alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018

Αποπνικτική αναμένεται η ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες, καθώς το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και βροχές, κυρίως στα βόρεια.

Μάλιστα, ο υδράργυρος από την Κυριακή θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές τους 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει άνοδο.

Πού θα «χτυπήσει» την Κυριακή ο μίνι καύσωνας

Στην Αττική ο καιρός την Κυριακή (03/06/2018) προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα δυτικά βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα γύρω ορεινά. Βελτίωση του βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία, κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί στα ανατολικά ανατολικοί, βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 6 με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 30 Κρήτη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία από βδομάδα

Τη Δευτέρα (04/06) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη (05/06) ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Τετάρτη (06/06) ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν το 9ο τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών "ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ"

Κατηγορία Αθλητικά

Θεσμός πλέον το Foot Tennis στην Ημαθία, που θα διοργανωθεί για 4η φορά φέτος και μάλιστα με συμμετοχή παικτών γεννηθέντες του 2003 και νεότεροι!

Κατηγορία Αθλητικά

Τη διακοπή στην παροχή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 3 Ιουνίου

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας