alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Ο Buster, το Boxer που κάνει τραμπολίνο, είναι ο πρωταγωνιστής του σποτ των καταστημάτων John Lewis που θα λατρέψετε. Αυτή είναι η ιστορία ενός μικρού

Κατηγορία Γενικά

Έναν και μοναδικό υπερτυχερό ανέδειξε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ που κερδίζει το αμύθητο ποσό των 13.824.348,52 ευρω!

Νικητής αναδείχθηκε στην

Κατηγορία Γενικά

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στην Βέροια θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Αγίας Οικογενείας των

Σε ευνοϊκές ρυθμίσεις στα στεγαστικά δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων προσανατολίζεται η διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Το «ταξίδι» παρουσίασης του νέου βιβλίου του Βεροιώτη δημοσιογράφου-συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα συνεχίστηκε στην Αλεξάνδρεια από τις εκδόσεις «ΕΝΤΥΠΟΙΣ».
Η παρουσίαση του στην Αλεξάνδρεια

Προγράμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε 1.300 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ. Η υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους γίνεται ηλεκτρονικά σε οποιοδήποτε ΚΕΠ και θα διαρκέσει μέχρι και την 18.11.2016.

Φωτιά ξέσπασε σε καμινάδα τζακιού διόροφης οικίας στην οδό Παπάγου στην Αλεξάνδρεια, το απόγευμα της

Κατηγορία Αστυνομικά
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 14:26

Σεισμός 4.6R βορειοδυτικά του Κιλκίς

Σεισμός 4,6 της κλίμακος ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:12 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου  12 χλμ δυτικά-βορειοδυτικά της πόλης του Κιλκίς με εστιακό βάθος 10 χλμ.
Μέχρι στιγμής δεν

Κατηγορία Γενικά

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται  να αναρτηθούν από τον ΟΑΕΔ οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 6.339 προσλήψεις Κοινωφελούς στους δήμους.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας