alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017

Μειώσεις στις μηνιαίες αποδοχές χιλιάδων εν ενεργεία στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών που έχουν καταταγεί στις υπηρεσίες τους πριν την 1η Ιανουαρίου 1993 αναμένεται να

Κατηγορία Οικονομία

Σε μία εποχή όπου η ποιότητα των τροφίμων τίθεται καθημερινά υπό αμφισβήτηση, τo Κρεοπωλείο “ Χαρέλας ” έρχεται υπεύθυνα να καλύψει τις καθημερινές σας διατροφικές ανάγκες και να

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις 20.45 θα πραγματοποιήσει

Προφανώς και είναι δικαίωμα η ΠΟΕΔΗΝ να θέλει να στηρίξει το σχέδιο της ΝΔ για την υγεία, εξάλλου αυτό έκαναν τα προηγούμενα χρόνια μη αντιδρώντας ούτε στην διάλυση της ΠΦΥ με τον

Κατηγορία Υγεία

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου στο δισυπόστατο Ι.Ν. Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη στο Πλατύ Ημαθίας πραγματοποιήθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας επί τη εορτή του Αγίου Αρσενίου . Στη συνέχεια Ιερείς, μέλη του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος ΄΄Ο Βαρασσός΄΄ και πλήθος πιστών ακολούθησαν την Λειτανεία της Ιερής Εικόνας του Αγίου στους δρόμους γύρω από τον Ναό.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πλατέος κ. Στέφανος Δριστάς, η Πρόεδρος της Δ.Ε. Πλατέος κα Μάρθα Παντοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος και νυν αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδης Φώτης κ.α.

**Φωτό από το Fb του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος "Ο Βαρασσός"

Άλλη μια μεστή και χρήσιμη συνάντηση εργασίας του ψηφοδελτίου των Επιμελητηριακών Εκλογών "Ημαθία Επιμελείν" του Τάσου Γιάγκογλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, αυτή τη φορά στο κατάστημα Papagallo της Βέροιας. Οι 79 υποψήφιοι του συνδυασμού ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν για την εκλογική διαδικασία της 3ης Δεκεμβρίου, ενώ παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες παρέμβασης του Επιμελητηρίου Ημαθίας σε ζητήματα προώθησης και στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, αφού ευχήθηκε στους υποψήφιους δύναμη για την περίοδο μέχρι τις επιμελητηριακές εκλογές, ζήτησε από όλες και όλους να κάνουν έναν διεκδικητικό αλλά πρωτίστως έντιμο και καθαρό αγώνα, δεδομένου ότι τα προβλήματα και οι προκλήσεις της επόμενης των εκλογών αφορούν όλους και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με συναίνεση και σύνθεση απόψεων και δυνάμεων.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με εγκύκλιο του, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2017-2018, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

Κατηγορία Εκπαίδευση

Αν και πολύ νωρίς τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν ήδη στον προγραμματισμό τους να πληρώσουν, όπως και την περσινή χρονιά, πριν τα Χριστούγεννα τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2018.

Κατηγορία Οικονομία

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και η 1η Μεραρχία Πεζικού διοργανώνουν για 4η χρονιά μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, τον μεζέ του και την διασκέδαση, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στην

Σήμερα περισσότερο από ποτέ στις δημοσκοπήσεις, όπως και όταν αυτές γίνονται, οι πολίτες καταγράφουν την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος στη χώρα μας.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας