ΗΛΕΚΤΡΟ-ΛύΣΗ Βέργος: Μετακινηθείτε με Ηλεκτρικά πατίνια στην Αλεξάνδρεια άνετα και ευέλικτα! Κύριο

ΗΛΕΚΤΡΟ-ΛύΣΗ Βέργος: Μετακινηθείτε με Ηλεκτρικά πατίνια στην Αλεξάνδρεια άνετα και ευέλικτα!

Αποφύγετε την Κίνηση με Ηλεκτρικά Scooter. Μετακινηθείτε με Άνεση, Ευελιξία και Ασφάλεια.


Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την ηλεκτροκίνηση από την Νο1 εταιρία ηλεκτρικών scooter στον κόσμο NIU με δυνατότητα test ride.

 

12 άτοκες
2 Χρόνια εγγύηση
Bosch μοτέρ πολύ ισχυρό
Panasonic μπαταρίες ότι πιο αξιόπιστο στον κόσμο

Βρείτε τα Ηλεκτρικά Scooter της Συλλογής μας σε Πολύ Καλές Τιμές!

  

ΗΛΕΚΤΡΟ-ΛύΣΗ Βέργος Στέργιος
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SCOOTER -ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Γρ. Λαμπράκη 29 - Αλεξάνδρεια Ημαθίας
ΤΗΛ. 23330 23732 - κιν. 694 446 4212

Απόκτησε το ηλεκτρικό σκούτερ Blaupunkt ESC608 με διάμετρο τροχού 8.5" διαθέτει κινητήρα 250W, 3 επίπεδα ταχύτητας, Cruise Control, Οθόνη LCD, Φώτα LED, φρένο με E-ABS που μπορεί να διανύσει απόσταση έως και 20 Km!    Αυτονομία: 20km


    Ταχύτητα: 25km/h
    Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη
    Βάρος Αναβάτη: 120Kg
    Bluetooth: Όχι
    Ηλικία: 16+ ετών
    Εγγύηση: 2 έτη
    Μικτό βάρος: 17 Kg

ΗΛΕΚΤΡΟ-ΛύΣΗ Βέργος: Μετακινηθείτε με Ηλεκτρικά πατίνια στην Αλεξάνδρεια άνετα και ευέλικτα!


Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι η ιδανική λύση για κατοίκους μεγάλων, πυκνοκατοικημένων πόλεων. Έρχονται χρήσιμα όταν πρέπει να μεταβείτε από το σημείο Α στο σημείο Β γρήγορα, άνετα και με χαμηλό κόστος. Επιπλέον, με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους έχουν γίνει ένα κομψό μέσο μεταφοράς για μετακινήσεις στην εργασία ή στο σχολείο.

  Για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της αγοράς, η Blaupunkt κυκλοφόρησε το μοντέλο ERL814 – ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ με ειδική εφαρμογή για κινητά.

Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον και πλήρως ασφαλές ηλεκτρικό όχημα θα προσελκύσει κάθε χρήστη.Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του σκούτερ είναι η συμβατότητά του με την εφαρμογή για κινητά Blaupunkt E-Mobilty, διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS.

Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα Blaupunkt. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε παραμέτρους του οχήματός σας όπως ταχύτητα, επίπεδο φόρτισης μπαταρίας, τρέχουσα χιλιομετρική απόσταση, συνολικά χιλιόμετρα και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε επιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης (για το ERL814, αυτό περιλαμβάνει επιλογή ταχύτητας), αλλάζοντας το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του ηλεκτρικού οχήματος και αλλάζοντας την μονάδα ταχύτητας.  Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή Blaupunkt E-Mobility, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία διάγνωσης του συστήματος για να ελέγξετε την τεχνική κατάσταση του οχήματός σας. Επιπλέον, η εφαρμογή E-Mobility Blaupunkt παρέχει την επιλογή εγγραφής της διαδρομής σας και σας επιτρέπει να δείτε διαδρομές που έχουν αποθηκευτεί στο παρελθόν. Υπάρχει ένα ακόμη πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής – δηλαδή το ηλεκτρικό κλείδωμα, το οποίο σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε το όχημα.

Το σκούτερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αφού έχει ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή.  Με έναν κινητήρα 300 W, το σκούτερ μπορεί να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 25 km / h και ο έλεγχος ταχύτητας τριών ταχυτήτων σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την τρέχουσα ταχύτητά σας ώστε να ταιριάζει με την ηλικία και τις ικανότητες οδήγησης, καθιστώντας την εμπειρία χρήστη ακόμα πιο ασφαλή. Η λειτουργία cruise-control είναι μια βολική λύση, η οποία διατηρεί σταθερή ταχύτητα όταν καλύπτει μεγάλες αποστάσεις. Η μπαταρία 10Ah, όταν είναι πλήρως φορτισμένη, σας προσφέρει μια εμβέλεια έως και 30 χλμ. Το μέγιστο εύρος εξαρτάται από το βάρος σας και τον τύπο της επιφάνειας στην οποία οδηγείτε. Τόσο η ταχύτητα όσο και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας εμφανίζονται στη μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD. 

alexandriamou_vergosskouter10

 Για να διασφαλίσει την ασφάλεια του χρήστη, η Blaupunkt έχει εξοπλίσει το μοντέλο ERL814 με ένα μπροστινό δισκόφρενο και ένα πίσω ηλεκτρικό φρένο E-ABS σχεδιασμένο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, για να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την απόσταση πέδησης. Οι μεγάλοι τροχοί 14” με ελαστικά  εξασφαλίζουν σταθερότητα, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Το σκούτερ διαθέτει ένα άνετο κάθισμα για επιπλέον άνεση στην οδήγηση.

alexandriamou_vergosskouter04

 Μείνετε ορατοί και ασφαλείς στο δρόμο με την κεφαλή LED και το πίσω φως και ένα κουδούνι. Ο διαισθητικός μηχανισμός αναδίπλωσης σάς επιτρέπει να αναδιπλώσετε  το όχημα και να μειώσετε σημαντικά τις διαστάσεις του, ενώ οι τροχοί μεταφοράς που είναι τοποθετημένοι στα υποπόδια σας επιτρέπουν να μετακινείτε εύκολα το σκούτερ, π.χ. όταν το παίρνετε μαζί σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Περιλαμβάνεται μια τσάντα μεταφοράς για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση του οχήματος. Το μέγιστο φορτίο του ERL814 είναι 100 κιλά και ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 5-6 ώρες. Το πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ ERL814 εγγυάται μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία οδήγησης! 

Tεχνικά Χαρακτηριστικά    

Κινητήρας: 300 W
    Μπαταρία: 36 V 10 Ah
    Μέγιστη ταχύτητα: 25 km / h (ρυθμιζόμενη ταχύτητα 3)
    Εύρος: έως 30 km (ανάλογα με το φορτίο και τον τύπο της επιφάνειας)
    Λειτουργεί με την εφαρμογή Blaupunkt E-Mobility (Android, iOS)
    Ηλεκτρικό κλείδωμα διαθέσιμο στην εφαρμογή APP
    Μέγιστo Βάρος: 100 κιλά
    Κλίση: 15 μοίρες
    Δυνατότητα Cruise Control
    Πίσω φρένο: ηλεκτρικό φρένο E-ABS
    Μπροστινό φρένο: δισκόφρενο
    Τροχοί 14 “
    Μπροστινή και πίσω λυχνία LED
    LCD για ένδειξη ταχύτητας και στάθμης φόρτισης μπαταρίας
    Προειδοποιητικό κουδούνι
    Εύκολος μηχανισμός αναδίπλωσης
    Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς
    Ρεύμα φόρτισης: 42 V 1,5 A
    Χρόνος φόρτισης: περίπου 5-6 ώρες
    Διαστάσεις: (διπλωμένο / ξεδιπλωμένο) 650x600x350mm / 1100x430x940 mm
    Καθαρό βάρος: 19,3 kg

 

12 άτοκες
2 Χρόνια εγγύηση
Bosch μοτέρ πολύ ισχυρό
Panasonic μπαταρίες ότι πιο αξιόπιστο στον κόσμο

Βρείτε τα Ηλεκτρικά Scooter της Συλλογής μας σε Πολύ Καλές Τιμές!

  

ΗΛΕΚΤΡΟ-ΛύΣΗ Βέργος Στέργιος
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SCOOTER -ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Γρ. Λαμπράκη 29 - Αλεξάνδρεια Ημαθίας
ΤΗΛ. 23330 23732 - κιν. 694 446 4212

 

 

 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!