Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ: Από την Κυριακή 28 Ιουνίου κοντά μας ο Παραδεισένιος Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους Κύριο

Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ: Από την Κυριακή 28 Ιουνίου κοντά μας ο Παραδεισένιος Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους

Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ, πρόκειται για έναν πολυχώρο που εντυπωσιάζει με το μέγεθος, τη ζωντάνια  και τη φιλοσοφία του, συναρπάζει μικρούς και μεγάλους αφού διαθέτει παιδόποτο και ταβέρνα που συνδυάζουν τη διασκέδαση και τη γευστική απόλαυση για όλες τις ηλικίες.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παιδότοπο της περιοχής, που μετατρέπει τη γνώση και τη δημιουργική απασχόληση σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι, εστιάζοντας στη σωστή διατροφή των παιδιών σε ένα  φιλικό προς όλη την οικογένεια περιβάλλον.

Έκφραση, ευχαρίστηση και ξεγνοιασιά όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με άνεση και ασφάλεια  που τα απασχολούν με δημιουργικούς τρόπους.

Ο εξωτερικός χώρος του παιδότοπου είναι γεμάτος φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο, κατασκευές και soft room και θα είναι ανοιχτός από την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020.

Τα πάρτι των παιδιών σας εδώ θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία.

Στην ταβέρνα της επιχείρησης θα βρείτε παραδοσιακή αυθεντική κουζίνα που προσφέρει υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις που αγγίζουν την τελειότητα αφού τις επιμελείται και τις δημιουργεί προσωπικά ο Chef Βαγγέλης Βογιατζής.

Μια όαση δροσιάς για τους μεγάλους με σύγχρονη προσεγμένη διακόσμηση και άψογη αξιοποίηση των ποιοτικών και νόστιμων συνδυασμών γεύσεων που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ λοιπόν...για να δοκιμάσετε νόστιμες μα πάνω απ’ όλα αυθεντικές και ιδιαίτερες γεύσεις.

Ο πολυχώρος διαθέτει εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ.

Ο εξωτερικός χώρος του Πράσινου Κήπου ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 27 Ιουνίου από τις 17:30 το απόγευμα

ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

1ο χλμ .Αλεξάνδρειαs- Βέροιας ( όπισθεν LIDL)

Τηλ. 697 282 6607.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!