alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Το 4ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας, που διοργανώνεται το τριήμερο 29 και 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2018, παρουσίασαν στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 “Καθημερινά και Απλά” οι Γιώτα Καμπέρη και η Αθηνά Μπεντίλα.

Άνοιξαν οι ουρανοί στην περιοχή του Δ. Αλεξάνδρειας από την ισχυρή μπόρα που έπληξε τα γύρω χωριά.

Χαλάζι με μεγάλη δύναμη έριξε πριν λίγο στην Αγκαθιά Ημαθίας.

Οι ουρανοί άνοιξαν και εξαπόλυσαν δυνατή βροχή σε συνδυασμό με αέρα που στη

Το δικό σας site σας πάει δωρεάν… Άννα Βίσση, το alexandriamou.gr σας χαρίζει 10 δωρεάν μονές προσκλήσεις για τη συναυλία του καλοκαιριού με την ανεπανάληπτη Άννα Βίσση.

Kάντε like και share το συγκεκριμένο άρθρο στη σελίδα μας alexandriamou.gr στο fb (Alexandriamou Webportal, alexandriamou.gr, www.alexandriamou.gr, Έφη Στεφ. Καραγιάννη), γράψτε το δικό σας σχόλιο και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση ή στείλτε στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 17 Ιουλίου.

Χορηγός επικοινωνίας: alexandriamou.gr

Πληροφορίες για τη συναυλία:

"Το καλοκαίρι θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια, και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει … Ξανά μανά.. θέλει Άννα Βίσση!


Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μαζί με την «χρυσή» 13μελή μπάντα της δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και έρωτα με όλες της τις παλιές και νέες επιτυχίες.
Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και

κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στον χρόνο την δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show “εμπειρία” .
Η Άννα αυτό το καλοκαίρι θα απογειώσει για άλλη μια αφορά το κοινό που την αγαπά και την τιμά πάντα.
Την συνοδεύουν 11 μελής ορχήστρα και οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μινδρινού.

Τετάρτη 18 Ιουλίου
Ώρα έναρξης : 9.30 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίου : 15€

Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας
Προπώληση :

Tickets Services

Public

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ"

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

 Το Σάββατο 16 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα ομιλήσει στην Ημερίδα Κατηχητών.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βραχιάς και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πατρός Αθανασίου Γιατζιτζίογλου.

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 18:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο και τον Σταυρό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα παρευρεθεί στην εκδήλωση «Ο Ιεραπόστολος και Διδάσκαλος του Γένους  Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».

Την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα στα Καβάσιλα.

 Την Τετάρτη 20 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει για την εορτή του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα στα Καβάσιλα.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 17/2018) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018:
Ειδικότερα, για σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους, κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια, ενώ τις επόμενες ημέρες σχεδόν σε όλη τη χώρα.
 
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018:
Τις απογευματινές κυρίως ώρες η Ήπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και η Θεσσαλία.
 
2. Αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018:  
Α. Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα).
Β. Από τις μεσημβρινές ώρες, η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η Κεντρική Στερεά.
Γ. Από τις απογευματινές ώρες σταδιακά η Ανατολική Πελοπόννησος, η Ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.
 
3. Το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018:
Α. Κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.
Β. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη.
 
4. Την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018:
Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα).
 
5. Τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018:
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)
 
Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:  
  • Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ, καθώς και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
  • Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν πεζοί ή με αυτοκίνητο τις διασταυρώσεις δρόμων με χειμάρρους (Ιρλανδικές διαβάσεις).
Κατηγορία Γενικά

ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

ΤΑΞΗ Α΄

1) Ρακόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου 19 13/14 ΑΡΙΣΤΑ

2) Παπαμιχαήλ Κυριάκος του Ιωάννη 19 9/14 ΑΡΙΣΤΑ

3) Γιάντσης Μόδεστος του Κυριάκου 19 7/14 ΑΡΙΣΤΑ

4) Καλαμπούκα Ευαγγελία του Γεωργίου 19 6/14 ΑΡΙΣΤΑ

5) Φετεινίδου Χριστίνα του Θωμά 19 1/14 ΑΡΙΣΤΑ

6) Αλτσάνι Μαρίνα του Αγκρόν 18 12/14 ΑΡΙΣΤΑ

7) Περηφανοπούλου Σεβαστιανή του Θεοδώρου 18 12/14 ΑΡΙΣΤΑ

ΤΑΞΗ Β΄

1) Κουτσός Παναγιώτης του Κων/νου  19 13/14 ΑΡΙΣΤΑ

2) Περηφανοπούλου Χρυσούλα του Αντωνίου 19 13/14 ΑΡΙΣΤΑ

3) Καμανά Μαγδαληνή του Νικολάου  19 8/14 ΑΡΙΣΤΑ

4) Φώτης Δημήτριος του Γεωργίου 19 4/14 ΑΡΙΣΤΑ

5) Παπαγεωργίου - Ρακοπούλου Σοφία του Δημητρίου 19 2/14 ΑΡΙΣΤΑ

6) Τσουκαλά –Σταθάκη Κλεονίκη του Ιάσονα 19 2/13 ΑΡΙΣΤΑ

7) Μπάνα Σμαράγδα του Βασιλείου 18 13/14 ΑΡΙΣΤΑ

8) Τερζίδης Ιορδάνης του Χρήστου 18 7/14 ΑΡΙΣΤΑ

ΤΑΞΗ Γ΄

1) Σούρλα Μαρία του Κων/νου  20 ΑΡΙΣΤΑ
2) Παπαγεωργίου - Ρακοπούλου  Δέσποινα του Δημητρίου 19 12/13 ΑΡΙΣΤΑ
3) Παρασχοπούλου Αικατερίνη του Κων/νου  19 12/13 ΑΡΙΣΤΑ

4) Παπαδοπούλου Δήμητρα του Στεφάνου 19 7/13 ΑΡΙΣΤΑ

Καθώς και το σχολείο σας προσκαλεί στην τελετή λήξης του σχολείου την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 20:00 στον χώρο του σχολείου.

 

Κατηγορία Εκπαίδευση
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης Παναγιώτης και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού  του Δήμου Αλεξάνδρειας  ευχαριστούν θερμά,  τους  εθελοντές καθηγητές οι οποίοι προσέφεραν   αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο μέγιστο βαθμό και με άριστο τρόπο.
 
Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον Γυμνασιάρχη και τον υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση των αιθουσών, όπου διεξήχθησαν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και για την άριστη συνεργασία.
 
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο ξεκίνησε πιλοτικά τη λειτουργία του στη Δημοτική ενότητα του Δήμου Αλεξάνδρειας τον Ιανουάριο του 2015. Τα μαθήματα διεξήχθησαν σε αίθουσες του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας από έμπειρους και ευαισθητοποιημένους εθελοντές καθηγητές.
 
Τα φροντιστηριακά μαθήματα που παρακολούθησαν οι μαθητές ήταν Αρχαία, Έκθεση, Βιολογία, Υγιεινή- Ανατομία, Λατινικά, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία. Τα μαθήματα έγιναν από 13 εθελοντές καθηγητές οι οποίοι προσέφεραν  τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς μέχρι το τέλος του σχολικού έτους.
 
Οι μαθητές που τα παρακολούθησαν ανέρχονται στους 60. Η συμμετοχή των μαθητών παρόλο που τα μαθήματα ξεκίνησαν αργά ήταν ικανοποιητική. Οι μαθητές και οι γονείς δήλωσαν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που τους παρείχε το Κοινωνικό Φροντιστήριο  Δήμου Αλεξάνδρειας.
 
Οι εγγραφές των μαθητών έγιναν από το προσωπικό  του Κέντρου Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη κάποια βασικά οικονομικά στοιχεία και κοινωνικά κριτήρια των οικογενειών των μαθητών και τηρώντας απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα. Επίσης, το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού ήταν υπεύθυνο για  τη λειτουργία και τον συντονισμό του  Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
 
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την στήριξη της οικογένειας και της παιδείας  και λόγω των μεγάλων κοινωνικών αναγκών που υπάρχουν στο Δήμο μας, προτίθεται να  συνεχίσει την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τη νέα σχολική  χρονιά.
 
Τέλος ευχαριστούμε  εγκάρδια, για άλλη μια φορά, τους παρακάτω εθελοντές καθηγητές για την πολύτιμη  προσφορά τους :
 
• Μπάτσιο Κυριάκο
• Σιδηρόπουλο Γεώργιο 
• Μητρόπουλο Γεώργιο
• Γιοβανόπουλο Δημήτριο
• Γεωργόπουλο Κωνσταντίνο
• Λάντζα Ηλία
• Σιδηροπούλου Καλλιόπη
• Μπιντίκου Βενετία
• Βισοκαλη Θωμαή
• Τσάτση Αικατερίνη 
• Παράσχου Ελένη
• Ευαγγελοπούλου Λυδία
• Κολοθά Ελευθερία
 
Ευχόμαστε και ευελπιστούμε το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα μίμησης  και από άλλους  συμπολίτες μας.
 
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
 
 ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κατηγορία Εκπαίδευση

Από το 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα Βραβεία και τα Αριστεία μαθητών για το Σχολικό Έτος 2017-2018, συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια τους.

Α' τάξη:

Α/Α

Επώνυμο μαθητή

Όνομα μαθητή

Όνομα πατέρα

Όνομα μητέρας

Μέσος Όρος

Μέσος Όρος Ολογράφως

1

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΟΜΝΑ

19 13/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

2

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

19 13/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

3

ΘΩΜΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΙΟΝΙΑ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

4

ΛΕΚΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΑ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

5

ΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΑΝΘΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

6

ΛΑΠΑΤΟΥΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ

19 11/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

7

ΠΑΠΑΔΗΜΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

19 11/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

8

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΘΟΥΛΑ

19 10/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

9

ΔΕΛΗΔΗΜΗΤΡΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

19 8/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

10

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

19 8/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

11

ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

19 8/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

12

ΤΡΥΠΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΔΟΚΙΑ

19 8/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

13

ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΘΩΜΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

19 7/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

14

ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΝΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΣΟΦΙΑ

19 6/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΞΙ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

15

ΓΙΩΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΑΡΙΑ

19 5/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

16

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ

19 5/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

17

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ

19 4/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

18

ΝΙΛΑ

ΜΑΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

19 4/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

19

ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

19 4/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

20

ΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΝΝΑ

19 4/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

Α/Α

Επώνυμο μαθητή

Όνομα μαθητή

Όνομα πατέρα

Όνομα μητέρας

Μέσος Όρος

Μέσος Όρος Ολογράφως

21

ΓΚΙΑΤΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ

19 1/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ

22

ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ

ΟΛΥΜΠΙΑ

19

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ

23

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ

18 13/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

24

ΞΕΝΙΔΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΣ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

18 12/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

25

ΑΠΙΚΕΛΛΗ

ΕΛΕΝΗ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Σ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

18 11/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

26

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

18 10/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

27

ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΡΙΑ

18 10/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

28

ΤΑΚΟΥΤΗΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ- ΠΕΤΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

18 10/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

29

ΠΑΠΑΖΗΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ

18 9/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

30

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΥΘΑΛΙΑ

18 9/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

31

ΛΙΑΚΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

18 8/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

32

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

18 8/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

Β' τάξη:

Α/Α

Επώνυμο μαθητή

Όνομα μαθητή

Όνομα πατέρα

Όνομα μητέρας

Μέσος Όρος

Μέσος Όρος Ολογράφως

1

ΜΠΙΖΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

20

ΕΙΚΟΣΙ

2

ΠΡΑΒΙΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΑΡΙΑ

20

ΕΙΚΟΣΙ

3

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

19 13/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

4

ΛΕΚΚΑ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ- ΜΑΡΙΑ

ΘΩΜΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΑ

19 13/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

5

ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

19 13/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

6

ΜΟΥΔΟΥΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΣΟΦΙΑ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

7

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΛΕΑΝΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

8

ΜΠΑΛΤΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΗΛΙΑΣ

ΠΑΛΑΣΙΑ

19 11/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

9

ΣΙΑΦΑΛΟΥ

ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΘΩΜΑΣ

ΕΥΤΥΧΙΑ

19 11/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

10

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΟΦΙΑ

19 10/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

11

ΤΟΚΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΦΩΤΙΟΣ

ΒΑΙΑ

19 10/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

12

ΦΕΣΑΤΙΔΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΜΥΡΩΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ

19 10/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

13

ΜΠΕΝΤΙΛΑ

ΕΛΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΗ

19 8/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

14

ΔΙΣΚΟΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

ΣΒΕΤΛΑΝΑ

19 7/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

15

ΧΟΥΧΑ

ΣΟΦΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

19 7/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

16

ΑΠΙΚΕΛΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Σ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

19 6/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΞΙ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

17

ΧΟΚΙΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑ

ΑΣΤΡΙΤ

ΒΑΪΤΣΑ

19 5/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

18

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΘΗΝΑ

19 4/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

19

ΜΑΛΙΩΤΑ

ΕΛΕΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

19

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ

20

ΧΟΛΕΒΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ

19

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ

21

ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

18 13/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

22

ΜΥΛΩΝΑ

ΚΛΕΙΩ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

18 13/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

Α/Α

Επώνυμο μαθητή

Όνομα μαθητή

Όνομα πατέρα

Όνομα μητέρας

Μέσος Όρος

Μέσος Όρος Ολογράφως

23

ΤΡΥΠΟΥ

ΖΩΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΔΟΚΙΑ

18 13/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

24

ΠΟΥΑΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

18 11/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

25

ΣΦΕΝΔΩΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ

18 11/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

26

ΣΙΣΜΑΝΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑ

18 10/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

27

ΒΑΜΒΑΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

18 8/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

28

ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΡΟΔΟΝΙΚΗ

18 7/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

29

ΔΙΣΚΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

ΣΒΕΤΛΑΝΑ

18 7/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

30

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ

18 7/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

31

ΠΑΣΣΙΑ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΔΟΞΙΑ

18 7/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

Γ' τάξη:

Α/Α

Επώνυμο μαθητή

Όνομα μαθητή

Όνομα πατέρα

Όνομα μητέρας

Μέσος Όρος

Μέσος Όρος Ολογράφως

1

ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΙΑΚΩΒΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

20

ΕΙΚΟΣΙ

2

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

20

ΕΙΚΟΣΙ

3

ΚΡΗΤΟΥ

ΚΟΝΔΥΛΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

20

ΕΙΚΟΣΙ

4

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

20

ΕΙΚΟΣΙ

5

ΧΟΚΙΑ

ΝΑΝΤΙΑ

ASTRIT

ΒΑΪΤΣΑ

20

ΕΙΚΟΣΙ

6

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΣΑΒΒΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ

19 13/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

7

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

19 13/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

8

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΟΜΝΑ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

9

ΜΟΥΛΓΚΕΤΣΙ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΟΥΪΤΙΜ

ΒΙΚΤΟΡΙ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

10

ΠΟΥΛΙΟΥ

ΖΩΗ-ΚΥΒΕΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ

19 12/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

11

ΝΤΑΜΤΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

19 11/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

12

ΓΙΑΓΚΟΥΜΠ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

ΣΑΑΝΤ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

19 9/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

13

ΓΙΑΓΚΟΥΜΠ

ΜΑΡΙΑ

ΣΑΑΝΤ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

19 6/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΞΙ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

14

ΣΙΤΣΑΝΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ

19 6/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΞΙ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

15

ΠΑΠΑΖΗΣΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ

19 4/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

16

ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

19 3/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

17

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΑ

19 2/14

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΥΟ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

18

ΜΑΛΙΩΤΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

19

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ

19

ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΘΩΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

19

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ

20

ΝΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΛΑΜΑΤΗ

18 12/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

21

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΚΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΜΕΛΙΑ

18 12/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

22

ΧΟΛΕΒΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΘΕΟΠΙΣΤΗ

18 11/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

23

ΚΑΡΥΩΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΕΛΕΝΗ

18 10/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

24

ΠΡΟΪΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

18 9/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

Α/Α

Επώνυμο μαθητή

Όνομα μαθητή

Όνομα πατέρα

Όνομα μητέρας

Μέσος Όρος

Μέσος Όρος Ολογράφως

25

ΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

18 9/14

ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ

Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας