alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

«Ή θα ανακαλέσει ζητώντας συγγνώμη ο κ. Χρυσοχοίδης για αυτή την αθλιότητα που ξεστόμισε, ή ο κ. Μητσοτάκης θα τον αποπέμψει» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης

 

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε στη Βουλή η φράση του υπουργού προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος κατά την ομιλία του είπε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση: «Χρησιμοποιείτε επικίνδυνα όπλα για να επιβιώσετε. Εθνικισμό για τα 12 μίλια, λαϊκισμό με τον Παπά και τον 14χρονο και κοινωνικό συντηρητισμό με την παρούσα πρόταση μομφής».

 

Αυτή η φράση προκάλεσε την αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ανέφερε: «Μετά την άκρως εμπρηστική τοποθέτηση του κ. Χρυσοχοΐδη έχουν τεθεί μέσα στην αίθουσα πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν την κυβερνητική πολιτική στον τομέα της ασφάλειας ζητήματα στα οποία θα αναφερθούμε όταν έρθει η ώρα να κάνουμε τις ομιλίες μας στη συνέχεια. Όμως σε αυτά που είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης υπήρξε και μία αναφορά η οποία έχει για κάθε έναν ο οποίος θέλει στοιχειώδη σχέση με τον καλώς εννοούμενο πατριωτισμό εγείρει μείζον θέμα για την κυβέρνηση στο σύνολό της. Ως γνωστόν η επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια είναι ένα αναφαίρετο και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της πατρίδας μας που απορρέει ρητώς από το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας. Η τοποθέτηση του υπουργού της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη ότι αποτελεί εθνικισμό η επέκταση των χωρικών υδάτων της πατρίδας μας στα 12 μίλια είναι μία τοποθέτηση η οποία αντιβαίνει τον πυρήνα την καρδιά της εθνικής στρατηγικής των εθνικών συμφερόντων των απαράγραπτων εθνικών δικαίων.

 

Θέτουμε λοιπόν επιτακτικά ρητώς και κατηγορηματικώς προ της ευθύνης του τον κ. Μητσοτάκη. Ή θα ανακαλέσει ζητώντας συγγνώμη ο κ. Χρυσοχοίδης για αυτή την αθλιότητα που ξεστόμισε, ή ο κ. Μητσοτάκης θα τον αποπέμψει. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβει ο ίδιος και η κυβέρνησή του στο σύνολό της αυτή τη βαριά ιστορική ευθύνη για αυτό το χωρίς προηγούμενο ιστορικό ατόπημα απέναντι στα εθνικά μας δίκαια. Γιατί αν φτάσουμε σε αυτή τη χώρα να ονομάζουμε εθνικισμό την άσκηση των απαράγραπτων δικαιωμάτων μας, τότε δε θα πω κ. Πρόεδρε ότι αυτός είναι τελικώς ραγιαδισμός και δουλοπρέπεια. Θα πω ότι έτσι αυτή η πατρίδα δεν έχει αύριο».

 

Πικραμμένος: Έχει γίνει παρεξήγηση!

 

Την σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, που απαντώντας τον κ. Ραγκούση είπε: «Δε μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί ο οιοσδήποτε να αμφισβητήσει το δικαίωμα της χώρας μας να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 μίλια όποτε η χώρα το κρίνει χρήσιμο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού, με εκπλήσσει αυτό το οποίο λέτε δεν έχουμε κανένα λόγο να ανακαλέσουμε προφανώς δεν αντιληφθήκατε τι ελέχθη» και συμπλήρωσε διευκρινιστικά:

 

«Να το επαναλάβω για να το καταλάβουν όλοι: Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία από κανένα Έλληνα και πολλώ μάλλον από την κυβέρνηση αλλά και από όλους τους Έλληνες πολίτες ότι η χώρα μας έχει ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 μίλια. Δεύτερον: θεωρώ ότι ο υπουργός ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν είπε ποτέ κάτι διαφορετικό και προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση»

 

Να δει τα πρακτικά της Βουλής κάλεσε στη συνέχεια ο κ. Ραγκούσης τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας: «Κύριε Πικραμμένε όταν διαβάσετε πρακτικά θα αισθανθείτε την ανάγκη να ζητήσετε κι εσείς ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη γιατί δεχτήκατε να σας πάρει στο λαιμό του ο κ. Χρυσοχοϊδης. Γιατί η φράση του είναι πολύ συγκεκριμένη και ρητή. «Τον εθνικισμό των 12 μιλίων» είναι η φράση την οποία χρησιμοποίησε για να αναφερθεί στη δική μας την πρόταση. Επομένως κύριε Πρόεδρε εάν αυτή είναι η άποψη της κυβέρνησης πρόκειται -προφανώς όπως σωστά είπατε κι εσείς κατά τη γνώμη μου- για ρητή αποδοκιμασία του κ. Χρυσοχοΐδη. Μέχρι να δείτε τα πρακτικά κ. Πικραμμένε να μη δοκιμάσετε να συνεχίσετε να υπερασπίζεστε τον κ. Χρυσοχοϊδη, αλλά να του ζητήσετε να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει».

Η ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα και τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο

Μετά το πρωτοφανές, για τα ελληνικά δεδομένα, αρνητικό ρεκόρ των 935 κρουσμάτων του κορονοϊού που κατέγραψε η χώρα μας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 790 νέα περιστατικά μόλυνσης και 10 θύματα σε 24 ώρες. Παράλληλα, 84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Αναλυτικότερα, 76 από τα σημερινά κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές και 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 30.782, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες. Παράλληλα, τα 3.862 (12.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 11.724 (38.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Την ίδια ώρα, 84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 28 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Επίσης, 272 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 574 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 217 (37.8%) αφορούν σε γυναίκες και οι υπόλοιποι σε άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

Να σημειωθεί πως τα νούμερα το σαββατοκύριακο είναι πάντα χαμηλότερα από τις καθημερινές, καθώς τα τεστ που διεξάγονται είναι σαφώς λιγότερα σε αριθμό.

 

Αναλυτικότερα, η κατανομή των κρουσμάτων έχει ως εξής:

29 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
4 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
227 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές
181 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 14 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 17 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
3 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας
6 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
2 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών.
13 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας.
19 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου,εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 5 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
6 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή.
1 κρούσμα στην Π.Ε. Ζακύνθου.
1 κρούσμα στην Π.Ε. Ηλείας.


4 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας.


11 κρούσματα στην Π.Ε Ηρακλείου, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή
1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας
36 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 17 συνδέονται με γνωστές συρροές
5 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας
5 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
9 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
15 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
7 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές.
32 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή, ενώ 9 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
1 κρούσμα στην Π.Ε. Λέσβου
7 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
2 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου
3 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου
11 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης
12 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
14 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές.
2 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας
24 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου
49 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων 11 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 11 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου.
4 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
1 κρούσμα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
2 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας
7 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
1 κρούσμα στην Π.Ε. Χανίων.
3 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή
22 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

Κατηγορία Υγεία

Γ Εθνική – Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες (25/10)

Κατηγορία Αθλητικά

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο Λόγο στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Ξεχασμένης.

Σε ένα μαραθώνιο απολαυστικών γεύσεων σας προσκαλεί το Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ στην Αλεξάνδρεια από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 το μεσημέρι, στον εσωτερικό, καλαίσθητο χώρο του!.

Αφού Aνοικτά θα είναι το ¨χειμερινό¨ Εστιατόριο και ο Παιδότοπος από σήμερα το μεσημέρι.

Το Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ με την παραδοσιακή αυθεντική κουζίνα του μας δίνει το νέο ραντεβού στον εσωτερικό, χειμωνιάτικο και φιλόξενο χώρο του...για να δοκιμάσουμε νόστιμες, μα πάνω απ’ όλα αυθεντικές και ιδιαίτερες γεύσεις που έχουν πάντα την τιμητική τους αφού τις επιμελείται και τις δημιουργεί προσωπικά ο Chef Βαγγέλης Βογιατζής.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τηλέφωνο: 2333024064 – 6972826607

Κατηγορία Επιχειρείν

Κότα σχάρας & σούβλας «ΜΕΝΤΣΗΣ», μια νέα γευστική γωνιά άνοιξε τις πύλες της στην οδό Δ. Βετσοπούλου 14.

 

 Γευστικές καταστάσεις με παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, έτοιμες να σας απογειώσουν...

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, όλα παρασκευάζονται με πολύ μεράκι έτσι ώστε να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι.

Γεύσεις απλές, καθαρές, αυθεντικές, που τις νοσταλγούμε πολλές φορές, κυνηγώντας το διαφορετικό και το καινούργιο.


Ένα σημείο στην πόλη της Αλεξάνδρειας που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Aπό σήμερα Κοκορέτσι, Κεμπάπ χοιρινό, Κεμπάπ κοτόπουλο και Ζυγούρι.

Το ωράριο λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

Στο «ΜΕΝΤΣΗ» θα βρείτε:

Κοτόπουλο σχάρας

Κοτόπουλο σούβλας

Νωπά κοτόπουλα

Δ. Βετσοπούλου 14 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΤΗΛ. 2333 401050 ΚΙΝ.6970 617050

 

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0195

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0202

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0207

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0211

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0213

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0219

Κατηγορία Επιχειρείν

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού έχει οριστεί η 25η Οκτωβρίου, κι όμως παρά τα περιστατικά που πληθαίνουν γύρω μας, κάποιες γυναίκες εξακολουθούν να φορούν... γυαλιά σε ότι αφορά στη νόσο, θεωρώντας ότι θα... την ξορκίσουν αν δεν ασχοληθούν με αυτή, κι αποφεύγουν να υιοθετήσουν τα βασικά μέτρα προστασίας, τουτέστιν, αυτοεξέταση, κλινική εξέταση από ειδικό του μαστού και μαστογραφία, που θα επιτρέψουν την έγκαιρη διάγνωση καθώς ο καρκίνος αυτός είναι θεραπεύσιμος, όταν ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο.

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού έχει οριστεί η 25η Οκτωβρίου, κι όμως παρά τα περιστατικά που πληθαίνουν γύρω μας, κάποιες γυναίκες εξακολουθούν να φορούν... γυαλιά σε ότι αφορά στη νόσο, θεωρώντας ότι θα... την ξορκίσουν αν δεν ασχοληθούν με αυτή, κι αποφεύγουν να υιοθετήσουν τα βασικά μέτρα προστασίας, τουτέστιν, αυτοεξέταση, κλινική εξέταση από ειδικό του μαστού και μαστογραφία, που θα επιτρέψουν την έγκαιρη διάγνωση καθώς ο καρκίνος αυτός είναι θεραπεύσιμος, όταν ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος εμφανιζόμενος καρκίνος στις γυναίκες. Σήμερα, σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν από καρκίνο μαστού 400.000 γυναίκες, κάθε χρόνο.

 

Στη χώρα μας ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 5.000. Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο με ψηφιακή μαστογραφία έχουν θνησιμότητα 4,7%, ενώ σε όσες δεν κάνουν μαστογραφία η θνησιμότητα ανέρχεται σε 56%. Η επιβίωση όμως ξεπερνά το 80% και βελτιώνεται συνεχώς λόγω της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού με την ψηφιακή μαστογραφία και της προόδου των θεραπευτικών μέσων που διαθέτει η ιατρική Επιστήμη.

Αιτίες εμφάνισης

Ποιες όμως είναι οι αιτίες εμφάνισης καρκίνου του μαστού;

Πρώιμη εμμηναρχή και η όψιμη εμμηνόπαυση.

Μεγάλη ηλικία της πρώτης εγκυμοσύνης.

Παχυσαρκία μετά την εμμηνόπαυση.

Οικογενειακό ιστορικό: Η ύπαρξη σε συγγενείς α’ βαθμού (μητέρα, αδελφή, κόρη) καρκίνου του μαστού ή καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Η γενετική προδιάθεση. Το 5-10% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού είναι κληρονομικοί.

Γονιδιακές μεταλλάξεις (BRCA 1 & BRCA 2) και άλλων γονιδιακών διαφοροποιήσεων αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου μαστού. Η ελπίδα είναι να διαπιστωθούν και να μειωθούν παράγοντες του περιβάλλοντος που μαζί με τη γενετική προδιάθεση συμβάλλουν στην εμφάνιση του καρκίνου του μαστού.

Πολλές ορμόνες που παράγονται στον οργανισμό ενισχύουν την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού και η διατροφή επηρεάζει τη στάθμη των ορμονών.

Επιβεβαιώνεται από ερευνητικές μελέτες, ότι οι μακροχρόνιες ορμονικές θεραπείες μετά την εμμηνόπαυση, ιδιαίτερα ο συνδυασμός οιστρογόνων – προγεστερόνης, αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου μαστού.

Διατροφικοί παράγοντες.

Ενισχυτικοί και προστατευτικοί παράγοντες

Την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού επηρεάζουν:

Η µεγάλη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών,

Το κάπνισµα,

Η υπερκατανάλωση κορεσµένων λιπών και

Η έκθεση σε ακτινοβολία.

Στον αντίποδα προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο του μαστού:

Τα λαχανικά,

Τα φρούτα,

Η φυσική άσκηση,

Το ελαιόλαδο.

Πότε είναι ώρα για την πρώτη μαστογραφία;

Οι γυναίκες που δεν ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου συνιστάται να αρχίζουν τον προληπτικό έλεγχο με μαστογραφία γύρω στα 40 τους χρόνια κι από κει και πέρα να ελέγχονται κάθε χρόνο. Προηγείται η φηλάφιση από ειδικό του μαστού, αλλά και η αυτοψηλάφηση ώστε κάθε γυναίκα να γνωρίσει τη φυσιολογική μορφολογία των μαστών της και να μπορέσει να αναγνωρίσει έγκαιρα οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτή.

Η καλύτερη ασπίδα προστασίας στην μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι η ενημέρωση, η γνώση του σώματός μας και η πρόληψη.

Κατηγορία Υγεία

Καλημέρα!!! Πάντα με καινούρια πιάτα κοντά σας...

Έτσι και σήμερα   

Κατηγορία Επιχειρείν

O Εθελοντισμός ως πράξη εκπέμπει μια εξαιρετικά μεγάλη δύναμη, μεγαλείο και ταυτόχρονα μια σεμνή ταπεινότητα.Οι δράσεις που γίνονται στα πλαίσια του εθελοντισμού πρέπει να χαίρουν του σεβασμού μας και της εκτίμησής μας.

Mεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην έκκληση της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου και του Προέδρου της κ. Γιαννόπουλου Δημήτρη καθώς και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νεοχωρίου ¨Η Ελπίδα¨ και της Προέδρου της κ. Μπεκιάρη Κυριακής για εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού.

Η Αιμοδοσία συνέπεσε με την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Από το πρωί συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προσέλευση του κόσμου και αξιοσημείωτη είναι η διάθεση προσφοράς της νέας γενιάς που δείχνει με αυτό τον τρόπο την κοινωνική ευαισθησία της.

Αξια προσοχής επίσης η προσφορά εδεσμάτων για τους εθελοντές αιμοδότες!

 

  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0320
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0321
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0322
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0324
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0325
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0327
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0329
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0330
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0332
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0333
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0334
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0335
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0336
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0337
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0338
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0340
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0341
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0343
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0345
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0347
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0348
  • alexandriamou.gr_aimodosia25DSC_0351

Simple Image Gallery Extended

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας