Το 2ο Kaffeine 37 στην Αλεξάνδρεια είναι γεγονός! H συνταγή πέτυχε και έγινε το double-double! Κύριο

Το 2ο Kaffeine 37 στην Αλεξάνδρεια είναι γεγονός! H συνταγή πέτυχε και έγινε το double-double!

Ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα στην Αλεξάνδρεια είναι έτοιμο να σας απογειώσει γευστικά και στο νέο κατάστημα(πρώην PARADA) που ξεκινά στη συμβολή των οδών Νικ. Πλαστήρα 1 και Ελ. Βενιζέλου αφού πλέον στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται η τριάδα των Κώστα Γρηγοριάδη, Δημήτρη Καραντώνα και Διονύση Καραντώνα.
Η επιχείρηση ¨Κafeine 37¨ σε συνεργασία με την αξεπέραστη στον καφέ, JACOBS προσφέρει γεύσεις που ξεσηκώνουν τον ουρανίσκο σας και φρέσκες, πρωτοποριακές ιδέες σε ροφήματα υψηλής ποιότητας.
Το ¨Κafeine 37¨ εξειδικεύεται σε εδέσματα, μεγάλη ποικιλία μικρογευμάτων και κρύων σάντουιτς υπό τις οδηγίες του επαγγελματία Σεφ Δημήτρη Καραντώνα που ξεδιπλώνει τα μυστικά της τέχνης του σε διαφορετικές πρωτοποριακές γεύσεις κάθε φορά.

Το κατάστημα πρωτοπορεί και στην ποιότητα του νερού που βελτιώνει παράλληλα και τη γεύση του καφέ χρησιμοποιώντας φίλτρα αντίστροφης όσμωσης, ένα σύστημα που θα βρείτε ΜΟΝΟ στο ¨Κafeine 37¨.

Το cafe - breakfast shop και όχι μόνο αποτελεί ένα ¨in¨ στέκι στην πόλη της Αλεξάνδρειας, σταθερό σημείο αναφοράς, καλαίσθητη επιλογή χώρου για να απολαύσετε επιλεγμένα-ποιοτικά και νόστιμα σνακς και απολαυστικά ροφήματα καθώς και το ιδανικό μέρος για μικρές, καθημερινές συναντήσεις.
Φρέσκα αγνά υλικά σε προσιτές τιμές, νόστιμες μοντέρνες πινελιές και ποικιλία από αλμυρές γεύσεις αλλά και λαχταριστές γλυκές προτάσεις μας περιμένουν καθημερινά στο ¨Κaffeine_37¨, χειροποίητες πίτες, κρύα σάντουιτς και πολλά άλλα νόστιμα σνακς που θα λατρέψετε.

Εγγύηση ποιότητας αποτελεί και το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης αφού ο Κώστας Γρηγοριάδης πέρα από τις γενικές σπουδές του στο ΤΕΙ Μηχανολογίας, μετρά 19 χρόνια προϋπηρεσία σε μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος ως barista - bartender και έχει παρακολουθήσει μια πλειάδα σεμιναρίων όπως:
Σεμινάρια
- Barista skills foundation από τον οργανισμό SCAE(SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION OF EUROPE)
με εισηγητή τον κύριο Χρήστο Λουκάκη(1ος παγκόσμιος πρωταθλητής LATTE ART το έτος 2011)
- JACOBS BARISTA BΑSIC
- BARMANIA το 2010 με θέμα τη κουλτούρα, την ιστορία,και την τέχνη παρασκευής ενός τέλειου Espresso το έτος 2010 με εισηγητή τον κύριο Παναγιώτη Ξυλά στο υποκατάστημα της ΚΑΦΕΑ Α.Ε
Επίσης έχει συμμετοχή το έτος 2018 και 2019 στην έκθεση HO.RE.CA ως BARISTA σε συνεργασία με την εταιρία JACOBS
και διετή απασχόληση στην εταιρία JACOBS ως BARISTA και τεχνικός εξοπλισμού καφέ κατά την διάρκεια των ετών 2017-2019

Μια γευστική δοκιμή θα σας πείσει...!!!
Στο νέο κατάστημα θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ποτό σας ή τον καφέ σας παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ομάδες αφού θα λειτουργούν συνδρομητικά κανάλια σε μεγάλες οθόνες. (PaokTV - Cosmote TV - OTE TV).
Κι αν φυσικά δεν έχετε όρεξη να βγείτε από το σπίτι, το ¨Κafeine 37¨ σας φέρνει στην πόρτα σας την παραγγελία σας με ένα τηλέφωνημα.

Νικ. Πλαστήρα 1 με Ελ. Βενιζέλου γωνία - Αλεξάνδρεια - τηλ.23330 27674.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!