alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από την Κυριακή (05-01-2020) και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:1. Τις ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ:α. Οι οποίες την Κυριακή (05-01-2020) θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά,

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 04/01/2020
Κατηγορία Φαρμακεία

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Τρία πράγματα θέλω να επισημάνω. Πρώτον, όταν λέω ότι κάνω δώρο μια coca cola εννοώ μια coca cola. Και μάλιστα από το ελληνικό εργοστάσιο και όχι από αυτό της Κολομβίας. Δεν ξέρω γιατί έγινε τόσο σάλος, εγώ πάντως coca cola κέρασα. Δεύτερον, μη με ψάχνετε πλέον στο καφέ που δούλευα. Η συνεργασία τελείωσε. Καλή συνέχεια στα παιδιά και χωρίς εμένα. Και τρίτον, τα λεφτά που θα πάρει ο δήμος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς ας τα χρησιμοποιήσει μια φορά για το σωστό λόγο και όχι για να βουλώνει άλλες τρύπες.

Με αυτά και με κείνα ξέχασα να σας ευχηθώ. Καλή χρονιά σε όλους. Το 2020, παρόλο που είναι και δίσεκτο, να σας φέρει υγεία και τύχη. Βάλτε τα ποτήρια, να βάλω το κρασί για να τσουγκρίσουμε. Έχω δυο μπουκάλια στο ντουλάπι, μισό να τα φέρω. Εύχομαι λοιπόν σε όλους σας μια χρονιά…….

2

 

Ας αλλάξω θέμα κι ας πάω στα ρουγκάτσια. Βγήκαν λοιπόν οι ρουγκατσιάρηδες στο Κλειδί-κανό και χόρευαν από σπίτι σε σπίτι. Είθισται, σε κάθε σπίτι η νοικοκυρά να κερνάει. Δέστε τι τους κέρασε μία.

4

Δεν με ενοχλεί ο κιοφτές, ούτε το ψωμί, ούτε το κρασί. Αλλά πατάτα φούρνου κέρασμα, πρώτη φορά είδα. Πάλι καλά που η δόλια δεν έκανε τους κεφτέδες με κριθαράκι να γεμίσετε τις φουστανέλες με σάλτσες και λάδια.

Τα πιο ωραία γενέθλια έκανε ο ιερέας του χωριού (πρωτοχρονιά) αφού σαν δώρο πήρε την…. απουσία του προέδρου (λείπει στο Βερολίνο). Και η χρονιά του μπήκε καλά και τα ρουγκάτσια απόλαυσε. Αν και δίσεκτο μια χαρά σου έκατσε Πατέρα Ματθαίε το 2020.

Από την άλλη, στη γουρουνοχαρά του ΛΟΝΑΠ η επίσημη αρχή ήταν μετρημένη στα δάχτυλα. Προεκλογικά 3 τραπέζια, μετεκλογικά 3 νοματαίοι. Ο Δριστάς, ο Σταυρής και ο Δελιόπουλος.

5

Καστανά και Σταυρής το έριξαν στο χορό. Να μου το θυμηθείτε, αυτή η φωτογραφία κάποια στιγμή θα βγει αληθινή. Κάποια στιγμή όλα αλλάζουν χέρια.

6

Αυτό όμως που με μπέρδεψε πολύ ήταν ο… Δημήτρης Πανταζόπουλος...για κάποιες δηλώσεις που έκανε. Πήγε (για πρώτη φορά) στο γλέντι που έκανε η Εστία Ρουμλουκιωτών μετά τα ρουγκάτσια στο κονάκι και μετά ανέβασε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Σήμερα, έγινε "υπέρβαση" από πολλούς μας, μεταξύ αυτών και κυρίως ίσως εμένα (αυτοκριτική) , για το καλό του τόπου μας, να βαδίζουμε παράλληλα πάντα...». Εγώ, όχι ότι είμαι κακός αλλά ξαφνικά μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες. Γιατί τώρα κύριε Πανταζόπουλε; Σε ανακοίνωση της Εστίας έγραφε ότι «Θα χορέψουν σε κεντρικά σημεία της πόλης και θα επισκεφθούν σπίτια μελών και φίλων της Εστίας.». Ένα από αυτά τα σπίτια που κάθε χρόνο πήγαιναν ήταν και του……

8

Φέτος σε αυτό το συγκεκριμένο σπίτι…. δεν πήγαν να χορέψουν. Και εδώ κάνεις την εμφάνισή σου εσύ Δημήτρη, κάνοντας μάλιστα την «αυτοκριτική σου». Τυχαίο; Φεύγει ο ένας, έρχεται ο άλλος; Έτσι πάει; Είναι ξάδελφος σου ο νέος τους χοροδιδάσκαλος λες. Από τον Οκτώβριο είναι ο άνθρωπος εδώ, τώρα τον θυμήθηκες; Ούτε σε πρόβα σε πήρε το μάτι μου, ούτε στο Erasmus, ούτε στην Αστερούπολη (που ήταν οι πρώτες εμφανίσεις του ξαδέλφου σου). Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις καλύτερα τι σημαίνει…. Σπιτικό. Από την άλλη σε δικαιολογώ κιόλας. Όταν τον είδα ντυμένο, με το σπαθί στο χέρι, σαν άλλος ήρωας της επανάστασης, εμένα κόντεψε να πείσει. Εσύ θα γλύτωνες;

9

Ρε Νταμτσιόπουλε, εκεί που πάω να σε θυμώσω με τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες σου, έρχεσαι και μου δίνεις υλικό μεγατόνων. Μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις τον δήμαρχο…. Νίντζα.

10

Άμα, λέω άμα, καταφέρεις κάποια στιγμή να του βάλεις και φουστανέλα, σου υπόσχομαι ότι το Καρπούζι εκείνης της χρονιάς θα κυκλοφορεί με την δική σου φωτογραφία και όχι με την δική μου. Πραγματικά σας θαύμασα. Και οι δύο, με τα σπαθιά στα χέρια, άτρωτοι και δυναμικοί, δώσατε πραγματικά νόημα στο «ένας για όλους και όλοι για έναν».

11

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα και να μεταφερθούμε στην τελευταία μέρα της Αστερούπολης. Έχουμε δει Άγιο Βασίλη να δίνει δώρα, να παίρνει τα μωρά αγκαλιά και να τους λέει παραμύθια. Ο Άγιος Βασίλης της Αστερούπολης όμως κάνει τη διαφορά. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Ο Άγιος Βασίλης της Αστερούπολης τα….. πετάει όλα. For your eyes only.

Γουρουνοχαρά και στο Κεφαλοχώρι. Δεν ξέρω τι να πω για αυτήν την φωτογραφία. Είναι τρεις άνθρωποι που εγώ προσωπικά εκτιμώ πολύ. Τελικά, είναι πολύ δύσκολο πράγμα να είσαι πολιτικός. Θες δεν θες κάποιoν, πρέπει να του χαμογελάσεις. Οι μεγαλύτερες τρικλοποδιές πέφτουν εκ των έσω έλεγαν οι παλιότεροι. Κι όμως, όλα ξεχνιούνται. Ναι ;

12

Βράδυ Πρωτοχρονιάς και έρχεται στα χέρια μου μια φωτογραφία που κάποια στιγμή θα τη δείχνω και κανένας δεν θα πιστεύει ότι βγήκε. Γκυρίνης και Δελιόπουλος αγκαλιά. Αν και οι κακές γλώσσες μιλάνε για πολύ νωρίτερα εγώ θα πω πως αυτή η φωτογραφία θα είναι το εξώφυλλο του Καρπουζιού (αν ζω ως τότε) για το 2023 με μουσικό χαλί το «είχα κάποτε μια αγάπη, που τη ζήλευαν Θεοί κι αγγέλοι».

13

Ολόκληρος ντόρος έγινε πριν λίγο καιρό για το πώς και ποιοι πρέπει να κάνουν κοινωφελή εργασία στον δήμο. Και για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον Κούγκα ότι αυτοί που κάνουν κοινωφελή εργασία πρέπει να είναι παρών γιατί αν γίνει κάτι θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει ο δήμος. Μέχρις εδώ όλα καλά. Φήμες λένε ότι πρόσωπο με εμπλοκή στα κοινά κάνει κοινωφελή εργασία αλλά μόνο…. με υπογραφή. Δηλαδή, υπογράφει και φεύγει. Αληθεύει αυτό κύριε Κούγκα; Ελπίζω και εύχομαι πως όχι γιατί αν έχει έστω και μια μικρή δόση αλήθειας, τότε είχε απόλυτο δίκιο ο άλλος που φώναζε και σας έκανε ρεζίλι μέσα στο δημαρχείο. Ε;

Και θα κλείσω με κάτι… διαφορετικό. Έχω δει τον Αλέξη Τσίπρα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο να δίνει ευχές. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο στολισμένο καράβι επίσης. Τώρα, πως την έχουν δει κάποιοι και κάνουν το ίδιο… αυτό με ξεπερνάει. Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί μπροστά σε ένα δέντρο και δίνουν ευχές λες και βγάζουν πρωθυπουργικό διάγγελμα. Εγώ δεύτερος δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα υπάρξω τώρα. Ευχές στα ελληνικά αυτοί; Ευχές στα αλβανικά εγώ; Πρώτος και με διαφορά (έλεος πια, γκούμωσα).

Καλή χρονιά να έχουμε Καρπουζάκια μου και μη στεναχωριέστε που είναι δίσεκτη. Μονά να είναι τα κακά και δις τα καλά για όλους μας. ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Αναχωρούν σήμερα Παρασκευή οι αθλήτριες Τσιαπανίτη Ευθαλία , Τσικερδάνου Ελευθερία και Σιαφαρίκα Μαρία προκειμένου να συμμετάσχουν στο τεστ αξιολόγησης για την εθνική ομάδα ανσάμπλ νεανίδων, που θα

Κατηγορία Αθλητικά

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Αντιδημαρχία ΥΔΟΜ, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι:

Η υπηρεσία καθαριότητας, το Σάββατο 04/01/2020, την Κυριακή 05/01/2020 & τη Δευτέρα 06/01/2020 (ημέρα των Αγίων Θεοφανίων), θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ως προς την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι κατά τις ως άνω ημέρες, να διατηρούν τα απορρίμματα στις οικίες τους, ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα απόθεσης απορριμμάτων εκτός των κάδων και διασποράς τους στο οδόστρωμα, με στόχο τη διατήρηση της καθαριότητας των οδών και πεζοδρομίων καθώς και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας του Δήμου.

Επίσης, παρακαλούμε να μην αποθέτονται ογκώδη αντικείμενα πλησίον των κάδων ή στα πεζοδρόμια χωρίς να προηγηθεί επικοινωνία με την υπηρεσία για την προγραμματισμένη συλλογή τους (τηλ.: 2333 0 25500 & 2333 0 51600).

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από την Κυριακή (05-01-2020)
και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

1. Τις ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ:
α. Οι οποίες την Κυριακή (05-01-2020) θα σημειωθούν σε όλα τα
ορεινά, στα ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, από τις απογευματινές
ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Εύβοια,
καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της
Θεσσαλίας. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές πρόσκαιρα
στη Θεσσαλία και από τις βραδινές ώρες στη Στερεά (κυρίως την
ανατολική), την Εύβοια, και την Πελοπόννησο (κυρίως την ανατολική).
Ενδεικτικό υψόμετρο για την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα
νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, από τις απογευματινές ώρες,
200-400 μέτρα.
β. Τη Δευτέρα (Θεοφάνεια 06-01-2020), κατά τόπους πυκνές
χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και
στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου (ενδεικτικό υψόμετρο
200-400 μέτρα και πιθανώς και σε πεδινές περιοχές), καθώς και στα
ορεινά - ημιορεινά της Κρήτης.
γ. Την Τρίτη (07-01-2020) οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στις
προαναφερθείσες περιοχές (της παρ. 1β) και από τις απογευματινές
ώρες από τα βόρεια αναμένεται να εξασθενήσουν.

2. Τους ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ
α. Την Κυριακή (05-01-2020) θα πνέουν με ένταση 7 με 8 και στα
πελάγη βαθμιαία τοπικά 9 μποφόρ.
β. Τη Δευτέρα (Θεοφάνεια 06-01-2020) στο Αιγαίο αναμένεται να
φτάσουν σε επίπεδο θύελλας, τοπικά 10 μποφόρ.
γ. Την Τρίτη (07-01-2020) από αργά το απόγευμα προβλέπεται μικρή
εξασθένηση.

3. Τις ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν
α. Από τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (05-01-2020) τα νησιά
του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου, την Εύβοια, σταδιακά τις
Κυκλάδες, την Κρήτη, πρόσκαιρα το Ιόνιο και από το βράδυ τα
Δωδεκάνησα.
β. Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (Θεοφάνεια 06-01-2020) θα
περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και
γ. Από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (07-01-2020) αναμένεται
να εξασθενήσουν.

4. Τον ΠΑΓΕΤΟ
που θα σημειωθεί
α. Τη Δευτέρα (Θεοφάνεια 06-01-2020) στα ηπειρωτικά κυρίως τις
πρωινές και βραδινές ώρες
β. Την Τρίτη (07-01-2020), κυρίως στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός
στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Κατηγορία Γενικά

Συνελήφθη χθες (2 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας 74χρονου στη Βέροια, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός από τον 74χρονο, τον οποίο τραυμάτισε κατά τη διαφυγή του.

Κατηγορία Αστυνομικά

Όποιος θέλει τα πολλά... έρχεται στα 4all στην Αλεξάνδρεια!!! Σε έναν συναρπαστικό κόσμο ποικιλίας και ποιότητας, όπου το χαμόγελο και η εξυπηρέτηση προσφέρονται καθημερινά, χωρίς συμβιβασμούς ήρθε και στην πόλη μας εδώ και λίγο καιρό επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 52.

Στο νέο κατάστημα 4all που άνοιξε μπορείτε να βρείτε από είδη σούπερ μάρκετ, τρόφιμα, σοκολάτες, παγωτά, ποτά μέχρι και καλλυντικά, απορρυπαντικά και φυσικά τον περίφημο καφέ τους, αμέτρητα προϊόντα σας περιμένουν 7 ημέρες την εβδομάδα, στα ράφια των 4all, για να μην σας λείψει τίποτα !!!

Ωράριο καταστήματος: 06:00π.μ. – 12:00μ.μ.

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Εθνική αυτοπεποίθηση

-       Σήμερα παρά ποτέ είναι βέβαιο ότι οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι διότι έχουν αυξηθεί οι αλληλεπιδράσεις στην περιοχή τόσο του Αιγαίου όσο και της Ανατολικής Μεσογείου.

-       Υπάρχουν στις θάλασσες αυτές περισσότερες δραστηριότητες από διαφορετικούς παίχτες και όλοι βρίσκονται σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο, οπότε ο κίνδυνος επεισοδίων ή ατυχημάτων και ο κίνδυνος αυτά να μετατραπούν σε συγκρούσεις έχει μεγαλώσει τόσο, ώστε θα πρέπει να ανησυχεί όλους τους εμπλεκόμενους και πρωτίστως τους Έλληνες.

-       Είναι λοιπόν μεγάλη ανάγκη η Ελληνική πολιτική τάξη πρώτα να συμφωνήσει σε κοινές εθνικές θέσεις που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτηση, για να υπάρξει μια ενιαία γραμμή αντιμετώπισης του επιθετικού γείτονα και για να εμπεδωθεί και από τον γείτονα ότι η μετριοπάθεια γίνεται προνόμιο όταν οι άλλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές.

-       Σήμερα ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε η διαπάλη ανάμεσα σε Αριστερά και Δεξιά να έχουν πλέον εκλείψει και είναι ανάγκη οι νέες ιδεολογικές αφορμές που είναι ικανές να προκαλέσουν νέες κοινωνικές ζυμώσεις να είναι αυτές που μπροστά στο ζόρι του εθνικού ζητήματος να αποτελέσουν αφετηρία εξελίξεων οι οποίες εξελίξεις θα οδηγούν σε μια ομοφωνία εθνικής αυτοπεποίθησης.

-       Ευτυχώς που οι λέξεις Αριστερά και Δεξιά σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο από ξεχασμένες κρεμάστρες για να κρεμάει ο καθένας όποιο ρούχο θέλει.

-       Σήμερα στην γείτονα υπάρχουν χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια πολιτών που είναι φυλακισμένοι από το καθεστώς του Ερντογάν αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας ακόμα και από αυτούς, που στα όσα διαδραματίζονται σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο που να μην ορκίζεται στο όνομα του Ερντογάν.

-       Ο χρηματισμός, η ψευδολογία, ο σφετερισμός του δημοσίου χρήματος, ο εγωισμός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς, η αδιαντροπιά της απάτης και η αυτονόητη ασυνέπεια πρέπει να κρεμαστούν στις ίδιες ξεχασμένες κρεμάστρες της ντουλάπας του παρελθόντος με την ταμπέλα της αποϊέρωσης της πολιτικής.

-       Σήμερα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι εμείς οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την επικράτεια, τα σύνορα, τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας και αυτό απαιτεί εκτός από στρατηγική επάρκεια και αποφασιστικότητα και τη σύναψη πραγματικών συμμαχιών με κράτη που έχουν δικούς τους λόγους να εμπλακούν σε πραγματικό χρόνο και να μην αρκεστούμε σε διακηρύξεις διαφόρων αδιάφορων οργανισμών.

-       Γιατί οι οργανισμοί (διάφοροι ΟΗΕΔΕΣ και ΕΥΡΩΕΝΩΣΕΙΣ) δεν είναι φίλοι και σε έναν κόσμο χωρίς φίλους, ό,τι και αν είναι αυτό που ονομάζουμε πολιτική, χάνει και τα όρια και το σκοπό του και γιατί σ'αυτούς τους οργανισμούς η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν ήρθε ακόμα και μπορεί να μην έρθει ΠΟΤΕ.

-       Και βέβαια δεν είναι η ώρα για την αναζήτηση ευθυνών γιατί δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια. Αντίθετα είναι η ώρα για αναζήτηση και υλοποίηση αποτρεπτικής στρατηγικής, αποστολή εξαιρετικά δύσκολη, γιατί αυτό πρωτίστως απαιτεί εθνική ομοφωνία.

-       Δημοκρατία σημαίνει εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία η οποία απαγορεύει παγίωση μονοκομματικής νοοτροπίας. Εξαιτίας αυτής της εναλλαγής σήμερα η βουλή έχει την συγκεκριμένη σύνθεση και αυτή η σύνθεση την υποχρέωση να πορευτεί ως συμπολίτευση στο εθνικό ζήτημα και καλόπιστα και αμερόληπτα να δημιουργήσει συνθήκες εθνικής αυτοπεποίθησης.

Τάσος Τασιόπουλος

ΥΓ1. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το ότι συνήθως όταν το κράτος έχει ανάγκη τους πολίτες, τότε βρίσκει λιγοστούς.

ΥΓ2. Το άλλο πρόβλημα μπορεί να είναι ότι ο αρχηγός — ο όποιος αρχηγός — προτιμάει να χάσει με τους δικούς του παρά να νικήσει με τους άλλους.

ΥΓ3. Υπάρχουν δυο τρόποι να πολεμάς. Ένας είναι με τους νόμους και ο άλλος με τη βία.

-       Ο πρώτος είναι ίδιον του ανθρώπου ο δεύτερος των ζώων.

-       Άρα μπλέξαμε με κακό γείτονα.

ΥΓ4. Η θεωρία ότι ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ είναι απομονωμένος μάλλον βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα αν δει κάποιος ΤΡΑΜΠ και ΠΟΥΤΙΝ και ποιος κερδίζει σε τετελεσμένα.

-       Άρα η απάντηση μπορεί να είναι αυτή που έδωσε στο παρελθόν ο γέρος της δημοκρατίας πως «αν η Τουρκία ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου εμείς θα τους ακολουθήσουμε» και τότε η πόρτα ΔΕΝ άνοιξε.

ΥΓ5. Εκτός νόμου υπάρχει η ανομία και αντίθετο της τάξης, είναι η αταξία.

-       Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος με δυο δράμια μυαλό να είναι με την ανομία και την αταξία;

-       Και όμως στην Ελλάδα της παράκρουσης δυστυχώς υπάρχουν κόμματα που εκτός των άλλων, αμφισβητούν δια μέσου κομματικών γυρολόγων τις πανθομολογούμενες δυο προηγούμενες επιτυχείς θητείες αρμόδιου υπουργού.

ΥΓ6. Είναι γνωστό ότι από ετών η Σουηδία και άλλες χώρες αξιοποιούν τα σκουπίδια σε παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος και όχι μόνον.

-       Το δυστύχημα γι'αυτούς είναι ότι τους τελείωσαν τα δικά τους και βγήκαν στην αγορά.

-       Ας τους πει κάποιος ότι σε μας υπάρχουν βουνά σκουπιδιών και ας θυμίσει τους δικούς μας ότι υπάρχει απαγόρευση υγειονομικής ταφής στις χώρες της Ε.Ε. αφού προβλέπονται και χοντρά πρόστιμα.

-       Άσχετα με το ότι δεν βρέθηκε ακόμα να καταγγείλει εκεί που πρέπει κανένας κακός την κατάντια.

Κατηγορία Γενικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια και να συγχαρεί θερμά το χορηγό, που και φέτος ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια του Συλλόγου μας , για διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες τις Άγιες ημέρες των γιορτών. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

  1. Τον κ. ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ. έμπορος στην πόλη της Βέροιας. Μας χορήγησε καφέδες, χαλβάδες και λουκούμια σε αρκετά μεγάλη ποσότητα.

Τα παραπάνω είδη μαζί με άλλα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που προμηθεύτηκε ο Σύλλογός μας, τα προσφέραμε σε άπορες και αδύναμες οικονομικά οικογένειες, για να γιορτάσουν τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά το χορηγό μας κι ευχόμαστε να υπάρξουν μιμητές. Ο Σύλλογός μας θα είναι πάντα αρωγός, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, στην αντιμετώπιση τέτοιων κοινωνικών φαινομένων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας