alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018

-Ζάχαρη προχωράνε τα δημοτικά πράγματα στην Αλεξάνδρεια.
-Όπως φαίνεται λίγο πριν, λίγο μετά τις δημοτικές εκλογές η δεξιά του Κυριάκου θα είναι γκουβέρνο -πως έλεγαν οι παλιοί στο χωριό μας –και για αυτό ο δημοτικός επιτελάρχης του κόμματος της Ν.Δ. έβαλε τα δυνατά του να συμμαζέψει το κοπάδι.
-Τις προάλλες λοιπόν βάρεσε σάλπιγγα και συμμάζεψε στην στρούγκα του δημαρχείου όλα τα γκεσέμια και άσχετα αν είχαν γυρισμένη πλάτη ο ένας στον άλλον, ήταν όλοι εκεί.
-Φυσικά εκεί βρέθηκε και το δικό μας μάτι και τα είδε όλα.
-Μπροστά- μπροστά ο Σάκης μαζί με τον δικηγόρο, τον υποψήφιο.
-Οι δύο τους έφτιαχναν μια φωλιά.
-Εκεί κλωσούσαν την υποψηφιότητα που κουμαντάρει ο Σάκης αλλά τάχα υποψήφιος αρχηγός είναι ο Αργύρης.
-Τίποτα το ιδιαίτερο όχι μονάχα γιατί με δύο άτομα δεν βγαίνει είδηση αλλά και γιατί και έξω από την αίθουσα- εκτός από το απέναντι μαγαζί με τους καλούς μεζέδες- τίποτα τουλάχιστον ακόμα δεν ακούγεται.
-Έτσι άμα πάει το πράμα το πιο πιθανό είναι να σπάσει το νταούλι και γάμος γιοκ.
-Ο Σάκης βέβαια ξέρει, αλλά το καλό είναι ότι τον ξέρουν κιόλας.
-Στα αριστερά πάντως όπως βλέπουμε στην αίθουσα, μια πραγματική ομάδα εφτά νοματαίων που κινείται στον αστερισμό του βουλευτή υποψηφίου δημάρχου.
-Φυσικά εδώ υπήρχαν εκπλήξεις όχι μονάχα στο χωροταξικό- άκου στα αριστερά- αλλά και γιατί φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Μιχάλη άτομα που μόνο η φωτογραφία αποτελεί είδηση.
-Άτομα από τα παλιά, άτομα με πείρα στα δημοτικά και όχι μόνο.
-Αν δεν μας γελάει η φωτογραφία αλλά και η θέση και τα άτομα, τότε φαίνεται πως η τράβηξη του Μιχάλη κάτι λέει.
-Έτσι το βλέπουμε εμείς στην Αγκαθιά και αν μην το το μαρτυράει το φλιτζάνι της Ρήνας.
-Έκπληξη και η απουσία του δημάρχου Παναγιώτη αλλά και η μικρή συμμετοχή των δικών του στο πανηγύρι. Μονάχα κάνα δύο νοματαίοι και ο ένας, δεύτερης διαλογής στα τρίτης κατηγορίας.
-Η απορία είναι γιατί την κοπάνησε ο δήμαρχος.
-Δεν άκουσε την σάλπιγγα, έψαξε δικαιολογίες, περιφρόνησε τον ήχο ή μήπως παζάρευε κανέναν ξεπεσμένο πασόκο αφού χρίσμα της Ν.Δ. δεν πρόκειται να δει και η ομάδα του είναι υποβαθμισμένη.
-Πάντως στη μάζωξη όλα πήγαν καλά αφού ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα πλάτη με πλάτη και τοίχο με τοίχο.
-Άσχετο αν ακούστηκε πως δύο αρχηγοί που βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί κόντεψε να αγαπηθούν καθώς ο ένας αποκαλούσε τον άλλον «γίδι» ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν είναι γίδι αλλά «μπουρλίβο» που λέμε και στην Αγκαθιά.
-Σωστός ο παίκτης.
-Καλά λέει λοιπόν και το τραγούδι που πάει γάντι στη ΝΔ, πως δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία.
-Καλή συνεπώς η προσπάθεια του τοπικού ομαδάρχη του Κυριάκου, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα αφού τίποτα δεν έγινε ώστε να γίνουν τουλάχιστον τα τρία-δυο.
-Άπατος και η νευριασμένη Μπατσαρά που πήρε το χρίσμα της ΝΔ στη Βέροια, και στην προχτεσινή συνέντευξη τα αράδιασε σε κάποιον που της έδινε διορία μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για να πάρει τη θέση της αυτός.
-Ποιον να εννοούσε η Γεωργία;
-Μήπως κανέναν θ’κό μας;
Δυστυχώς εδώ μας τελείωσαν οι υποψήφιοι και μάλιστα όλοι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ αφού όπως φαίνεται δε θα ισχύσει ο χρησμός ΓΚΥΡΙΝΗ ¨ότι ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ όπως πάντα στο τέλος αποσύρει την υποψηφιότητά του¨ γιατί αυτή τη φορά δεν έχει να αποσύρει τίποτα.
Απλά δεν δηλώνει υποψηφιότητα γιατί πισμάνεψε ή γιατί επιφυλάσσει στους καρτερικούς εκ των φίλων του ΔΩΡΟ – ΕΚΠΛΗΞΗ....
- Αυτά τα λίγα και αυτά με το τσιγκέλι γιατί όλοι προς το παρόν λουφάζουν περιμένοντας τις γουρουνοχαρές για να ξεσαλώσουν.

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 με εξαιρετική επιτυχία ένα μοναδικό Χορό Αποφοίτησης που

πλημμύρισε από χαρά, χαμόγελο,εκπλήξεις και συγκίνηση το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Στον χαιρετισμό που απηύθηνε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν καλή επιτυχία στους στόχους

που θέτουν και στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην ανώτερη εκπαίδευση και χρηματοδότησε το ταμείο για την εκδρομή τους με 1000€.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Οι μαθητές έκαναν εντυπωσιακή είσοδο με ένα ιδιαίτερο χορευτικό δρώμενο, έδειξαν το κρυφό χορευτικό τους ταλέντο στην πίστα

με τις χορογραφίες της Μαρίας Αραμπατζή της Σχολής Χορού Black Swan και πήραν το πιο θερμό χειροκρότημα σαν επιβράβευση από το κοινό.

 

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 09/12/2018

 
Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας