Αριθμό κυψελών πρέπει να δηλώσουν όλοι οι μελισσοκόμοι μέχρι 31/12/2016

20 Οκτ 2016
Αριθμό κυψελών πρέπει να δηλώσουν όλοι οι μελισσοκόμοι μέχρι 31/12/2016

Καλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι που υλοποιούν μελισσοκομικά προγράμματα να καθορίσουν τον αριθμό των κυψελών τους που είναι έτοιμες για διαχείμανση.

Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την 31/12/2016 σχετικό έντυπο αίτησης που μπορούν να προμηθεύονται από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας.

Η αίτηση- δήλωση είναι υποχρεωτική για όλους και αποτελεί επιπλέον προϋπόθεση για την ένταξη των Μελισσοκόμων στο πρόγραμμα ενίσχυσης μετακίνησης κυψελών (δράση3.2) Για περαιτέρω πληροφορίες κ. Τσαγγαλιδης Γεώργιος, Τμήμα Κτηνιατρικής /Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Ημαθιας., τηλ. Επικοινωνίας:2331350133 φαξ:2331350136 και e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης

Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής

α/α

Κοσμάς Κουβακάς

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας