Η εταιρεία ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 

Η εταιρεία ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο της θέρμανσης , ύδρευσης, κλιματισμού, ηλιακών συστημάτων, φίλτρων νερού, ειδών υγιεινής και στερεών καυσίμων και αυτές τις ημέρες βρέθηκε έχοντας το δικό της περίπτερο στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ εταιρεία , όπου εξειδικεύετε στην κατασκευή οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας , επιλέγοντας τα ποιοτικότερα και καταλληλότερα προϊόντα και υλικά της αγοράς για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προηγμένης τεχνολογίας. Ξεχωρίζει για την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και το έμπειρο προσωπικό της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αέριο
Ύδρευση
Ηλιακά Συστήματα
Εξαερισμός
Φίλτρα Νερού
Κλιματισμός
Γεωθερμία

Οι τομείς δραστηριοτήτων είναι :

Εμπορία λεβήτων πετρελαίου , αερίου , πέλλετ , ξύλου , ρεύματος , αντλιών θερμότητας, ηλιακών συστημάτων, πιεστικών συγκροτημάτων , φίλτρων νερού.

Κατασκευή έργων κλιματισμού , θέρμανσης , ύδρευσης , αποχέτευσης , και ειδικών εφαρμογών πυροπροστασίας , εξαερισμού , ενδοδαπέδιας θέρμανσης , ηλιακών συστημάτων , φίλτρων νερού.

Τεχνική υποστήριξη – συντηρήσεις εγκαταστάσεων.

Τεχνικοί φάκελοι και διαδικασία για ένταξη στο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ΄ οίκον.

Η εταιρεία ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ είναι επίσημος εισαγωγέας Ελλάδος των:

BIODOM (ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ) με λέβητες πέλλετ.
ALBA KALOR (ΙΤΑΛΙΑΣ) με ενεργειακές αερόθερμες σόμπες πέλλετ.
DRAUHOLZ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) με καύσιμη ύλη πέλλετ.

Ψάχνεις πέλλετ άριστης απόδοσης; Θα το βρεις σε τιμή ασυναγώνιστη στην εταιρεία ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ στην Αλεξάνδρεια

Η ιδανική λύση για άριστη καύση με τη μέγιστη θερμική απόδοση.

Το πέλλετ ή συσσωματώματα ξύλου είναι είδος φιλικό πρός το περιβάλλον καύσιμο που προέρχεται από ξύλο ή κατάλοιπα επεξεργασίας ξύλου.

Συνεπώς, η αποθήκευση και η μεταφορά του είναι πολύ πιο εύκολη και αποδοτική από οποιαδήποτε άλλο είδος ξύλου. Βασικό χαρακτηριστικό του πέλλετ είναι η πολύ χαμηλή υγρασία του, η χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα (στάχτη) και η υψηλή ενεργειακή του απόδοση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ελκυστικό και αποδοτικό καύσιμο.

Είναι οικονομικότερο στην χρήση από το πετρέλαιο. Έχει σταθερή ποιότητα και υγρασία 8-10%.Είναι καθαρό και εύκολο στην χρήση και στην αποθήκευση καθώς συσκευάζεται σε τσουβαλάκια των 15 κιλών.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας: www.biodomhellas.gr

Η εταιρεία ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ - Θέρμανση, Ύδρευση , Κλιματισμός, Στερεά Καύσιμα  σας ευχαριστεί για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας!

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ

EΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΤΗΛ – ΦΑΧ. 2333501600

ΚΙΝ. 6976997053

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ψάχνεις πέλλετ άριστης απόδοσης; Θα το βρεις σε τιμή ασυναγώνιστη στην εταιρεία ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ στην Αλεξάνδρεια

 rezult-scaled

a1-superpower-scaled

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας