Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δ. Αλεξάνδρειας:Ετοιμότητα και ''βροντερό παρών'' των μελών του όπου κριθεί απαραίτητο Κύριο

04 Ιαν 2017
Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δ. Αλεξάνδρειας:Ετοιμότητα και ''βροντερό παρών'' των μελών του όπου κριθεί απαραίτητο

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στη Σκύδρα βρέθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου μας προκειμένου να λάβει μέρος σε συζήτηση με

συναδέλφους από την υπόλοιπη χώρα για δύο θέματα.
Πρώτον να ολοκληρωθεί το κείμενο που ξεκίνησε στη συνέλευση στα Αμπελάκια και το οποίο τελικά στάλθηκε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση προκειμένου να συζητηθεί το αγροτικό ζήτημα στη βουλή στις 12 - 14 Ιανουαρίου. Η τελική θεματολογία συνυπογράφηκε και από το σύλλογό μας.

Δεύτερον να συζητηθεί το σημερινό ραντεβού με τον Υπουργό Γεωργίας ,ραντεβού στο οποίο το Δ.Σ αρνήθηκε να παραστεί καθώς θεωρεί οτι δεν γίνεται με τους όρους που αυτό επιθυμεί καθώς ουδεμία εξασφάλιση υπήρχε οτι στην αίθουσα θα υπήρχαν και εκπρόσωποι των Υπουργεί ων Οικονομικών ή Εργασίας ,εφόσων σφαλιστικο και φορολογικο θεωρούμε οτι είναι αυτά που μας οδηγούν στην εξαφάνηση.

Επίσης επειδή αυτός ο σύλλογος αντλεί τη δύναμη του από τα μέλη του και πλέον εχει αποτινάξει απο πάνω του όρους όπως νεοσύστατος η ακόλουθος ,μέσω του ΔΣ θα ειναι παρόν πάντα με δυνατή και καθαρή φωνή σε τέτοιου είδους συσκέψεις πάντα αξιολογώντας πρώτα τους συνομιλητες ,τις προθέσεις αυτών αλλά και των συνθηκών που επικρατούν κάθε φορά.

Ενημερώνουμε επίσης οτι στο σχεδιασμό του ΔΣ περιλαμβανονται ημερίδες που αφορούν τις κύριες καλλιέργειες της περιοχής μας όπως το βαμβάκι ,το συμπύρινο και επιτραπέζιο ροδάκινο καθώς και τα μήλα, όπως επίσης και ημερίδες που αφορούν το ζαχαρότευτλο και κάποιες νέες καλλιέργειες.
Ηδιαίτερη βαρύτητα θα δωθεί στο τρόπο δημιουργίας συνεταιρισμού και ομάδων παραγωγών .
Τέλος επειδή κοινή διαπίστωση είναι ότι ο αγροτικός κόσμος της χώρας βρίσκεται σε αναβρασμό, καλουμε τα μέλη μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να δώσουν ,όπως πάντα , βροντερο παρόν όπου κριθεί απαραίτητο ξεκινώντας από την αμέσως επόμενη γενική συνέλευση για την οποία θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα .

Με τιμλη το ΔΣ

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!