ΜΑΝΔΡΑΣ: Άνθη και Φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα σας...εκλεκτά φρούτα και λαχανικά!!! Κύριο

ΜΑΝΔΡΑΣ: Άνθη και Φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα σας...εκλεκτά φρούτα και λαχανικά!!!

Το κατάστημα φρούτων και λαχανικών Μανδρά στην οδό Ελ. Βενιζέλου 3 στην Αλεξάνδρεια έχει βάλει στόχο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε ένα ευχάριστο και προσιτό περιβάλλον με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει -πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Στο κατάστημα θα βρείτε τα πιο εκλεκτά φρούτα και λαχανικά για να συνθέσετε το μενού της ημέρας και ειδικά φρούτα εποχής όπως το καρπούζι και το πεπόνι, ενώ μπορείτε να είστε ήσυχοι για την ποιότητά τους, σαν να τα κόψατε μόλις από τις δικές σας καλλιέργειες.

 

Τα δροσερά καρπούζια και πεπόνια του Μανδρά είναι για πρωινό, βραδινό μέχρι και για κοκτέιλ… αφού είναι τόσο γλυκά που ικανοποιούν την πείνα και τη δίψα ειδικά τώρα που ο υδράργυρος είναι στα ύψη. 

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την εικόνα των λουλουδιών στο σπίτι είτε μέσα είτε έξω, τέτοια άνθη και φυτά θα βρείτε στο κατάστημα Μανδράς, πολύχρωμα, ολόφρεσκα με μεθυστικά αρώματα που θα σας «ξελογιάσουν» και θα κάνουν μέχρι και τη μητέρα-φύση να ζηλεύει την αυλή ή το μπαλκόνι σας.

 

Τα φυτά και τα άνθη που διαθέτει το κατάστημα είναι υψηλής ποιότητας και μπορούν να διακοσμήσουν και να διαμορφώσουν τον χώρο σας, χαρίζοντας ευεξία, ενώ παράλληλα δημιουργούν μικρές οάσεις μέσα στην πόλη.

 

Κατάστημα φρούτων και λαχανικών, άνθη και φυτών ΜΑΝΔΡΑ.

Ελευθερίου Βενιζέλου 3

ΤΗΛ.2333305176 - 6943915981

Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!