alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019

Χωρίς ρεύμα έμεινε πριν από λίγο το Νησέλι, όταν προκλήθηκε μπλακ άουτ από άγνωστη έως τώρα αιτία.

Η βλάβη σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιαίτερα σοβαρή και δεν γνωρίζουν οι υπεύθυμοι ακόμη πόσο χρόνο θα χρειaστεί για να επανέλθει η ηλεκτροδότηση.

Nεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση και στην Αγκαθιά,Τριλοφιά και Ν. Πρόδρομο.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου και υπερσύγχρονου ιατρείου της πνευμονολόγου - φυματιολόγου Ευσταθίας Κοτσιφού - Δημητριάδη στην πόλη της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 40.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, οι καλεσμένοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στην ιατρό, ενώ στη συνέχεια τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και πολιτικά πρόσωπα παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.

Η ιατρός η οποία συνεχίζει πλέον την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο νέο της χώρο, υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.
Με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και μέσα από ένα σύγχρονα εξοπλισμένο και φιλόξενο χώρο, η κυρία Έφη Κοτσιφού - Δημητριάδη ευελπιστεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, με κύριο μέλημα τη σωστή προσέγγιση των αναγκών του κάθε ασθενή.

Το alexandriamou.gr εύχεται τα καλύτερα σε έναν υπέροχο άνθρωπο και σε μια αξιόλογη επιστήμονα στη γιατρό Έφη Κοτσιφού - Δημητριάδη, στο σύζυγό της Μάκη Δημητριάδη και στην οικογένειά τους.

Eπιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

Η ρίψη του Τιμίου Σταυρού η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Ημέρα των Φώτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Αν και οι απαραίτητες διαδικασίες καθαρισμού στην πισίνα και στον εν λόγω χώρο πραγματοποιήθηκαν η έντονη κακοκαιρία και οι δυσοίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις που μιλούν για πολικές θερμοκρασίες ανάγκασαν τους υπευθύνους να λάβουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Μέγας Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιερό Ναό της κάθε ενορίας στην Αλεξάνδρεια.

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς και Πιερίας, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΟΡΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 05/01/2019

Κατηγορία Φαρμακεία

Η κατάσταση στο χώρο της Λαϊκής αγοράς είναι εξίσου προβληματική καθώς ο χώρος δεν έχει καθαριστεί και οι λιγοστοί επαγγελματίες
αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να στήσουν τους πάγκους τους και εννοείται όσοι επαγγελματίες κατάφεραν να φθάσουν στο εν λόγω σημείο
παρά την άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου.

To alexandriamou.gr βρέθηκε στη Λαϊκή αγορά και άκουσε τα παραπόνά τους...αφού οι ίδιοι καθάριζαν το χώρο για να στήσουν τους πάγκους με τα εμπορεύματά τους...

 

 

 

Σωρεία προβλημάτων εξακολουθεί να προκαλεί η επέλαση της κακοκαιρίας «Σοφία», με τα συνεργεία του Δήμου Αλεξάνδρειας να κάνουν πλέον ότι μπορούν.

Η κατάσταση ακόμη και μέσα στην πόλη δύσκολη με τα προβλήματα από το χιονιά να στέκουν απειλητικά.Δύσκολη νύχτα για οδηγούς, επαγγελματίες και κατοίκους στο Δήμο Αλεξάνδρειας,

καθώς η «Σοφία» εξαντλεί όλες τις δυνάμεις της, ντύνοντας στα λευκά τα πάντα.
Με θερμοκρασίες υπό το μηδέν, η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας, αλλά και στα χωριά του Δήμου μας,
καθώς οι μετακινήσεις διεξάγονται με μεγάλη δυσκολία, ενώ η περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και ο παγετός που θα προκληθεί, αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η κακοκαιρία «Σοφία» θα συνεχιστεί και σήμερα, Σάββατο.Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από βορρά προς νότο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στα εξής σημεία στην Ημαθία:

ΗΜΑΘΙΑ

-Εγνατία οδός από Α/Κ Κλειδίου (χ/θ 226,00) έως Α/Κ Πολυμύλου (χ/θ 288,500) απαγόρευση

κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.

-Από 19:00΄ ώρα της 04-01-2019 απαγόρευση της εισόδου στην Π.Α.Θ.Ε., παντός είδους

φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, από την Εγνατία Οδό, μέσω του Α/Κ Κλειδίου, στο

ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και προτίθενται να

διέλθουν από την Π.Α.Θ.Ε.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας