alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας και καλό μήνα σε όλους. Τα μάθατε τα νέα; Ο κάποτε μεγάλος και τρανός παράγοντας της διοίκησης Δημητριάδη, ο Βενιόπουλος, ρίχνει λέει τα μούτρα του και πηγαίνει στον Πανταζόπουλο. Κοκκαλώσατε; Καλά κάνατε γιατί αυτό έπαθα και γω. Βέβαια ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά όπου υπάρχει καπνός...... Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει η Μοσχοπούλου τώρα που και κολλητή του Βενιόπουλου είναι και κάτω από τον Πανταζόπουλο δεν θέλει να πάει γιατί τον θεωρεί, να μην πω δεύτερο και ακουστεί άσχημα, θα πω νεότερο. Τέτοιο δίλημα δεν είχε ούτε ο Ιούδας όταν πρόδωσε τον Χριστό. Τι περίεργες που θα είναι οι φετινές εκλογές, τι περίεργες.

Δεύτερη τρανταχτή είδηση το Ανοιχτό κέντρο εμπορίου (Open Mall) που θα πραγματοποιήσουν ο Δήμος Αλεξάνδρειας και ο Εμπορικός σύλλογος. Βαρέθηκα να ακούω μεγάλα λόγια και να βλέπω μικρά έργα. Εδώ το Πνευματικό δεν μπορείτε να ανοίξετε, θα κάνετε και Open Mall. Ένα θα σας πω, όλα τα mall του πλανήτη ενώθηκαν και σας χειροκροτάνε. Ένα θα σας πω αγαπητοί κύριοι, αν βρω τον πελαργό που σας έφερε στην Ελλάδα, την έβαψε. Και άντε, ας υποθέσουμε ότι το έργο θα γίνει, τη δήλωση του προέδρου του εμπορικού την ακούσατε; Πάρτε ανάσα και πάμε.

«Στοχεύοντας στην αισθητική ομοιομορφία των επιχειρήσεων της επιλέξιμης περιοχής θα βελτιωθεί αισθητά η προβολή τους τόσο σε τοπική όσο και σε εθνική βάση και θα δημιουργηθεί μια αίσθηση ενιαίας και κοινής ταυτότητας με το αγοραστικό κοινό. Ο επαναπροσανατολισμός του κοινού προς στα τοπικά καταστήματα, η συγκράτηση και ενίσχυση της πιστότητάς του αποτελεί κύριο στόχο μας».

002

γο μου, όλο το βράδυ που κοιμάσαι να σου βάλω ακουστικά και να ακούς όλα αυτά που υποτίθεται είπες, είμαι σίγουρος ότι το πρωί δεν θα θυμάσαι τίποτα. Προς Θεού, δεν λέω ότι είσαι αμόρφωτος αλλά αυτό που υποτίθεται ότι είπες, δεν το είπες. Το διάβασες. Πιθανολογώ πως το τσίρκο είναι ταχύρυθμο μάθημα για να καταλάβει ένα παιδί τι το περιμένει όταν βγει στην κοινωνία. Γι΄ αυτό κόψτε τις παραστάσεις.

Και μιας και μιλάω για παραστάσεις, αυτό με τους χορούς των λυκείων παραέγινε. Δεν εννοώ να σταματήσουν, προς Θεού, τα παιδιά χρειάζονται τα χρήματα για τις εκδρομές τους. Πρέπει να μπει αστυνομία μόδας έξω από κάθε μαγαζί που φιλοξενεί τέτοιους χορούς. Το τι φοράνε όλα αυτά τα κοριτσάκια, κυρίως, δε λέγεται. Τουαλέτες. Είναι 17 χρονών και όλα μοιάζουν με 40. Έλεος. Βάψιμο νύφης, μαλλί επίσης νύφης και φορέματα <διαθέσιμης σαραντάρας>. Δηλαδή, τι δεν καταλαβαίνετε; Το τριώδιο αργεί ακόμα. Κοριτσάρες μου, ένα πράγμα να θυμάστε. Οι μ@λ@κίες είναι σαν τις σακούλες. Πληρώνονται.

003

Χαμός με τα σκουπίδια στο Καψοχώρι. Γέμισαν λέει οι κάδοι και φοβούνται για λοιμώξεις. Καλά, σιγά μη σας αφήσει ο Γκιουρτζής να πάθετε τέτανο. Κυριολεκτώ και εξηγούμε. Μπορεί να του έχω σούρει τα χίλια μύρια αλλά έφτασε η στιγμή να του αναγνωρίσω και κάτι. Είναι ο μοναδικός αντιδήμαρχος καθαριότητας που ξέρω, που κυνηγάει τους εργαζόμενους για να δει αν δουλεύουν. Προχθές σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί που δουλεύω και έπαιρνε μάτι τον μπάρμπα που σκούπιζε. Δεν ξέρω αν σταμάτησε επίτηδες μπροστά μου αλλά και έτσι να είναι η πράξη μετράει και όχι η πρόθεση

4

Εγώ πάντως, κοιτώντας πιο καλά τα σκουπίδια των Καψοχωρινών κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Πίνουν συγκεκριμένη μάρκα νερού και ψωνίζουν από δύο συγκεκριμένα super market. Άρα όλα τα άλλα super market μην μπαίνετε στον κόπο να στείλετε φυλλάδια προς τα εκεί. Και επίσης Στέφανε Γκιουρτζή μερίμνησε να τα μαζέψεις γιατί είδα κάτι γλάρους να κάθονται στην περίφραξη.

Ο πρόεδρος του Κλειδίου μου ψιλοθύμωσε για αυτά που έγραψα την προηγούμενη φορά. Προεδράρα μου το ξέρεις πόσο σε συμπαθώ αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι. Διασκέδασε το όπως το διασκέδασε και ο άλλος. Μπες στο προφίλ του να δεις τι ανέβασε και δες και τα σχόλια. Εγώ ακόμα γελάω. Και μη μου θυμώνεις γιατί του χρόνου θα στολίσω εσένα τόσο γρήγορα που σου ανάβουν τα λαμπάκια.

Πάντως Μπάμπη μου, συνεχίζω με σένα, φέτος έπεσε πολύ λιτότητα στο Κλειδί-κανό. Τζάμπα οι επικίνδυνες αποστολές με το καλάθι του δήμου. Τρεις γραμμές λαμπάκια.... μόνο. Ούτε καν 5, μία για κάθε χρόνο που είσαι πρόεδρος. Αν το έβλεπε ο Αβραμόπουλος θα άλλαζε εθνικότητα. Υποσχέσου πως του χρόνου που θα είσαι και πάλι πρόεδρος, αυτό στο υπόσχομαι εγώ, ότι θα το στολίσεις το δεντράκι όπως πρέπει. Λυπήσου τον Αβραμόπουλο, όχι εμένα.

6

Τα Χριστούγεννα στην Πόλη ήρθαν, πέρασαν και τελείωσαν. Αυτό ήταν για φέτος. Πάπαλα, άλλο δεν έχει, τι δεν καταλαβαίνετε; Οι πιο φτωχές γιορτές που έγιναν ποτέ. Θα μου πείτε και τότε που γινόταν πιο πολλές, ο κόσμος που ήταν. Δίκιο έχετε αλλά όταν κάτι το αφήνεις, σε αφήνει και αυτό. Γιατί συνεχίζουμε να ψηφίζουμε όταν κανένας από αυτούς που εκλέγουμε δεν κάνει τίποτα; Σταματήσαμε να πηγαίνουμε στις κάλπες; Όχι. Τόσο μας κόβει. Το να τινάξουμε την άχνη από τον κουραμπιέ Στέφανε μου, δεν σημαίνει πως κάνουμε και δίαιτα.

Οι ONIRAMA ήρθαν, γέμισαν τον χώρο, τραγούδησαν και ξεσήκωσαν το κοινό. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν και πολύ, ίσως μεγάλωσα για τέτοια ακούσματα. Χάρηκα όμως όταν είδα τις συμμαθήτριες μου να ψάλλουν κάλαντα. Ναι, ναι για το ΚΑΠΗ λέω που άνοιξε την εκδήλωση. Το τι γουναρικό ανέβηκε στη σκηνή, δε λέγετε. Μια στιγμή πίστεψα ότι χορηγός της βραδιάς ήταν ο Χουντάλας. Πάντως ήταν όλες κοκέτες. Το μαλλί λάχανο, νυχάκι βαμμένο κόκκινο, χειλάκι ασορτί και η μασέλα η καλή, αυτή για τη βόλτα, όχι του φαγητού. Μπράβο κορίτσια, κάνατε το κόκκινο σακάκι του Μαραντίνη να μοιάζει σα λάθος κόμπος σε σεμέν, όλο τσιγκελάκι.

7

Γκιορτζής, Μπαρτζώκας, Τόκας και Δριστάς έδωσαν το παρών στη συναυλία. Τόση προσέλευση δημοτικών συμβούλων δεν ξαναείδα. Επίσης το μάτι μου πήρε και τον Κιρκιλιανίδη αλλά δεν τον βρήκα σε φωτογραφία. Ανάθεμα και αν ήξερε κανένας από αυτούς έστω και έναν στίχο από τα τραγούδια. Ευκαιρία ήταν όμως να μπλέξουν με τον κόσμο, κάτι που έπρεπε να γίνει 4 χρόνια πριν. Να πω κάλλιο αργά..... όχι δεν θα το πω. Θα πω μόνο είναι αργά πια..

8

Επίσης κάτι δεν μου άρεσε στην παρουσίαση της εκδήλωσης. Ο Δελιόπουλος ήταν πιο λιτός και πιο αφαιρετικός από ποτέ. Μόνο 30 δεύτερα χαιρετούρα. Τι έγινε Στέφανε, αλλιώς μας είχες συνηθίσει; Αφαιρετικές οι φετινές γιορτές, αφαιρετικός και ο λόγος σου; Ποιος σε φρέναρε φέτος να του βγάλω τα μάτια; Ποιος;

Εκτός από τους άντρες φαν είδα και δύο κυρίες να δίνουν το παρόν. Μιλάω φυσικά για τις <έβαλα 4 λακ και βγήκα> Όλγα Μοσχοπούλου και Βίκυ Δρίζη. Η Βίκυ μιλούσε συνεχώς στο κινητό και μάλιστα μου φάνηκε και λίγο θυμωμένη. Βίκυ μου καλά που βγαίνουμε καμιά φορά εκτός εαυτού και λέμε ότι κάπου πήγαμε. Ένα θα σας πω αν και δεν το είχα σκοπό. Εκείνο το βράδυ ανέβηκα σε εκείνα τα τρισδιάστατα με την εικονική πραγματικότητα που έχει στην αυλή του πνευματικού. Ρεζίλη έγινα οφείλω να πω, τα χρειάστηκα. Το κακό είναι ότι το όλο σκηνικό καταγράφηκε σε κινητό, το οποίο αν ποτέ θέλω να το παίξω σοβαρός, πρέπει να το βρω και να το εξαφανίσω. Σε ποιον ανήκει το κινητό; Στην Κική Αμοιρίδου. Αν με δείτε ποτέ υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του Γκυρίνη, μην απορήσετε γιατί το έκανα.

9

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και στα Τρίκαλα. Η πρόεδρος, πρώτη διδάξας αυτών των εκδηλώσεων, μεγαλούργησε και φέτος. Αν και δεν μπόρεσα να πάω, έμαθα όμως ότι ήταν καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Ο δήμαρχος με την παρέα του σε μια μεριά με αυτό το παγωμένο χαμόγελο <τι με χρειαζόταν και ήρθα>. Εμ, ο καιρός που είχε τα 3 μεγάλα χαρτιά στο χέρι του πέρασε ανεπιστρεπτί, έτσι είναι αυτά. Από την άλλη ο Κιρκιλιαννίδης ήταν σαν να ζούσε χρόνια στην Βραζιλία και τον έφερες πρώτη φορά κάπου που έχει κρύο. Με τα χέρια στην τσέπη σαν τον μπάρμπα Τζόλα που περιμένει στην Αγροτική να πάρει τις αποζημιώσεις για το χαλάζι. Γιάννη τα προσέχουμε αυτά, για μια εικόνα ζούμε.

10

Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται και μια εκδήλωση που πραγματικά αξίζει και δεν πρέπει να την χάσουμε. Κάποιες προσπάθειες αξίζουν όσο τίποτε άλλο.

017

Πολλά έγραψα πάλι. Τον ασταμάτητο έχω. Το επόμενο Καρπούζι θα είναι εορταστικό και με πολλές εκπλήξεις. Άσε που λέω να μοιράσω και δώρα. Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

018

Με πολύ κόσμο και κέφι πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής της Π.Ε. Ημαθίας στον χώρο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο στην Αλεξάνδρεια το βράδυ της 14ης Δεκέμβρη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις παρά το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο, τα παιδιά διασκέδασαν ζωγραφίζοντας, κάνοντας χειροτεχνίες και τρώγοντας σοκολάτα. Μικροί και μεγάλοι βγήκαν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, δοκιμάζοντας σοκολατένιες λιχουδιές από ζαχαροπλαστεία της πόλης μας.

Ο Αντιπεριφεριαρχής Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης άνοιξε την εκδήλωση απευθύνοντας χαιρετισμό, δίνοντας ευχές για τις γιορτές και μια υπόσχεση πως του χρόνου η γιορτή σοκολάτας θα είναι μεγαλύτερη. Τέλος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Καθώς μίλησε κι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι αυτές τις ημέρες να γίνουμε όλοι παιδιά κι έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η γιορτή με βροχή πυροτεχνημάτων.

Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε από το θέαμα που τους περίμενε στην 1η Γιορτή Σοκολάτας της Αλεξάνδρειας με το «Fire Show» από τους Fantastica και γέλασαν με την θεατρική παράσταση από τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη «Το Δέντρο των Ξωτικών». Έπειτα η σκηνή γέμισε με ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ και η γιορτή έκλεισε με το φαντασμαγορικό «Glow in the Dark Show».

Η γιορτή συνεχίζεται κι αύριο 15 Δεκεμβρίου στις 18:00’ με πολλές εκπλήξεις.

Δείτε στιγμότυπα:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :   

  Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού επί τη εορτή του Αγίου Ελευθερίου.  

 Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα : «Ετοιμάζου Βηθλεέμ» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».   

 Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοκάστρου επί τη εορτή του Αγίου Μοδέστου. 

    Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Βεροίας θα ομιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ενορίας Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας.     

 Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων με θέμα: «Χριστός γεννάται δοξάσατε».   

 Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 2:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά θα προεδρεύσει στο συμβούλιο της οργανωτικής επιτροπής για τα ΚΕ’ Παύλεια.     

 Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Δήμου Γιαννιτσών θα ομιλήσει με θέμα : «Το μόνον καινόν γεγονός υπό τον ήλιον» στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ιστορική και Λαογραφική εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος».     

 Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στην Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.    

 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου. Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου.     

 Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Οι Νεομάρτυρες» του Ιερού των Aγίων Nεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα θα ομιλήσει με θέμα: «Όσιος Πορφύριος ο Μέγας».     

 Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το πρωί θα παραστεί στο Συμβούλιο του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά.    

Η ομιλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου για τον Προϋπολογισμό του 2019 που έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 12.12.2018, διαβάστε μια μικρή περίληψη και δείτε το βίντεο παρακάτω:

"H 20η Αυγούστου του 2018 θα αποτελεί ένα ορόσημο στην οικονομική ιστορία της χώρας. Κερδίσαμε το στοίχημα της ρύθμισης του δημόσιου χρέους ώστε να είναι δυνητικά βιώσιμο στη βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη περίοδο, με πρόβλεψη περαιτέρω μείωσης και σε βάθος χρόνου. Κερδίσαμε το στοίχημα της ανάπτυξης, κερδίσαμε το στοίχημα της δημοσιονομικής προσαρμογής με κοινωνική προστασία για τους πιο αδύνατους συμπολίτες μας. Κερδίσαμε το στοίχημα της απασχόλησης και της σταδιακής αποκλιμάκωσης της ανεργίας. Κερδίσαμε το στοίχημα της μακροχρόνιας βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος.

Στις 20 Αυγούστου η Ελλάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής του ESM. Καθώς τα μακροοικονομικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας βελτιώνονται, η δημοσιονομική πολιτική θα στρέφεται σταδιακά και με ασφάλεια προς ένα νέο μείγμα, με στόχο την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, την υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και την αντιμετώπιση με τρόπο στοχευμένο χρόνιων ελλειμμάτων στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και του κοινωνικού κράτους.

O προϋπολογισμός του 2019 είναι ένα πρώτο δείγμα ανάκτησης της κυριαρχίας της χώρας, ένα πρώτο δείγμα που σηματοδοτεί μία νέα πορεία για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Δέσμευσή μας είναι αυτή η πορεία να συνεχιστεί προς όφελος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας που εμείς θέλουμε να υπηρετήσουμε. Σε αυτόν τον στόχο θα μείνουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι και συνεπείς και θα είμαστε εμείς που θα εισηγηθούμε τον επόμενο προϋπολογισμό με ακόμα περισσότερα θετικά μέτρα. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω.

Χρήστος Αντωνίου

Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ"

 

Δείτε το βίντεο:

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, με επίσημη ανακοίνωση της, γνωστοποιεί ότι : Η καταβολή της έκτης δόσης του Επιδόματος Παιδιού 2018 θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το προβλεπόμενο λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, η έκτη δόση που αντιστοιχεί στο 2μηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος και θα καταβάλλονταν κανονικά προς τα τέλη Ιανουαρίου θα προπληρωθεί την επόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Όσοι δυνητικοί δικαιούχοι δεν έχουν ακόμη υποβάλλει αίτηση Α21 για το έτος 2018 έχουν χρονικό περιθώριο έως και την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 23:59 να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, ώστε να συμπεριληφθούν στην πληρωμή της 21ης Δεκεμβρίου.

Επισημαίνεται πως στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 θα έχουν μέχρι αύριο ολοκληρωθεί τεχνικές τροποποιήσεις για να αντιμετωπιστούν ειδικές κατηγορίες πληθυσμού :

1) Φοιτητές από μετεγγραφή, οι οποίοι δεν έχουν την προηγούμενη ακαδημαϊκή ταυτότητα θα μπορούν να επισυνάπτουν βεβαίωση.

2) Δίνεται η δυνατότητα στο ενήλικο ορφανό από δύο γονείς να υποβάλει αίτηση και να είναι ταυτόχρονα δικαιούχος. Εφόσον η αίτηση γίνεται από Επίτροπο θα μπορεί να προσθέσει τον εαυτό του και εξαρτώμενο τέκνο.

3) Πολίτες τρίτης Χώρας, Αναγνωρισμένοι Πρόσφυγες, Δικαιούχοι Ανθρωπιστικού καθεστώτος, Ανιθαγενείς, Δικαιούχοι διεθνούς και επικουρικής προστασίας, για τους οποίους δεν διασταυρώνεται η άδεια διαμονής, θα μπορούν να επισυνάπτουν την άδεια διαμονής. Η πληρωμή θα γίνεται μόνο μετά από έλεγχο από τον ΟΠΕΚΑ.

4) Πολίτες τρίτων χωρών, των οποίων έληξε η άδεια διαμονής, θα μπορούν να κάνουν νέα αίτηση με τον ίδιο αριθμό άδειας διαμονής και να επισυνάπτουν βεβαίωση ανανέωσης άδειας διαμονής. Η πληρωμή θα γίνεται μόνο μετά από έλεγχο από τον ΟΠΕΚΑ.

Κατηγορία Γενικά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 15.12.2018

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(14η αγωνιστική)
-----------------------------------------
ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ 15.00 Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ - ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ -ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΓΙΑΝΤΣΗΣ

ΜΑΡΙΝΑΣ 15.00 ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ - ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 15.00 ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
Διαιτησία: ΜΑΛΟΥΤΑΣ -ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ -ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ 15.00 Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
Διαιτησία: ΛΑΖΑΡΟΥ -ΤΡΑΝΤΟΣ -ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΠΑΝΟΥ 15.00 ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
Διαιτησία: ΠΑΡΑΣΙΟΥ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Γ.-ΒΑΛΚΑΝΟΣ

ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 15.00 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Διαιτησία: ΠΑΥΛΙΔΗΣ -ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ -ΤΣΙΟΥΓΓΑΡΗΣ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 15.00 ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
Διαιτησία: ΠΙΤΟΣ -ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ -ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 15.00 ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
Διαιτησία: ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ -ΓΑΒΡΑΣ -ΔΕΒΕΤΖΙΔΗΣ





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 16.12.2018


Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(11η αγωνιστική)
-----------------------------------------------------
ΠΑΤΡΙΔΑΣ 15.00 ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Διαιτησία: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ -ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ -ΠΟΖΙΑΔΗΣ

ΡΑΧΙΑΣ 15.00 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ
Διαιτησία: ΜΑΛΟΥΤΑΣ -ΓΑΒΡΑΣ -ΧΑΛΑΤΖΙΟΥΚΑΣ

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 15.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ
Διαιτησία: ΜΠΑΚΑΛΗΣ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κ.-ΓΚΟΓΚΑΣ

ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ 15.00 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ - ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ
Διαιτησία: ΤΡΕΒΛΑΣ -ΤΡΑΝΤΟΣ -ΚΙΡΜΑΝΙΔΗΣ

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ 15.00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική)
-----------------------------------------
ΜΕΣΗΣ 10.30 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΡΟΔΑΚΑ - ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ
Διαιτησία: ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ -ΚΙΡΜΑΝΙΔΗΣ -ΤΣΙΟΥΓΓΑΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΠΟΥΛΑΣ 10.30 Παλασιδειος Ακαδημια - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
Διαιτησία: ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΓΙΑΝΤΣΗΣ -ΧΑΛΑΤΖΙΟΥΚΑΣ

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ 10.30 ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ - Φιλιππος Π.Νερων
Διαιτησία: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ -ΣΙΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ-ΠΕΤΡΟΥ

Κατηγορία Αθλητικά
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
TAKTΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 
 
1. Έγκριση ή μη του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης  Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2019. (σχετική η αριθ. 478/2018 αποφαση Κοινωφελούς Επιχείρησης  Δήμου Αλεξάνδρειας) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
2. Έγκριση ή μη της αριθ. 479/2018 αποφασης Κοινωφελούς Επιχείρησης  Δήμου Αλεξάνδρειας με τίτλο «Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση 5ης αναμόρφωσης  του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α. οικονομικού έτους 2018» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
3. Λήψη απόφασης περι καταβολής ή μη αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α. έτους 2017 (σχετική η αριθ. 480/2018 αποφαση Κοινωφελούς Επιχείρησης  Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
4. Λήψη απόφασης : 
1. για την αποδοχή των όρων της Απόφασης ένταξης της Πράξης <<Επισκευή και συντήρηση γηπέδων καλαθοσφαίρισης που βρίσκονται σε σχολικούς αύλειους χώρους του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο Πρόγραμμα <<ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ>>
2. περί 16ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 σύμφωνα με την  405/2018 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ:6ΧΒΜΩΨΠ-ΤΟΖ)
3. για την τροποποίηση του Τεχνικού Πρόγραμματος και του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης Δήμου Αλεξάνδρειας οικονομικού έτους 2018
4. για την έγκριση της εκτέλεσης του έργου και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσής του (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
 
5. 18η  Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 (σχετική απόφαση αριθμ.447/2018 Οικονομικής Επιτροπής). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
6. Λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση ποσού στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για αντιμετώπιση λειτουργικών δαπανών (Δ΄ κατανομή ) έτους 2018. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
7. Λήψη απόφασης για διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
8. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
9. Τροποποίηση της 401/2014 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού υπαλλήλου ως "υπεύθυνο λογαριασμού" και ως "καταχωρητή οφειλών" για τη διενέργεια πληρωμών έργων Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
10. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση (παράταση για έξι μήνες χωρίς νέα διαδικασία σύναψης σύμβασης) ή μη των συμβάσεων προμήθειας καυσίμων του Δ.Αλεξάνδρειας και των νομικών του προσώπων για τα έτη 2017-2018. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
11. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση (παράταση για τρεις μήνες χωρίς νέα διαδικασία σύναψης σύμβασης) ή μη της σύμβασης προμήθειας ειδών κρεοπωλείου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δ.Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
12. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση κατά χρήση τμήματος εμβαδού Ε=12.682,51τ.μ. στη δυτική πλευρά του υπ' αριθ.666 αγροτεμαχίου, Αγροκτήματος Αλεξάνδρειας, Δ.Αλεξάνδρειας στον ΦΟ.Δ.Σ.Α.(Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Κεντρικής Μακεδονίας για την υλοποίηση κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων(ΜΕΒΑ) Ημαθίας σύμφωνα με το οικείο ΠΕ.Σ.Δ.Α.(Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων) έως την λήξη λειτουργίας του ανωτέρω φορέα (παρ.6 του Φ.Ε.Κ.1908Β'/15.06.2012).”
 
13. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση ή μη αιθουσών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας στην ΚΕΔΑ  για την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Ιερέα, ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ Τ.Κ. Αράχου, για παραχώρηση ή μη αίθουσας στο Πνευματικό Κέντρο Τ.Κ. Αράχου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
15. Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση του πεζοδρομημένου τμήματος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αστερούπολη" για τη διεξαγωγή Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
16. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορούν την υπηρεσία με τίτλο: "Παροχή υπηρεσιών από δικαστικό επιμελητή για την επίδοση δικογράφων, διοικητικών εκτελέσεων και άλλων παρεμφερών διαδικασιών του Δήμου για το 2018". (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
17. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας" του Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
 
18. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορούν την υπηρεσία με τίτλο: "Επισκευή και συντήρηση Μεταφορικών Μέσων και Μηχανημάτων Δήμου Αλεξάνδρειας Ομάδα 6". (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
19. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Συντήρηση παιδικών χαρών του Δήμου Αλεξάνδρειας". (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
20. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας και φροντίδα αυτών". (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
21. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Συντήρηση – Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού". (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
 
22. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Συντήρηση – Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού". (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
 
23. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής πιστωτικού τιμολογίου που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων Δ.Ε.Αλεξάνδρειας". (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
24. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: "ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" (ΑΜ 22/2015). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
25. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ" (ΑΜ 108/2015). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
26. Συγκρότηση Επιτροπών Παρακολούθησης & Παραλαβής Προμηθειών (άρθρο 221 παρ.3 του Ν.4412/2016) για το έτος 2019. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
27. Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Υπηρεσιών (άρθρο 221 παρ. 3 του Ν.4412/2016) για το έτος 2019. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
 
28. Λήψη απόφασης για ορισμό μελών επιτροπής διενέργειας Δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2019. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
29. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών της Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για τη μίσθωση από το Δήμο ή τις κοινότητες, πραγμάτων ανήκοντα εις τρίτους για το έτος 2019. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
30. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής εκτίμησης ακινήτων που μισθώνονται από το Δήμο και ανήκουν σε τρίτους (270/81) για το  έτος 2019. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
31. Λήψη απόφασης για τη λύση μίσθωσης ή μη του υπ΄αριθ. 865 (6) αγροτεμαχίου έκτασης 9.900 τ.μ.  της Δ.Κ. Πλατέος του Δήμου  Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
32. Λήψη απόφασης για τη λύση μίσθωσης ή μη του υπ΄αριθ. 334 αγροτεμαχίου έκτασης 6.000 τ.μ. της Τ.Κ. Κεφαλοχωρίου του Δήμου  Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
33. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Αθανασίου Ντόμπρη του Γεωργίου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
34. Λήψη απόφασης για την  εκμίσθωση ή μη  αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Κορυφής Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
35. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλατάνου Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
36. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας, για το οικονομικό έτος 2017. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
 
 
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΡΑΠΤΗΣ 
 
 

ΚΟΥΓΚΑ ΣΟΥΛΑ - Κατάστημα Ετοίμων Ενδυμάτων

Μετά από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Ένδυμα...βαδίζουμε προς το τέλος...λόγω συνταξιοδότησης και ΠΑΝΤΑ με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ! Θέλοντας να σας εκφράσουμε και να ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προτίμησή σας, διαθέτουμε ΟΛΑ τα είδη μας σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ τιμές στην ίδια πάντα άριστη ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΠΟΙΚΙΛΙΑ για το επόμενο διάστημα!

Σας περιμένουμε! Βετσοπούλου 63 - Αλεξάνδρεια - τηλ.2333024596

 
 
Κατηγορία Γενικά

ΚΟΥΓΚΑ ΣΟΥΛΑ - Κατάστημα Ετοίμων Ενδυμάτων

Μετά από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Ένδυμα...βαδίζουμε προς το τέλος...λόγω συνταξιοδότησης και ΠΑΝΤΑ με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ! Θέλοντας να σας εκφράσουμε και να ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προτίμησή σας, διαθέτουμε ΟΛΑ τα είδη μας σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ τιμές στην ίδια πάντα άριστη ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΠΟΙΚΙΛΙΑ για το επόμενο διάστημα!

Σας περιμένουμε! Βετσοπούλου 63 - Αλεξάνδρεια - τηλ.2333024596

 
 
Κατηγορία Γενικά

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων "Το Ρουμλούκι" σας προσκαλεί στην αναβίωση του Εθίμου της Γουρουνοχαράς που θα πραγματοποιηθει τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου (25ης Μαρτίου 8) και ώρα 10:30'.
 

Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας