alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 19:43

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Σε όλη τη χώρα επεκτείνεται με τη νέα χρονιά το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά μέχρι το τέλος του έτους σε 30 δήμους της χώρας και ενίσχυσε 48.319 δικαιούχους, από τους οποίους το 50% περίπου είχε μηδενικό εισόδημα.

Το διάστημα από 10 έως 25 Ιανουαρίου 2017 θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2016 από τους δήμους όλης της χώρας.

Έως τις 15 Ιανουαρίου 2017, έχουν δικαίωμα οι δικαιούχοι για το οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) να υποβάλλουν το έντυπο Α21

Κατηγορία Αγροτικά
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 14:31

Χάθηκε σκυλάκι στην Αλεξάνδρεια

Χάθηκε το σκυλάκι της φωτογραφίας το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από οικία στην περιοχή ''Αμπελοτόπια'' Αλεξάνδρειας.
Ο ιδιοκτήτης

Κατηγορία Γενικά
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 14:01

Υποδοχή του νέου έτους στην Π.Ε Ημαθίας

Με δεξίωση που παρέθεσε για τις αρχές και τους πολίτες στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, υποδέχθηκε το νέο έτος η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Το φλουρί

Από 9 Ιανουαρίου ξεκινάνε οι εγγραφές για τα Βιωματικά Σεμινάρια Ενηλίκων της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής-Perrotis College!

Οι θεματικές

Κατηγορία Εκπαίδευση

Λόγω του Εορτασμού των Θεοφανείων, η διενέργεια της Λαϊκής αγοράς στο Πλατύ Ημαθίας μετακινείται από την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου σε Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ποντιακής μουσικής έκαναν ¨ποδαρικό¨ στο 2017 παρέα με τον σύλλογο που είναι συνώνυμο των επιτυχιών,τον Σύλλογο Ποντίων

Επιτυχημένος ο Ετήσιος Χορός των Ποντίων Αλεξάνδρειας  στο Κτήμα Αφροδίτη που πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά παρέα με γνωστά ονόματα της ποντιακής μουσικής τα οποία μάγεψαν και ενθουσίασαν το κοινό που γλεντούσε με την ψυχή του σε μια

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας