alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016

Χορός αποφοίτων μαθητών του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ (2ο χλμ Αλεξάνδρειας - Χαλκηδόνας)

Τιμή

Ο Σ.Φ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του, που διοργανώνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις ΜΟΥΣΣΕΣ στο

Κατηγορία Αθλητικά

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί

Κατηγορία Τεχνολογία

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας και το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ με την επωνυμία « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ », ζητούν έναν ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΓΕΡΑΝΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ.
Παρακαλούμε, εάν

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας καλεί όποιον πολίτη του Δήμου μας αντιμετωπίζει πιθανότητα πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας να επικοινωνήσει στο

Κατηγορία Γενικά

Στην 6η Ελληνογερμανική Συνέλευση, η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία για τη συνεργασία μεταξύ Ελληνικών και Γερμανικών περιφερειών και δήμων, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ατόμου για κατοχή αρχαίου αντικειμένου και φυτών κάνναβης.

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ θα υποδεχτεί τον ιερό λείψανο του Αγίου Νεκταρίου στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αναλήψεως και Αγίου Νεκταρίου Βεροίας και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στην ιερά αγρυπνία.

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 11η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 09-11-2016 ημέρα Tετάρτη και ώρα 2:30μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας