία της οικογενειακής ατμόσφαιρας, στη θαλπωρή της ποιοτικής μουσικής, μα πάνω απ όλα, στην απόλαυση του να τρώει κανείς φρέσκα, χειροποίητα και γεμάτα μεράκι οικογενειακά φαγητά, σα στο σπίτι του...αυτή η γωνιά ονομάζεται Γιαρντίμ!

Χρησιμοποιώντας πάντα αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές το Γιαρντίμ ξεκινά να μας σερβίρει απίθανες σούπες που έρχονται αχνιστές στο πιάτο σου από τις 7 το πρωί, για όσους ξεκινούν τη μέρα τους όταν η προηγούμενη βάρδια πάει για ύπνο πια...

Η Γεωργία στην κουζίνα ετοιμάζει τις πεντανόστιμες σούπες κάθε μέρα, τώρα με τα κρύα, τρως κι ευχαριστιέσαι φροντίδα και φρεσκάδα.

Νοστιμότατες, χορταστικές σούπες και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές σε ένα μαγαζί, με μια λιτότητα άλλης εποχής, περιποιημένες σούπες για επείγουσες περιπτώσεις πείνας! Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Μη παραλείψετε να το βάλετε στο πρόγραμμά σας και να επιστρέψετε στο παρελθόν με σπιτικές γεύσεις. Μα, τι σας λέω τώρα, πηγαίνετε και θα καταλάβετε!

Μακεδονομάχων 19, Αλεξάνδρεια 593 00
Αλεξάνδρεια
τηλ.2333 503206

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας