alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Στα ίχνη και στη συνακόλουθη εξάρθρωση συμμορίας ημεδαπών, η οποία ενέχεται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και στη μεταπώληση αυτούσιων ή μερών τους ως ανταλλακτικά, οδήγησε η

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Κυριακή 27 Νοεμβρ'ιου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο της Κατερίνης ο Μορφωτικός Σύλλογος Κατερίνης ¨Οι Νοσταλγοί της Παράδοσης¨ και στα πλαισια των Αικατερινείων 2016 πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα ΄΄ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-Ο ΤΟΠΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ΄΄

Εισηγητής της

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα διενεργήσει εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου)

Την απόφαση να αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα αποφάσισε χθες (28/11) η ΕΠΣ Ημαθίας, κατά τη διάρκεια της Γενική Συνέλευσης.

Κατηγορία Αθλητικά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά δέκα (10) ατόμων

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου το νεοεκλεγέν συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας.

Στις 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, ο Πυθαγόρας Ιερόπουλος θα

Με την ευκαιρία συμπληρώσεως φέτος1100 χρόνων από την Κοίμηση του Αγίου Κλήμεντος Αχριδών η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων με αποκορύφωμα τον εορτασμό της ιεράς μνήμης του Αγίου που τιμάται (στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας) στις 25 Νοεμβρίου.

Σας περιμένουμε την Τέταρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 στον όροφο της πιτσαρίας ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ, στην ομιλία που διοργανώνει η ομάδα θηλασμού Βέροιας για ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά όλους μας. Την παροχή πρώτων βοηθειών σε ενήλικες και παιδιά.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας