alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020

91 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

436 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ την Πέμπτη, εκ των οποίων 65 συνδέονται με γνωστές συρροές και 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 21381, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

3.170 (14,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 8.727 (40,8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

91 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 25 (27,5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90,1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 236 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε έξι ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 430 θανάτους συνολικά στη χώρα. 160 (37,2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96,5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.


Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

- 17 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

- 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

- 219 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής , εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 8 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

- 33 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 6 κρούσματα από Π.Ε. Βοιωτίας

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου

- 10 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστές συρροές

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ημαθίας

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου

- 20 κρούσματα από Π.Ε. Ιωαννίνων

- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέρκυρας

- 10 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς, συνδεόμενα με γνωστή συρροή

- 18 κρούσματα από Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές

- 8 κρούσματα από Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές

- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 4 κρούσματα από Π.Ε. Μαγνησίας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ξάνθης

- 10 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πιερίας

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρόδου

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σερρών

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σποράδων

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Χανίων

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Χίου

- 21 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Κατηγορία Υγεία

Ζητείται υπάλληλος για μόνιμη απασχόληση σε  ασφαλιστικό γραφείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Προϋπηρεσία σε ασφαλιστικές υπηρεσίες κρίνεται απαραίτητη.

τηλ. επικοινωνίας:6972 225474

Κατηγορία Επιχειρείν

«Το νέο πλαίσιο για τη ρύθμιση οφειλών, που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας, στηρίζεται στον ορθολογισμό. Δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Πρόκειται για ένα ολιστικό πλαίσιο ρύθμισης των οφειλών αυτής της περιόδου, που αντιμετωπίζει όλες τις περιπτώσεις. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας, γι’ αυτό και οι διατάξεις για το νέο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών, απαντούν στις ανάγκες επιχειρήσεων αλλά και φυσικών προσώπων. Ρυθμίζονται οφειλές της περιόδου Μαρτίου-Ιουνίου, ενώ παράλληλα δίνεται η ευκαιρία σε όσους είχαν ενταχθεί στις προηγούμενες ρυθμίσεις να ξαναπιάσουν το νήμα της κανονικότητας και να επανενταχθούν σε αυτές.

Παραθέτω συγκεκριμένα παραδείγματα για να αντιληφθούν όλοι πως λειτουργεί το νέο πλαίσιο ρύθμισης:

1ον. Νέα ρύθμιση για την εξόφληση τρεχουσών φορολογικών υποχρεώσεων της περιόδου Μαρτίου – Ιουνίου 2020

-Επιχείρηση με ΚΑΔ, που ανήκει στους πληττόμενους από την πανδημία του κορονοϊού οφείλει ΦΠΑ, βάσει δήλωσης Μαρτίου, ο οποίος έπρεπε να καταβληθεί τον Απρίλιο και για τον οποίο έχει χορηγηθεί αναστολή πληρωμής μέχρι 30/4/2021. Ποια διευκόλυνση παρέχεται για την αποπληρωμή της οφειλής της;
Η επιχείρηση θα εντάξει τον ΦΠΑ στη νέα ρύθμιση των 12 δόσεων άτοκα ή 24 δόσεων με επιτόκιο 2,5% και θα αρχίσει να τον καταβάλει από τον Μάιο του 2021.

-Φορολογούμενος (είτε έχει πληγεί οικονομικά από την πανδημία είτε όχι) έχει τρέχουσες φορολογικές οφειλές, οι οποίες δεν είναι σε αναστολή (π.χ. φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ). Πώς μπορεί να διευκολυνθεί για την αποπληρωμή τους;
Μπορεί να τις εντάξει στην πάγια ρύθμιση των 24 δόσεων.

-Φορολογούμενος που είχε ενταχθεί σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής (π.χ. ρύθμιση 100 δόσεων, ρύθμιση 120 δόσεων) και ανήκει στους πληττόμενους από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας δεν κατέβαλε τις δόσεις της ρύθμισης τους μήνες Μάρτιο έως Ιούνιο του 2020, αξιοποιώντας τη δυνατότητα αναστολής πληρωμής. Τι θα γίνει με τις δόσεις αυτές;
Η περίοδος αναστολής πληρωμής λήγει στις 30/4/2021. Οι παραπάνω δόσεις θα προστεθούν, από τον Μάιο του 2021 και μετά, στο τέλος των δόσεων της αρχικής ρύθμισης.

2ον. Αναβίωση της προϋπάρχουσας ρύθμισης για οφειλέτες που επλήγησαν από την πανδημία, δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τις δόσεις της ρύθμισής τους και την έχασαν το διάστημα Μαρτίου – Σεπτεμβρίου 2020

-Φορολογούμενος που ανήκει στους πληττόμενους από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας είχε ενταχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων, αλλά δεν μπόρεσε να πληρώσει τις δόσεις του Ιουλίου και του Αυγούστου 2020 και έχασε τη ρύθμιση. Τι κάνει;
Από τον Οκτώβριο του 2020 θα συνεχίσει να πληρώνει κανονικά τη ρύθμιση η οποία αναβιώνει με όλα τα ευεργετήματα της. Οι δόσεις που δεν καταβλήθηκαν προστίθενται στο τέλος των δόσεων της αρχικής ρύθμισης.

-Φορολογούμενος (είτε έχει πληγεί οικονομικά από την πανδημία είτε όχι) ο οποίος είχε ενήμερη πάγια ρύθμιση την 1η/11/2019 και την έχασε οποτεδήποτε στη συνέχεια, έχασε το δικαίωμα να ρυθμίσει ξανά τις συγκεκριμένες οφειλές του. Τι αλλάζει τώρα για αυτόν;
Πλέον αποκτά τη δυνατότητα να εντάξει τις οφειλές αυτές στην πάγια ρύθμιση των 24 ή 48 δόσεων.

3ον. Ρύθμιση 120 δόσεων για την αποπληρωμή οφειλών που προέρχονται από δάνεια με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου

-Επιχείρηση με βεβαιωμένες οφειλές προς τη Φορολογική Διοίκηση, οι οποίες προέρχονται από δάνειο που έλαβε με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, μπορεί να τις ρυθμίσει;
Πλέον, ναι. Μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα που προβλέπει έως 120 δόσεις με κλιμακούμενη απαλλαγή από προσαυξήσεις και τόκους, η οποία φτάνει σε ποσοστό μέχρι και το 100%»

Σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ώστε να έχετε μια ¨άνετη¨ χρονιά από πολλούς και διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους.

 

Άριστη ποιότητα & αισθητική σε πολλά σχέδια με όλους τους αγαπημένους σας ήρωες σε σχολικές τσάντες και πάντα σε προσιτές τιμές.

 
 Κασετίνες και τσαντάκια για το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο, για να έχετε μαζί όλα όσα χρειάζεστε.

Μοντέρνα σακίδια και τσάντες που θα τα έχετε μαζί σας στο σχολείο, στις εκδρομές και τα ταξίδια σας.

Tσαντούλες νηπιαγωγείου, καλαθάκια φαγητού και ότι χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι.

Trendy σακίδια σε μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα υλικά και χρώματα.

Για Σχολικές τσάντες;...μόνο στο ΚΥΤΤΑΡΟ...απίστευτη ποικιλία, μοναδικά σχέδια, προσιτές τιμές!

Σε όλα τα σχολικά είδη οι παραλαβές συνεχίζονται αφού...το ΚΥΤΤΑΡΟ κάνει τα όνειρα των παιδιών...πραγματικότητα!

 

Το βιβλιοπωλείο ΚΥΤΤΑΡΟ ειναι και φέτος συμβεβλημένο και πάντα στη διάθεσή σας!!!

Τα δελτία του ΟΓΑ έχουν ήδη ξεκινήσει !!!

Το βιβλιοπωλείο Κύτταρο συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων του ΟΑΕΔ και του πρώην ΟΓΑ και δέχεται κουπόνια για την αγορά βιβλίων. Το κατάστημα δέχεται από τους επιτυχόντες, τα κουπόνια για την αγορά βιβλίων εξαργυρώνοντας άμεσα, προσφέροντας εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, ξενόγλωσσα, βοηθήματα και εξυπηρετώντας όλες τις απαιτήσεις της πολυπληθούς πελατείας του.

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΤΤΑΡΟ


Δ. Βετσοπούλου 74 - Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23330 26900

Υπεύθυνος: Κώστας Γελαδάρης

Για Σχολικές τσάντες - Mόνο στο ΚΥΤΤΑΡΟ ...απίστευτη ποικιλία , μοναδικά σχέδια

Εξαργυρώστε τώρα τα κουπόνια του ΟΑΕΔ και του ΟΓΑ στο βιβλιοπωλείο Κύτταρο

Γεμάτο Χριστουγεννιάτικες ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ το βιβλιοπωλείο Κύτταρο στην Αλεξάνδρεια - Ημερολόγια, βιβλία και παιχνίδια για όλα τα γούστα!

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Σε επικοινωνία του Τάσου Μπαρτζώκα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κατά την οποία υπενθύμισε ότι οι Ημαθιώτεςροδακινοπαραγωγοί αναμένουν τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις του Αυγούστου», ο βουλευτής απέσπασε τη ρητή διαβεβαίωση ότι οι αποζημιώσεις «έχουν κλειδώσει».


Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι τα φαινόμενα έντονης κακοκαιρίας, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, έχουν λάβει διαστάσεις νέας κανονικότητας, εντούτοις δε θεωρούνται πρωτογενή ζημιογόνα αίτια, άρα και αποζημιωτέα. Αυτό οφείλεται στις παρωχημένες διατάξεις του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, ο οποίος, όπως έχει υπερτονίσει ο Τάσος Μπαρτζώκας, επείγει να αλλάξει.
Από τη μεριά του ΥΠΑΑΤ διευκρινίστηκε ότι οι αποζημιώσεις, μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου των κρατικών ενισχύσεων (deminimis) είναι δεδομένες και, η καταβολή τους θα ξεκινήσει όταν ολοκληρωθεί η συλλογή όλων των οικονομικών δεδομένων που αφορούν το μέγεθος της ζημιάς.Για το θέμα αυτό, ο Τάσος Μπαρτζώκας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι ο Τάσος Μπαρτζώκας είχε παρέμβει εγκαίρως προς τον Υπουργό, αποστέλλοντας του επιστολή αμέσως μετά το τέλος της κακοκαιρίας, ζητώντας του μέριμνα για τους καλλιεργητές,
Κατά τη συνομιλία, γνωστοποιήθηκε επίσης ότι στο σχεδιασμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ενόψει του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), θα ενταχθεί ιδιαίτερη πρόβλεψη, η οποία θα ενεργοποιεί αποζημιώσεις από οποιαδήποτε αιτία που σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή. Το μέτρο αυτό, σε συνδυασμό με την αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, θα δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καλλιεργητές.

Κατηγορία Αγροτικά

Φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία(συγκεκριμένα σε σκεπή και σοφίτα) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πλησίον του Δημοτικού Σταδίου, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 το μεσημέρι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Κατηγορία Αστυνομικά
Καλημέρα!!! Πάντα με καινούρια πιάτα κοντά σας... Έτσι και σήμερα     
Κατηγορία Επιχειρείν

Στην άμεση πρόσληψη 2.800 αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού των κλάδων ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, κατά την τρίτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών.

Στόχος του υπουργείου Παιδείας και της αρμόδιας υφυπουργού, Σοφίας Ζαχαράκη, που ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος, είναι η αποτελεσματική θωράκιση της σχολικής κοινότητας στο σύνολό της, ώστε τα μέλη της να αποκτήσουν εκείνες τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαχειριστούν αποτελεσματικά κρίσιμες και απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως η κρίση της πανδημίας.

Για το πρόγραμμα έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση ύψους 46 εκατ. ευρώ μέσα από πόρους του ΕΣΠΑ, ενώ τονίζεται ότι για πρώτη φορά προσλαμβάνονται ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί για στήριξη σχολείων, στη γενική εκπαίδευση.

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο ρόλος των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών θα είναι διερευνητικός, ενημερωτικός, υποστηρικτικός και διαμεσολαβητικός, ενώ για την επίτευξη των στόχων της δράσης προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν συνεργατικές, βιωματικές και διαθεματικές μέθοδοι εντός και μεταξύ των σχολικών μονάδων, όπου δύναται να εμπλακούν γονείς, φορείς και υπηρεσίες, τοπικές Αρχές ή ομάδες. Επίσης, προβλέπεται να σχεδιαστούν διαθεματικές και βιωματικές δραστηριότητες αξιοποιώντας την υπάρχουσα γνώση και εμπειρία, προωθώντας ταυτόχρονα σύγχρονες πρακτικές, όπως εργαστήρια, roleplay, εξ αποστάσεως εφαρμογές κ.λπ.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Νίκη της Δημοκρατίας η καταδίκη της Χρυσής Αυγής
 

    Η 7η του Οκτώβρη 2020 είναι μια ημέρα ιστορική. Έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια δίκης της Χρυσής Αυγής, η ετυμηγορία του αρμοδίου Δικαστηρίου ήταν καταπέλτης για το ναζιστικό αυτό μόρφωμα. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.
  Μια νίκη της Δημοκρατίας. Μια δικαίωση της ελληνικής κοινωνίας.   Η θέση των Ναζί είναι στη φυλακή. Για τα δεινά και τον πόνο που προκάλεσαν στον τόπο, στο δημοκρατικό πολίτευμα, σε οικογένειες προσφύγων, σε εργατικά συνδικάτα, στα ανθρώπινα δικαιώματα.
  Η δίωξη της Χρυσής Αυγής οφείλεται ως επί το πλείστον σε μια μάνα, την Μάγδα Φύσσα, που έκανε τον πόνο και την απώλεια για τον θάνατο του γιου της Παύλου, μαγιά για να φουσκώσει και να μαζικοποιηθεί ο αντι-ναζιστικός αγώνας. Η Μάγδα Φύσσα ένωσε, μπροστάρισσα στις πορείες και τους αγώνες, το αντιφασιστικό κίνημα. Όχι μόνο για τον Παύλο, τον γιο της, αλλά και για τον αδικοχαμένο Σαχζάτ Λουκμάν και για τους Αιγύπτιους ψαράδες που κυνηγήθηκαν και για τους λιμενεργάτες του Πειραιά και για όλους τους πολίτες αυτής της δημοκρατικής χώρας, που πολεμάνε κόντρα στο ρατσισμό.
  Δεν πρέπει να αφήσουμε χώρο για να ξαναγεννηθεί αυτό το Κακό. Όλοι μαζί, οι Δημοκράτες Πολίτες, να βρούμε Κοινό Έδαφος, να ενώσουμε τη δύναμή μας, να επαγρυπνούμε και να απαντάμε αποφασιστικά κάθε φορά που συναντάμε τον ρατσισμό, τον σεξισμό, τον φασισμό. Στα σχολεία, στην εργασία, στο δρόμο. Παντού.

  Η δίκη της Χρυσής Αυγής να γίνει αφορμή να σηκώσουμε ένα δημοκρατικό τείχος απέναντι σε κάθε ρατσιστική φωνή και σε κάθε απόπειρα νομιμοποίησης της νεοναζιστικής βίας. Να επαγρυπνούμε απέναντι σε ρατσιστικά παραληρήματα από όπου και αν ακούγονται.


ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ή τη Δευτέρα στις 26 του μήνα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται στους δικαιούχους οι συντάξεις Νοεμβρίου, καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ θα πληρωθούν όλοι την ίδια ημέρα ή σε δύο δόσεις (ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ) όπως έγινε και τον προηγούμενο μήνα. Η διαδικασία πληρωμής των συντάξεων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Οι επικουρικές συντάξεις και για τον μήνα Νοέμβριο θα πληρωθούν στους συνταξιούχους ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις. Οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου είναι οι εξής:

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. Εάν όμως αποφασιστεί ξανά οι συντάξεις ΙΚΑ να καταβληθούν σε δύο δόσεις, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ για αποφυγή συνωστισμού, οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής είναι:

την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 (εάν το ΙΚΑ πληρώσει τις συντάξεις με βάση το ΑΜΚΑ)
Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020.

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας