alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 

28/8/2019 8:00:00 πμ - 1:00:00 μμ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΕΩΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΩΡΑ 08:00 ΕΩΣ 10:30. ΑΠΟ ΩΡΑ 10:00 ΕΩΣ ΩΡΑ 13:00 ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΓΕΩΡ.ΜΕΣΑΛΑ, ΤΜΗΜΑ ΝΑΟΥΣΗΣ

28/8/2019 1:30:00 μμ - 2:30:00 μμ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

29/8/2019 8:00:00 πμ - 2:30:00 μμ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΕΛΙ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ

30/8/2019 8:00:00 πμ - 2:30:00 μμ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΕΛΙ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

Όλοι... στις λίστες! Το επιστέγασμα των κόπων μιας χρονιάς είναι εδώ! Εδώ και λίγα λεπτά ανακοινώθηκαν επισήμως τα αποτελέσματα για της βάσεις του 2019 από το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων, με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας

Ένα μήνυμα για όλα τα παιδιά που έδωσαν τη μάχη των πανελλαδικών

Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα: Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ολοκληρώνεται μια μακρά περίοδος αγώνα και χιλιάδες μαθητές βλέπουν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς ή καλούνται να ξαναπροσπαθήσουν, εφόσον δεν τα έχουν καταφέρει. 

Ανακοινώνουμε ότι για σήμερα στις 27-8-2019 το Γ.Ν. Ημαθίας Μονάδα Βέροιας αδυνατεί να εφημερεύσει λόγω ασθένειας δύο Ιατρών του Αναισθησιολογικού Τμήματος. Την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών θα καλύψει η Μονάδα Νάουσας στην γενική του εφημερία . 

Κατηγορία Υγεία

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία τους αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, στάθηκαν δίπλα τους.

Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ενώ προσπάθησαν, καθώς είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ευκαιρία που σίγουρα θα τους δοθεί και στο μέλλον, αφού η ζωή τους επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες.

Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής σας, εύχομαι από καρδιάς να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας.

 

Φρόσω Καρασαρλίδου
Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός ULV για την αντιμετώπιση ακμαίων κουνουπιών, από τον ανάδοχο φορέα του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής

Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων του έτους 2019, συνιστά το τέλος μίας επίπονης διαδικασίας και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την απαρχή για ένα σημαντικό σταθμό της ζωής των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ανακοινώνει την συνεργασία του τμήματος μας με την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΥ

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας