Τίτλοι Ειδήσεων

 

Mr A & Ms R Handmade: Mοναδικά μα(ρ)τάκια,τα πιο γλυκά ερυθρόλευκα βραχιολάκια της Άνοιξης...περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Κύριο

Mr A & Ms R Handmade: Mοναδικά μα(ρ)τάκια,τα πιο γλυκά ερυθρόλευκα βραχιολάκια της Άνοιξης...περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Χειροποίητα βραχιόλια-μαρτάκια με κλωστές και κορδόνια, ματάκια με σμάλτο ή στρασσάκια και ιδιαίτερα μεταλλικά στοιχεία σας προφυλάσσουν από τον λαμπερό ήλιο του Μάρτη και τα... κακά βλέμματα αφού είναι το πιο γλυκό αξεσουάρ της άνοιξης.

Στο νέο κατάστημα «Mr A & Ms R» θα βρείτε μοναδικά χειροποίητα μαρτάκια γιατί...είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη! Τα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, με έδρα την Αλεξάνδρεια και πιο συγκεκριμένα την Οδό Δ. Βετσοπούλου 102, είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων για όλα τα γούστα σε πρωτότυπα σχέδια για λαμπερές εμφανίσεις και να προμηθευτείτε ξεχωριστά βραχιόλια-μαρτάκια που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Και ποιος δεν φορά σήμερα στο αριστερό ή το δεξί χέρι το βραχιολάκι με το λευκό και το κόκκινο σχοινάκι. Το... πατροπαράδοτο έθιμο, το βραχιόλι του Μάρτη με την άσπρη & κόκκινη κλωστή, σε όμορφες, διαφορετικές εκδοχές, που το αναδεικνύουν στο must-have αξεσουάρ της Άνοιξης!

Το φοράμε για να μας προστατέψει από τον καυτό ήλιο του Μαρτίου και μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, τότε που η γιαγιά ή η μαμά το έπλεκε πάνω στο χέρι μας. Αυτό που φοράμε δίπλα στο καλό μας ρολόι ή τα αγαπημένα μας βραχιόλια, στο μπάνιο, στον ύπνο, στην παραλία, στα πάρτι. Αυτό που ξεχνιόμαστε και φοράμε όχι μόνο το Μάρτιο, αλλά για μήνες μέχρι να κοπεί.

Ένα τόσο δα μικρό βραχιόλι που σημαίνει τόσα πολλά.

Αυτά τα μα(ρ)τάκια, τα πιο γλυκά ερυθρόλευκα βραχιολάκια της άνοιξης μπορείτε να επιλέξετε από το κατάστημα μέσα από μια πλούσια συλλογή. Είτε διαλέξετε αυτό με τη χάντρα-ματάκι για να σας προστατεύει και από το κακό το μάτι, είτε με άλλα στολίδια για να νιώθετε ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να είστε όμορφη, ένα είναι το σίγουρο: θα τα ευχαριστηθείτε και με το παραπάνω.

Ο λεγόμενος «Μάρτης» είναι ένα παμπάλαιο έθιμο που πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια. Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, ο Μάρτης προστατεύει τα πρόσωπα των παιδιών από τον πρώτο ήλιο της Άνοιξης, για να μην καούν.

Συνήθως τον φτιάχνουν την τελευταία μέρα του Φλεβάρη και τον φορούν την πρώτη μέρα του Μάρτη, πριν βγουν από το σπίτι και το βγάζουν στο τέλος του μήνα, ή το αφήνουν πάνω στις τριανταφυλλιές όταν δουν το πρώτο χελιδόνι, για να τον πάρουν τα πουλιά και να χτίσουν τη φωλιά τους.

Μαρτάκια χειροποίητα για το 2020.

Mr A & Ms R Handmade

Βετσοπούλου 102, Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τ: 2333400153.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!