«Ο Γίγας» ΟΠΑΠ Play:Κλήρωση Τζόκερ (02/01/2020): Ώρα για τα 8.400.000 ευρώ! Κύριο

«Ο Γίγας» ΟΠΑΠ Play:Κλήρωση Τζόκερ (02/01/2020): Ώρα για τα 8.400.000 ευρώ!

Μετά τα συνεχόμενα τζακ ποτ, το ποσό στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ ήταν 7 εκατ. ευρώ (από 6,5 εκατ. ευρώ αρχικά) και οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής:8, 15, 17, 18, 44 και τζόκερ το 8.


Κατά τη διαλογή δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία και έτσι στην επόμενη κλήρωση, της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, θα διανεμηθούν στην πρώτη κατηγορία 8,4 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν δύο τυχερά δελτία, που κερδίζουν έκαστο από 112.000 ευρώ.

Δεν νιώθετε τυχεροί στη ζωή σας;

Τότε δεν έχετε περάσει ακόμη από την γωνιά που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή...

Γιατί η τύχη στην Αλεξάνδρεια έχει το δικό της όνομα... πρακτορείο ΟΠΑΠ Play «Ο Γίγας», στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Θ. Σοφούλη στην Αλεξάνδρεια.

Εκεί που τα κέρδη μπαίνουν στην τσέπη σας, αφού το πρακτορείο ήδη μετρά άπειρες επιτυχίες στα τυχερά παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σας και μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια του Οργανισμού, όπως Τζόκερ, Κίνο, Πάμε Στοίχημα, Λόττο κλπ), διαθέτει επίσης Λαχεία, ΣΚΡΑΤΣ και άλλα.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το κατάστημα δεν σταματούν εκεί, αφού στον χώρο λειτουργούν μηχανήματα ΟΠΑΠ Play, με παιχνίδια για όλα τα γούστα για περισσότερα κέρδη.

Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε εύκολα λογαριασμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΝΦΙΑ κλπ), να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας σας και να κάνετε οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή επιθυμείτε.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα-Πέμπτη: 08:00'-02:00'

Παρασκευή-Σάββατο 08:00'-04:00'.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας