alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Η 17η Νοέμβρη είναι μια μέρα μνήμης και τιμής. Είναι μια μέρα για να θυμόμαστε τους αγώνες που έδωσε όλος ο ελληνικός λαός , με πρωτοστάτες τους φοιτητές και τις φοιτήτριες ενάντια στον

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο 430ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο

Κατηγορία Αστυνομικά

Σε όλα τα αναπτυγμένα και δημοκρατικά κράτη ψηφίζουν κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την λειτουργία του κράτους.

- Μόνο στη χώρα μας

Σας ενημερώνουμε ότι διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 430ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω υπερχείλισης του ποταμού «Μαυρονέρι».

Κατηγορία Αστυνομικά

Το νερό έχει μνήμη, αρχαία μνήμη!
Μελικιώτες, συγχωριανοί μου, γιατί διαμαρτύρεστε, γιατί τρομάζετε από τα νερά του Κρασοπούλη; Το νερό έχει μνήμη! Θυμάται τον πρώτο αρχαίο φυσικό του δρόμο!

Ενημερώνουμε τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας ότι το σχολείο θα είναι ανοιχτό αύριο Παρασκευή 17-11-2017. Η γιορτή μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα γίνει στις 9:30 το πρωί στο σχολείο.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει την τιμητική του στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Στον σπουδαίο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σε επικοινωνία του alexandriamou.gr με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δ. Αλεξάνδρειας κ. Χαλκίδη Ισαάκ για το κλείσιμο ή μη των σχολικών μονάδων του δήμου λόγω του άστατου, μας ενημέρωσε ότι:

Μαίνεται η κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα ενώ από χθες πλήττει και περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι πυροσβέστες

Κατηγορία Γενικά

Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στην Δημοτική Ενότητα Μελίκης δείχνει το βαθμό της καταστροφής στις αγροτικές καλλιέργιες μετά την έντονη βροχόπτωση. Πολλα χωράφια είναι

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας