alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

καφέ - Breakfast shop ¨Κafeine_37¨.

Κατηγορία Επιχειρείν
Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 25/10/2020
 
Κατηγορία Φαρμακεία
Άστατο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ σε αρκετές περιοχές της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά στο
Κατηγορία Καιρός

Τα καταστήματα λιανικής και παροχής υπηρεσιών, θα λειτουργούν με τους αυστηρούς όρους του επιπέδου 3 και στο ενδεχόμενο που περιοχή ενταχθεί στον κόκκινο συναγερμό του επιπέδου 4 που ουσιαστικά μια περιοχή τίθεται σε καθεστώς μίνι lockdown.

Αυτό προβλέπει απόφαση για τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊου που δημοσιεύτηκε σήμερα σε ΦΕΚ και προβλέπει αναβάθμιση των μέτρων στις περιοχές που εντάσσονται σε «πορτοκαλί» συναγερμό και επιδημιολογικό κίνδυνο ανάλογα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας που αναρτάται στο covid19.gov.gr.

Ανοιχτά σε περίπτωση lockdown θα είναι και τα κομμωτήρια, υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ και τα κέντρα αισθητικής. Παρ’ όλο που κάποια περιοχή βρίσκεται στο επίπεδο 4, του κόκκινου συναγερμού, θα είναι ανοικτά και θα λειτουργούν με όλα τα μέτρα ασφάλειας που απαιτούνται.

Αυτό συμβαίνει ήδη από σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου, σε όλη την Π.Ε Κοζάνης και την Καστοριά, μετά από μια εβδομάδα που η Κοζάνη περιοχή βρίσκεται σε τοπικό lockdown.

Η αλλαγή αυτή αποτυπώνεται και στο παράρτημα της νέας απόφασης.

Κατηγορία Γενικά

Παππούς έγινε την ημέρα των γενεθλίων του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας.


Συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου δέχθηκε από την κόρη του που διαμένει στην Ολλανδία το πιο όμορφο και πολύτιμο δώρο, την εγγονή του.


Παππούς και εγγονή θα έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα...διπλή γιορτή!


Το alexandriamou.gr εύχεται από καρδιάς να είναι γερή και τυχερή η μικρή σας πριγκίπισσα και οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες ευτυχισμένοι και αγαπημένοι να την καμαρώνετε!!!

Κατηγορία Αστυνομικά
Νέο αρνητικό ρεκόρ σημείωσε σήμερα, Σάββατο η Ελλάδα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 935 νέα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα. Εξ αυτών 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 19:35

Momenti: Το ¨in¨ στέκι στην Αλεξάνδρεια

Aπολαυστικά και δημιουργικά coctails, δροσερά ποτά και γευστικοί καφέδες σερβίρονται στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας,

 
Κατηγορία Επιχειρείν
 
Aποτελέσματα και βαθμολογία της Α΄ΕΠΣ Ημαθίας μετά την 3η Αγωνιστική
Κατηγορία Αθλητικά

Καλημέρα!!! Πάντα με καινούρια πιάτα κοντά σας... Έτσι και σήμερα     

Κατηγορία Επιχειρείν

Μία ώρα πίσω πρέπει να ρυθμιστούν τα ρολόγια από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 04.00 τα ξημερώματα, λόγω της αλλαγής από τη θερινή στη χειμερινή ώρα.

Έτσι, στις 04.00 οι δείκτες θα πρέπει να δείξουν 03.00. Οι αλλαγές ώρας θα τερματιστούν το 2021 μετά από απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι χώρες της Ε.Ε. που θα αποφασίσουν να διατηρήσουν τη θερινή τους ώρα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την τελική τους αλλαγή την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου του 2021.

Αυτές οι οποίες προτιμούν να διατηρήσουν τη χειμερινή τους ώρα μπορούν να προσαρμόσουν οριστικά τα ρολόγια τους την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου του 2021, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε από τα μέλη του ΕΚ με 410 ψήφους υπέρ, έναντι 192 κατά και 51 αποχών.

Κατηγορία Γενικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας