Μεταφέρθηκε το κατάστημα Black List στην Αλεξάνδρεια - Δείτε που μπορείτε να βρείτε νέες υπέροχες προτάσεις μόδας(φωτο) Κύριο

Μεταφέρθηκε το κατάστημα Black List στην Αλεξάνδρεια - Δείτε που μπορείτε να βρείτε νέες υπέροχες προτάσεις μόδας(φωτο)

Στην αγορά της Αλεξάνδρειας υπάρχει ένα κατάστημα ενδυμάτων που κάνει τη ¨διαφορά¨ από τότε που ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι, αυτό δεν είναι άλλο από το Black List, το οποίο μεταφέρθηκε επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 124 στην Αλεξάνδρεια και το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των καταναλωτών αφού έχει κάνει τις εμφανίσεις τους ακόμα πιο ξεχωριστές!

 Η BLACK LIST BY KAMPAKIS αποτελεί μία αλυσίδα Ελληνικών καταστημάτων που δραστηριοποιείται στο χώρο του ενδύματος τα τελευταία 70 χρόνια. Με εμπειρία και συνεχή ενημέρωση , η BLACK LIST BY KAMPAKIS , προσφέρει ποικίλες ενδυματολογικές προτάσεις, τόσο για τον άνδρα, όσο και για την γυναίκα, με γνώμονα πάντα το συνδυασμό ποιότητας και προσιτής τιμής.

Το προσωπικό του Black List, με κίνητρο τη σχέση εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει χρόνια τώρα με τους πελάτες του, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί, να σας εξυπηρετήσει και να σας μυήσει στον κόσμο της μόδας με μοναδικά κομμάτια που μπορείτε να βρείτε μόνο εκεί.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τη μεγάλη γκάμα γυναικείων και ανδρικών συνόλων αυτό που σας ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας, για να είστε σικ από το πρωί έως το βράδυ.

Για τους υπεύθυνους της επιχείρησης ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός!

 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!