Περάστε δημιουργικές ώρες στο σπίτι με βιβλία για μικρούς και μεγάλους από το Bιβλιοπωλείο Κύτταρο στην Αλεξάνδρεια Κύριο

Περάστε δημιουργικές ώρες στο σπίτι με βιβλία για μικρούς και μεγάλους από το Bιβλιοπωλείο Κύτταρο στην Αλεξάνδρεια

Η πανδημία του κορονοϊού κρατάει υποχρεωτικά στα σπίτια εκατοντάδες πολίτες μαζί με τα παιδιά τους λόγω της καραντίνας αλλά είναι και μια μεγάλη

ευκαιρία για να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα σας διαβάζοντας βιβλία που μπορείτε να προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο Κύτταρο στην Αλεξάνδρεια.

Από το 1978, το Κύτταρο αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη της Αλεξάνδρειας, επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 74, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα ποιότητας σε ότι αφορά την γραφική ύλη, τετράδια, βιβλία, ημερολόγια στις καλύτερες τιμές και όχι μόνο. 

Δεν είναι μόνο ένα βιβλιοπωλείο, είναι ένας ζωντανός πολυχώρος προώθησης της λογοτεχνίας, ένας τόπος συνάντησης για τους βιβλιόφιλους αφού παρέχει βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, όλων των ειδών και των ηλικιών.

Στο κατάστημα μπορείτε να διαλέξετε εξαιρετικά επώνυμα παιχνίδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, αρωματικά κεριά, καθώς επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα καλόγουστων δώρων καθώς επίσης μεγάλη ποικιλία σε στυλούς Parker μια από τις καλύτερες επώνυμες μάρκες της αγοράς.


Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο Κύτταρο και οι υπεύθυνοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για την κάθε περίπτωση.

 

Κύτταρο,το πιο παλιό Bιβλιοπωλείο της Αλεξάνδρειας με δώρα και βιβλία σε ατελείωτη ποικιλία και σχέδια

alexandriamou.gr diafimisi2020001

 Γεμάτο Χριστουγεννιάτικες ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ το βιβλιοπωλείο Κύτταρο στην Αλεξάνδρεια - Ημερολόγια, βιβλία και παιχνίδια για όλα τα γούστα!

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!