Νέα Φωτιστικά Ασφαλείας SKYLINE από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E Κύριο

Νέα Φωτιστικά Ασφαλείας  SKYLINE από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει συνεχώς νέα προϊόντα σύμφωνα με τις ζητήσεις της αγοράς. Ανάμεσα στα νέα της προϊόντα είναι η σειρά φωτιστικών ασφαλείας SKYLINE.

Τα νέα φωτιστικά SKY LINE LED είναι συνεχούς λειτουργίας, με αυτονομία 1,5 και 3 ώρες, αυτοελεγχόμενα, στεγανά IP65, μέχρι 1000lm φωτεινότητα και διπλής όψης. Έχουν παραχθεί σε 3 διαφορετικά σχέδια με τους κωδικούς SLL-800LP/WP, SLL-10xx/WP και SLL-1xxx/WP αντίστοιχα με σκοπό να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις, σε επαγγελματικούς χώρους και οικίες.

 

Η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους πέντε (5) τρόπους: τοποθέτηση σε τοίχο, χωνευτή τοποθέτηση σε οροφή, τοποθέτηση σε οροφή με πινακίδα σήμανσης, τοποθέτηση σε οροφή και χωνευτή τοποθέτηση σε οροφή με πινακίδα σήμανσης.

     Tα νέα φωτιστικά της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μπορούν να τοποθετηθούν σε Ξενοδοχεία, Αεροδρόμια, Εμπορικά Κέντρα και διάφορες άλλες εγκαταστάσεις. Εκτός από το καινοτόμο εσωτερικό τους, τα νέα φωτιστικά εντυπωσιάζουν και με την υψηλής ποιότητας εξωτερική τους εμφάνιση.

Η εταιρεία όπως κατά την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, έτσι και κατά την ανάπτυξη των σχεδίων, εστιάζει στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!