alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Αυτή η εναλλαγή του καιρού από κρύο σε ζέστη έκανε κάποιους να τα χάσουν λιγάκι. Όχι ότι αυτοί οι κάποιοι μας είχαν συνηθίσει σε φιλοσοφικές συζητήσεις αλλά νομίζω τώρα παράγινε. Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κουτσαμπασόπουλος ξέσπασε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σχετικά με την είσοδο του στο κτίριο ως άτομο με κινητικά προβλήματα. Η ράμπα ανάβασης αιωνίως χαλασμένη και αυτός είναι υποχρεωμένος να περιμένει μέσα στην βροχή, το χιόνι και τον ήλιο να φανεί κάποιος για να τον βοηθήσει να ανέβει. Είναι ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που δεν είδε ποτέ τον δεύτερο όροφο του δημαρχείου γιατί το ασανσέρ που έταξε η Ώρα Ευθύνης δεν έγινε ποτέ.

Και αντί όλοι να αναλάβουν την ευθύνη τους και να κατεβάσουν τα κεφάλια γιατί δεν νοείτε στον 21ο αιώνα τα άτομα με ειδικές ικανότητες να ζουν στο περιθώριο, πετάχτηκε ο Σταυρής να κάνει τον συνήγορο του διαβόλου. «γιατί θυμήθηκες τώρα να επισημάνεις τη βλάβη αφού και ο ίδιος αποτελείς κομμάτι της Δημοτικής αρχής» ρώτησε. Ένα θα σας πω, χωρίς να είμαι παρών, ντράπηκα. Τι θέλει να μας πει ο κύριος Σταυρής, ότι τη θέση πάρκινγκ που παραχωρήθηκε στον Κουτσαμπασόπουλο, τη σκέφτηκε αυτός; Παρακολουθώ τα δημοτικά συμβούλια από τις αναρτήσεις του alexandriamou.gr και έχω ακούσει τον κύριο Κουτσαμπασόπουλο να διαμαρτύρεται αμέτρητες φορές για το συγκεκριμένο θέμα και λιγότερες εσένα Μανώλη μου να εισηγείσαι για οποιοδήποτε άλλο. Το ότι είμαστε άχρηστοι να παρέχουμε στους συνανθρώπους μας με αναπηρία έναν καλύτερο τρόπο ζωής δεν φταίει η στιγμή που επιλέγει να διαμαρτυρηθεί Μανώλη μου. Φταίει το γεγονός ότι βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα δικά μας «πόδια». Εδώ βλέπουμε μπάρες αναπήρων στα πεζοδρόμια και νομίζουμε πως είναι μπάρες για να ανεβαίνουν τα μηχανάκια και συ Γιώργο μου περιμένεις ασανσέρ. Ούτε δίχτυ δεν είμαστε ικανοί να κρεμάσουμε, όπως στα Μετέωρα.

Και θύμωσε μετά ο παπάς στον Καθεδρικού Ναού του Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα γιατί τα παπαδοπαίδια έβαλαν μαριχουάνα στο θυμιατήρι του για πλάκα. Τι θυμώνεις πάτερ; Όλοι οι ενορίτες σου έφυγαν χαμογελαστοί από τη λειτουργία. Πάρε το θυμιατό σου και έλα να κάνεις κανένα ευχέλαιο στο δημαρχείο μας, μπας και δούμε καμιά χαμογελαστή μέρα.

2

Και όταν τελειώσεις πάτερ μου από το δημαρχείο πάνε και λίγο στο Ζαχάρεως που όπως φαίνεται βάζει λουκέτο λόγω υπερχρέωσης. Θα γίνω λίγο κακός αλλά δεν πειράζει. Το ότι κλείνει το εργοστάσιο δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φταίνε αυτοί που υπέρ-τιμολογούσαν τα φορτία, αυτοί που έπαιρναν τους παχυλούς μισθούς, αυτοί που ζύγιζαν και ξανά- ζύγιζαν πλατφόρμες…… Το κακό είναι ότι αυτοί χόρτασαν λεφτά ενώ οι εργάτες έμειναν χωρίς δουλειά. Όλη μέρα στριμώχνονται στο ΑΤΜ να δουν αν μπήκε κανένα φράγκο. Τους βλέπεις να αργούν μπροστά στο ΑΤΜ και σου έρχεται να τους ρωτήσεις σε ποια πίστα έφτασαν. Κάποια μέρα θα γινόταν και αυτό γιατί όταν βλέπουμε δεν μιλάμε.

3

Σιγά σιγά οι υποψήφιοι φανερώνονται και ξεκινούν τον αγώνα τους. Να οι κάρτες, να τα φυλλάδια, να οι φωτογραφίες χωρίς ρυτίδες με το photoshop να κάνει πάρτι. Το κακό αγαπητοί υποψήφιοι είναι ότι ακολουθείτε μια πεπατημένη (και όχι περπατημένη κύριε Κυτούδη μου) που πλέον είναι παλιακιά. Βάζετε το όνομα σας και το όνομα και σύνθημα του συνδυασμού που κατεβαίνετε. Τι είχες Γιάννη΄μ ….. Ο προεκλογικός αγώνας θέλει όραμα και φαντασία. Δείτε κάρτα υποψηφίου στον δήμο Αγρινίου και πείτε μου αν αυτόν τον άνθρωπο τον ψηφίζατε. Εγώ πάντως, μονοσταυρία.

4

Ανεξαρτητοποιήθηκαν και επίσημα πλέον από την ¨Ώρα ευθύνης¨ οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Κιρκιλιανίδης και Μόσχος Κυτούδης. Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι παραιτήσεις τους ήταν καιρό τώρα στο συρτάρι του δημάρχου ο οποίος έκρινε ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Οι πάλαι ποτέ συνυποψήφιοι παίρνουν διαζύγιο από τον Γκυρίνη και προχωρούν σε νέα σχέση, ο ένας με τον Ναλμπάντη και ο άλλος με τον Χαλκίδη. Και εδώ δημιουργούνται τα προβλήματα. Τόσα χρόνια μαζί και τώρα αναγκάζονται να πάρουν διαζύγιο. Άτιμη πολιτική, τσακίζεις τα πάντα. Προς το παρών, απολαύστε τον καθαρό αέρα της ανεξαρτητοποίησης και μέχρι τον Μάιο έχουμε καιρό.

5

Το δεύτερο και μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργήθηκε από αυτούς τους δύο είναι…. δεν χωράμε πια. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Τα έδρανα της αντιπολίτευσης τιγκάρισαν και δεν χωράνε τίποτα άλλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία, σε έναν δήμο, η αντιπολίτευση έχει την απόλυτη πλειοψηφία. Θα τρελαθούμε τελείως. Η φωτογραφία της αντιπολίτευσης μου θυμίζει το στόμα ενός 20χρονου που έχει όλα τα δόντια του ενώ της διοίκησης το στόμα του παππού μου, με ένα δόντι μπροστά για τις μπύρες και δύο πίσω για να κρατάνε την πάνω γνάθο. Έζησα να το δω και αυτό.

6

Και επειδή την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν του Αγίου Βαλεντίνου, θα σας δείξω κάποια ζευγάρια που μπορεί να φαίνονται εχθρικά αλλά κατά βάθος δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον.

Γκυρίνης και Χαλκίδης. Αν αυτό που λένε ότι μετά από έναν μεγάλο καυγά γίνετε το καλύτερο sex, είναι αλήθεια, τότε αυτοί οι δύο θα βάλουν φωτιά στα παπλώματα. Όποιον κι αν στήριξε ο Χαλκίδης σε παλιότερες εκλογές (Καρέλη- Γκυρίνη) τώρα τον κατηγοράει. Και μάλιστα έχει και το θράσος να λέει ότι «κ. Δήμαρχε με κατηγορείτε διότι ως βουλευτής του νομού φρόντισα οι αγρότες να αποζημιωθούν για υπαρκτές ζημίες της περιόδου εκείνης!» όταν στην ομιλία του δήλωσε δημόσια ότι ¨ανακάλυψε¨ την ασθένεια «κηλιδοτός υιός» για να πάρει λεφτά από το δημόσιο ταμείο.

7

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά ζητάει και ντιμπέιτ μεταξύ αυτού και του Γκυρίνη. Να πεις τι καλέ μου, ότι και ο συνεταιρισμός του χωριού σου σε κατηγορεί ότι πήγες να τον κάνεις τσιφλίκι σου; Ότι σκύλιασες, όπως λέει ο Καρέλης να μη γίνει το κολυμβητήριο στη Μελίκη; Δεν τα λέω εγώ Μιχάλη μου, αυτοί που στήριζες και υποστήριζες τα λένε. Ντιμπέιτ θέλεις, ντιμπέιτ θα έχεις, χαλάω εγώ χατήρι.

8

Και δικαίως βγαίνει και ο Γκυρίνης και σου λέει «Αντί λοιπόν να ζητάει δημόσιες «κοκορομαχίες», καλό θα ήταν να απολογηθεί στους δημότες της Μελίκης γιατί δεν έχουν σήμερα κολυμβητήριο τα παιδιά τους». Εδώ όμως Παναγιώτη μου αλλάζει το πράγμα. Άλλο το ντιμπέιτ και άλλο οι κοκορομαχίες. Το δεύτερο περιλαμβάνει και βία και όπως όλοι ξέρουμε η βία πουλάει. Και επειδή το Καρπούζι ποτέ δεν μασούσε τα λόγια του, ψηφίζει κοκορομαχίες. Όλοι στην αρένα.

9

Μοσχοπούλου και Γκυρίνης. Σε αυτόν τον «έρωτα» θα παραθέσω μόνο τα στοιχεία και τα συμπεράσματα δικά σας. Σκοτώθηκαν για τις αποζημιώσεις (ή κάτι τέτοιο) των εργαζομένων με αποτέλεσμα η πρώτη να δηλώνει πως αν την δούμε στο ψηφοδέλτιο Γκυρίνη να την χαστουκίσουμε. Όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως τελικά θα είναι μαζί του. Παναγιώτη μου τελικά είσαι μεγάλος καταφερτζής, στο αναγνωρίζω. Μόνο όμως που το πάθημα δεν σου έγινε ακόμα μάθημα. Είδες τι έπαθες με το πισωγύρισμα του Ισαάκ Χαλκίδη μετά τα όσα σου είπε. Δύο φορές το ίδιο λάθος σημαίνει………

10

Ναλμπάντης και Δελιόπουλος. Οι πάλε ποτέ σύντροφοι έγιναν οχτροί. Η σχέση τους πνέει τα λοίσθια (και όχι τα Ίσθμια που έγραψα στο προηγούμενο άρθρο, σιγά μη πνέει και τα Πόρθμια τρομάρα μου). Κύριοι, εγώ προσωπικά χαίρομαι για τους εχθρούς μου. Με κράζουν σαν κοκόρια αλλά με χαιρετούν σαν κότες. Ο ένας υποψήφιος δήμαρχος και ο άλλος μελλοντικός υποψήφιος δήμαρχος. Για να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι ο κόκορας στο κοτέτσι και ποιος θα κάνει το αβγό.

11

Με αυτά τα ζευγάρια που σας έβαλα θα μου πείτε που κολάει ο Άγιος Βαλεντίνος; Πάντα βιαστικοί. Αυτά τα ζευγάρια τα έβαλα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση. Προς μίμηση έχω το καλύτερο. Σε λίγες μέρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (ακόμα δεν με κάλεσαν και απορώ γιατί) και θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Το Καρπούζι σας εύχεται βίον ανθόσπαρτο και να έχετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Ααααα, να μη το ξεχάσω, και γερό στομάχι.

12

Πάντως, εδώ που τα λέμε, της πλάκας γιορτή είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν έχει ούτε ένα πανηγύρι να πάμε. Χώρια που οι περισσότερες κοπέλες τον μπερδεύουν με τον Άγιο Φανούριο. Λοιπόν κορίτσια για να τελειώνει το θέμα, στον Άγιο Φανούριο κάνουμε πίτα, στον Άγιο Βαλεντίνο πί…….. Καλά κάνω εγώ και προτιμώ την Τσικνοπέμπτη.

Στις 14 Φεβρουαρίου, το 2014 έστειλε ο Γκυρίνης γράμμα στον Άγιο Βαλεντίνο να του δώσει έναν δήμο όμορφο σαν την Ζιζέλ. Τι εννοείτε δεν είναι Αϊ Βασίλης; Είναι άγιος ή δεν είναι;

13

Τον δικό της Βαλεντίνο αντάμωσε στα Γιαννιτσά η Νίκη Καρατζούλια. Ότι έκαψε έστω και 10 ευρώ βενζίνη για να πάρει αυτό το χαμόγελο….. τι να πω, περί ορέξεως. Νίκη μου θέλω μία χάρη. Μπορείς να μεσολαβήσεις στον Κυριάκο να πει στον μπαμπά του να με δαγκώσει για να γίνω αθάνατος; Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης; Άντε καλέ, μην πιστεύεις τέτοια χαζά, πεθαίνει ο δράκουλας;

14

Έκοψε και η AVON την βασιλόπιτα της και μαζεύτηκαν όλες οι κυρίες για να ενημερωθούν και να δώσουν ευχές. Είχε τόσο ενδιαφέρον η ομιλία που η υπεύθυνη της παρουσίασης, η Έλενα, έστειλε ευχές και μηνύματα σε όλους τους φίλους της που είχαν γενέθλια. Πάλι καλά που δεν τις εξέτασε μετά να δούνε τι θυμούνται.

15

Δεν πειράζει κορίτσι, δεν ξέρω τι έμαθες από όλα όσα δεν άκουσες αλλά αυτό που έμαθες σίγουρα είναι ότι θα πρέπει να φυλάγεσαι όταν καραδοκεί το Καπρουζάκι.

16

Ο τόπος μας έχει πλέον ανάγκη από μεγαλοφυΐες. Ναι καλά διαβάσατε. μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Μεγαλοφυΐα είναι αυτός που σε ένα στρατόπεδο γυμνιστών θυμάται πρόσωπα. Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Παντόπουλου άνοιξε το νέο κατάστημα επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 136 με την ονομασία «Λοχίας» στην Αλεξάνδρεια με είδη λιπαντικών και λαδιών-φίλτρων.

Το κατάστημα διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα και σας καλεί να το ανακαλύψετε και μόνοι σας.

   Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, η ΣΤ΄ τάξη του Δημ. Σχ. Νησίου και τα αντίστοιχα τμήματα του 4ου Δημ. Σχ. Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν το eduACT (Δράση για την Εκπαίδευση), ένα μη κερδοσκοπικό-αγαθοεργές σωματείο Ρομποτικής, στη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές μας, αφού ξεναγήθηκαν στον χώρο του, συμμετείχαν σε πρόγραμμα, πραγματοποιώντας υπολογισμούς και κατασκευές με ρομπότ και μαθαίνοντας τι είναι ρομποτική, τι μπορεί να μας προσφέρει και πώς να ανακαλύψουν οι ίδιοι τη γνώση.

   Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων που συμμετείχαν, όπως και το εκπαιδευτικό προσωπικό του eduACT, που με υπομονή και αγάπη εξηγούσαν και τη παραμικρή απορία στους μαθητές μας, ώστε να έχουν μία γενικότερη άποψη για την Εκπαιδευτική Ρομποτική, μία επιστήμη που εξελίσσεται ραγδαία και με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Οι Δ/ντές

του Δημ. Σχ. Νησίου και του 4ου Δημ. Σχ. Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ο Άγγελος Τόλκας είναι ο νέος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Γεννήθηκε στη Νάουσα το 1976, σπούδασε στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου στο ΔΠΘ.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, το Εμπορικό Σήμα, την Απελευθέρωση της Αγοράς Ενέργειας και την Κρατική Χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων.

Από το 1997 υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος και διετέλεσε αναπληρωτής γραμματέας της ΠΑΣΠ Νομικής ΑΠΘ καθώς και της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε επί τρία χρόνια Πρόεδρος της Κίνησης Νέων για την Ευρώπη (AEGEE), με παρουσία σε συνέδρια και σεμινάρια στο Βέλγιο, τη Δανία, την Ολλανδία, την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τα Σκόπια, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Το 2004 εκλέχτηκε στο Εθνικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και μέχρι το 2007 συμμετείχε στην Εθνική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για τη Νέα Γενιά.

Συμμετείχε στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 και ως νομαρχιακός σύμβουλος Ημαθίας ανέπτυξε δράσεις και προτάσεις τόσο στο νομαρχιακό συμβούλιο όσο και σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Εξελέγη Βουλευτής Ημαθίας στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, ενώ στις 3 Αυγούστου του 2011 ορκίστηκε υφυπουργός Επικρατείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 16.02.2019

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(19η αγωνιστική)
-----------------------------------------
ΠΛΑΤΕΟΣ 15.30 ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ - ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Διαιτησία: ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΤΣΙΟΥΓΓΑΡΗΣ

ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 15.30 ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
Διαιτησία: ΠΑΡΑΣΙΟΥ -ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 15.30 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
Διαιτησία: ΛΑΖΑΡΟΥ -ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ -ΜΠΕΚΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 15.30 ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 15.30 ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ -ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ -ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ

ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 15.30 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
Διαιτησία: ΜΑΛΟΥΤΑΣ -ΓΙΑΝΤΣΗΣ -ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΚΟΠΑΝΟΥ 15.30 ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ
Διαιτησία: ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ -ΓΑΒΡΑΣ -ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ 15.30 Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
Διαιτησία: ΠΑΥΛΙΔΗΣ -ΠΙΤΟΣ -ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 17.02.2019


Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(13η αγωνιστική)
-----------------------------------------------------
ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ 15.30 ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ - ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ
Διαιτησία: ΤΡΑΝΤΟΣ -ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ -ΓΚΟΓΚΑΣ

ΝΗΣΕΛΙΟΥ 15.30 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ - Ολυμπιακος Λουτρου
Διαιτησία: ΤΡΕΒΛΑΣ -ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ -ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ 15.30 ΑΕΚ Καμποχωρίου - ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
Διαιτησία: ΠΙΤΟΣ -ΛΑΖΑΡΟΥ -ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ 15.30 ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Διαιτησία: ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ -ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ -ΠΟΖΙΑΔΗΣ

ΔΙΑΒΑΤΟΥ 15.30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
Διαιτησία: ΓΑΒΡΑΣ -ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ -ΠΕΤΡΟΥ



Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(15η αγωνιστική)
-----------------------------------------------------
ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ 15.30 ΑΣ Γιαννακοχωριου - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ
Διαιτησία: ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ -ΤΣΙΟΥΓΓΑΡΗΣ

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ 15.30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Διαιτησία: ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΣΙΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ 15.30 ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Ν.ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 15.30 ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ - ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Διαιτησία: ΧΡΥΣΑΝΗΣ -ΔΕΒΕΤΖΙΔΗΣ -ΓΚΟΓΚΟΣ

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15.30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ
Διαιτησία: ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ -ΚΙΡΜΑΝΙΔΗΣ -ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ



Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(8η αγωνιστική)
-----------------------------------------
ΣΥΚΙΑΣ 10.30 ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ
Διαιτησία: ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ -ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ -ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ 10.30 ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
Διαιτησία: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ -ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ -ΤΡΑΝΤΟΣ

ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ 10.30 ΠΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ - ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Διαιτησία: ΜΠΑΚΑΛΗΣ -ΓΑΒΡΑΣ -ΠΕΤΡΟΥ



Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(10η αγωνιστική)
-----------------------------------------
ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ 10.30 ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ
Διαιτησία: ΔΕΒΕΤΖΙΔΗΣ -ΧΡΥΣΑΝΗΣ -ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 10.30 Φιλιππος Π.Νερων - Παλασιδειος Ακαδημια
Διαιτησία: ΜΠΕΚΑΣ-ΓΚΟΓΚΟΣ-ΣΙΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΠΟΥΛΑΣ 10.30 ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - Ερμης Τριλοφου
Διαιτησία: ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ -ΚΙΡΜΑΝΙΔΗΣ

Κατηγορία Αθλητικά

Το νέο τουριστικό γραφείο Pi k’ Efi στην Αλεξάνδρεια άνοιξε και περιμένει να σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις, να σας φέρει πιο κοντά σε άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες μέσα από τα ονειρικά ταξίδια του.

ΟΙ δύο υπεύθυνες Πηνελόπη Μαυρομαρά και Έφη Τσιλικούδη, απόφοιτες της σχολής Τουριστικών Γραφείων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με μεράκι και αγάπη σας περιμένουν να οργανώσετε τα ταξίδια σας στο γραφείο τους στο κέντρο της πόλης, Δ. Βετσοπούλου 120.

Το γραφείο συνδυάζει την καλύτερη δυνατή προσφορά παρεχόμενων υπηρεσιών σε ότι έχει σχέση με το ταξίδι σας προσωπικό ή επαγγελματικό καθώς και οργάνωση ταξιδιών για γκρουπ δίνοντας μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Με χαρά σας περιμένουν να οργανώσετε το ταξίδι που ονειρεύεστε!!!

Σε λίγες μέρες θα κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία που με τα 148 άρθρα του φέρνει πολλές ανατροπές και αλλαγές τόσο στα φάρμακα και τη συνταγογράφηση, όσο και στις δομές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” με το πολυνομοσχέδιο οι εγκρίσεις των ακριβών φαρμάκων που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα θα γίνονται πιο γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει και το πλαφόν στη συνταγογράφηση για τους γιατρούς.

Ο Ατομικός Φάκελος

Ο ατομικός φάκελος θα είναι ηλεκτρονικός. Θα δημιουργείται από τον οικογενειακό γιατρό και θα υπάρχει δυνατότητα να τον χρησιμοποιούν όλοι οι γιατροί που θα διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση.
Στον φάκελο αυτό θα καταχωρούνται όλες οι εξετάσεις, οι νοσηλείες, τα φάρμακα κλπ έτσι ώστε να υπάρχει ο έλεγχος που απαιτείται.
Καθώς τα στοιχεία αυτά είναι ευαίσθητα προβλέπονται αυστηρές ποινές για όσους επιχειρήσουν να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς οι οποίες περιλαμβάνουν υψηλά πρόστιμα αλλά και φυλάκιση ως και 10 έτη.

Τα φάρμακα

Με βάση τις προβλέψεις του πολυνομοσχεδίου για την Υγεία το ποσοστό των γενόσημων φαρμάκων που συνταγογραφείται από τους γιατρούς θα πρέπει να ανέλθει στο 60%.
Οι γιατροί θα μπορούν να παρακάμπτουν τα πρωτόκολλα συνταγογράφησης αλλά μόνο μέχρι ποσοστό 20%.

Αν δεν αιτιολογείται η υπέρβαση θα υπάρχουν διοικητικές κυρώσεις αλλά και χρηματικά πρόστιμα.

Οι βαριά πάσχοντες αποκτούν γρήγορη πρόσβαση στα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα μετά από σχετική ηλεκτρονική υποβολή από πιστοποιημένο θεράποντα ιατρό αίτηση με την ένδειξη ¨κατεπείγουσα χορήγηση”.

Με τη διαδικασία αυτή το φάρμακο θα χορηγείται άμεσα και στη συνέχεια ( μετά τη χορήγηση) θα ξεκινάει η διαδικασία έγκρισης ή απόρριψης της πληρωμής από τον ΕΟΠΠΥ.

Χώροι για ναρκομανείς

Με το πολυνομοσχέδιο εισάγεται και στην Ελλάδα ένα μέτρο που θεωρείται πετυχημένο σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Πρόκειται για τους χώρους εποπτευμένης χρήσης ναρκωτικών, όπου όσοι συμμετέχουν εγγράφονται σε ένα ειδικό μητρώο με στόχο την καταγραφή και τον έλεγχο των χρηστών ώστε και η χρήση να είναι ασφαλέστερη αλλά και να εκλείψουν φαινόμενα γκετοποίησης περιοχών.

Τέλος το ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ περνάει με το πολυνομοσχέδιο στην ιστορία. Θα αντικατασταθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Για τους 600 εργαζόμενους που απασχολούνται σήμερα δημιουργούνται ισάριθμες προσοποπαγείς θέσεις στον νέο οργανισμό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου.

Οι γιατροί που εργάζονται στον φορέα θα ενταχθούν σε αντίστοιχη κενή οργανική θέση του κλάδου ιατρών δημόσιας υγείας του ΕΣΥ μετά από δική τους αίτηση, ενώ εάν δεν υπάρχει κενή οργανική θέση εντάσσονται σε θέση που προκύπτει από μετατροπή της οργανικής τους θέσης από ΠΕ ιατρών σε ιατρών δημόσιας υγείας του ΕΣΥ.

Οι υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ που έχουν διατεθεί σε άλλους φορείς της γενικής κυβέρνησης μπορούν να μεταταγούν στους φορείς αυτούς μετά από σχετική αίτησή τους η οποία θα πρέπει να υποβληθεί εντός δύο μηνών.

Πηγή: «Το Έθνος»

Κατηγορία Υγεία
Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε, σήμερα, 14/02/2019, τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των Ζημιών από το Ζημιογόνο αίτιο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 28/06/2018 στις καλλιέργειες παραγωγών της Δ /Τ.Κ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ. Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 25/02/2019. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παρακάτω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών.
Χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων
Από: 14/02/2019 έως: 25/02/2019
Ο Πίνακας αυτός περιέχει μόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛ.Γ.Α. στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράΖει την αποΖημιώσιμη παραγωγή των Ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτή και δεν δημιουργεί δέσμευση στον Οργανισμό για καταβολή αποΖημίωσης.
ΥπενθυμίΖεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της σχετικής αποΖημίωσης είναι:
  • η εμπρόθεσμη, υποβολή από τον παραγωγό Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής στην οποία θα αναφέρονται και οι Ζημιωθείσες καλλιέργειες.
  • η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α.,
Ο
Ανταποκριτής ΕΛ.Γ.Α.
 
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
Κατηγορία Αγροτικά

Τη νέα κυβέρνηση με αλλαγές στις θέσεις των υφυπουργών Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου, Μακεδονίας Θράκης και Κατερίνας Νοτοπούλου που συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Τις θέσεις τους καταλαμβάνουν οι: Κωνσταντίνος Μπάρκας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Παράλληλα στη θέση του υπουργού Εξωτερικών που μετά την αποχώρηση του Νίκου Κοτζιά κατείχε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αναβαθμίζεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ στο κυβερνητικό σχήμα εντάσσονται και δύο πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ: Οι πρώην υφυπουργοί Θάνος Μωραΐτης και Άγγελος Τόλκας.

Όπως δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος: «Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη θέση σε ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Πρωθυπουργός όπως εξάλλου είχε δηλώσει δεν κρίνει σκόπιμο να διατηρήσει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης με δεδομένες τις υποχρεώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου για την δήμο της Αθήνας και της Κατερίνας Νοτοπούλου ως υποψήφιας για το δήμο της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται η ανάγκη για ένα περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό|, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

Στο Υπουργείο Εξωτερικών νέος Υπουργός ορίζεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ευρωπαϊκή Πολιτική ορίζεται η Σία Αναγνωστοπούλου.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών Υφυπουργός με αρμοδιότητα Μακεδονίας – Θράκης ορίζεται η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υφυπουργός ορίζεται ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υφυπουργός ορίζεται ο Θάνος Μωραϊτης

Στο Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής Υφυπουργός ορίζεται ο Άγγελος Τόλκας.

Η ορκωμοσία των Υπουργών θα γίνει τη Δευτέρα, μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από το Μόναχο.

Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:

Γιάννης Δραγασάκης

Υπουργείο Εσωτερικών

Υπουργός: Αλέξανδρος Χαρίτσης

Υφυπουργός : Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης: Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

Υπουργός : Όλγα Γεροβασίλη

Υφυπουργός: Κατερίνα Παπακώστα

Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης:

Υπουργός: Γιάννης Δραγασάκης

Αναπληρωτής Υπουργός Βιομηχανίας : Στέργιος Πιτσιόρλας

Υφυπουργός: Στάθης Γιαννακίδης

Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

Υπουργός: Νίκος Παππάς

Υφυπουργός: Λευτέρης Κρέτσος

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έχοντας υπόψη: 

1. Τις διατάξεις των άρθρων 58 παρ. 1(δ) , 254 παρ. 1 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α.87) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2. Την υπ’ αριθ. Νο 10/2018 Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού σε εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του πίνακα κατάταξης ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε  Κέντρα Υποδοχής και ταυτοποίησης ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής ή φιλοξενίας μέσω Δήμων, Περιφερειών κσι της υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής -Γ΄Κύκλος για 2082 θέσεις πλήρους απασχόλησης »

3. Τον Οριστικό Πίνακα με τα Τελικά Αποτελέσματα Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και ταυτοποίησης ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής ή φιλοξενίας μέσω Δήμων, Περιφερειών κσι της υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής -Γ΄Κύκλος για 2082 θέσεις πλήρους απασχόλησης”

4. Τα συστατικά σημειώματα θέσεων εργασίας των επιτυχόντων ωφελουμένων που τοποθετούνται στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

5. Τον έλεγχο των προβλεπόμενων δικαιολογητικών της Πρόσκλησης, όπως αυτά προβλέπονται στην υπ’ αριθ. Νο 10/2018 Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την πρόσληψη των κάτωθι:

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

1

ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

2

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

3

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΑΓΙΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

4

ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

5

ΛΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

6

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

7

ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΠ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

8

ΚΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

9

ΤΖΕΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

10

ΚΙΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

11

ΜΙΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

12

ΤΑΡΑΠΟΣΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

13

ΤΑΜΟΥΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ

ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

14

ΠΑΡΑΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙ-ΤΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

15

ΤΖΕΠΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

16

ΜΠΟΥΚΛΑ ΣΟΥΖΑΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

17

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

18

ΡΙΦΑΤΟΓΛΟΥ ΟΜΕΡ

ΧΙΟΥΣΕΙΝ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

19

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΗ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ –ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

20

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

21

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ –ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

22

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

23

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

24

ΠΙΠΙΛΙΑΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

25

ΜΠΕΚΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

26

ΜΠΕΚΤΑΣΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

27

ΝΤΟΝΤΣΕΚΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

28

ΛΙΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

29

ΒΟΤΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

30

ΠΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΠΑΥΛΟΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ –ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

31

ΖΕΡΒΑ ΜΑΡΙΛΙΑ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

32

ΚΑΜΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΠ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

33

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

34

ΣΤΟΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

35

ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

36

ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

Από 15-02-2019

Έως 14-10-2019

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας