Το Kaffeine_37 επίσημος χορηγός του Basketball Summer Camp του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια! - Ο Νίκος Οικονόμου βρέθηκε εκεί! Κύριο

Το Kaffeine_37 επίσημος χορηγός του Basketball Summer Camp του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια! - Ο Νίκος Οικονόμου βρέθηκε εκεί!

Ο μεγάλος χορηγός του Basketball Summer Camp του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια είναι γνωστό σε όλους  Kaffeine_37.

Για μια ακόμη φορά οι επιχειρηματίες του επιτυχημένου καταστήματος εστίασης, Δημήτρης Καραντώνας και Κώστας Γρηγοριάδης δείχνουν έμπρακτα την αγάπη προς τον τόπο τους και προς τα παιδιά μας στηρίζοντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης μας με οδηγό τον θρύλο του αθλήματος Νίκο Οικονόμου.

Το 1ο Basketball Summer Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας με τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών της ευρύτερης περιοχής μας ηλικίας 6 έως 16 ετών.

Ο πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και προπονητής, Νίκος Οικονόμου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020 στο φιλόξενο χώρο του Kaffeine_37 όπου αφού δημιούργησε στο χώρο της κουζίνας του χώρου εστίασης φτιάχνοντας καφέ, ευχαρίστησε θερμά τους ιδιοκτήτες κ. Καραντώνα και κ. Γρηγοριάδη για τη στήριξη τους στο Summer Camp αλλά και ιδιαίτερα στον αθλητισμό τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να αναδεικνύονται τέτοια εγχειρήματα που διδάσκουν στα παιδιά μας την άμιλλα του αθλήματος και τον σεβασμό στην ομαδικότητα.

Ο ίδιος επεσήμανε τα οφέλη που έχουν στην τοπική κοινωνία τέτοιου βεληνεκούς αθλητικά γεγονότα και εξήγησε πως οι μεγάλοι κερδισμένοι από αυτό, είναι τα ίδια τα παιδιά που είχαν την τύχη να συμμετέχουν σε αυτό το ξεχωριστό camp.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!