alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών κατά τη διάρκεια του lockdown, εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

 

Πρόκειται για διευκρινίσεις επί της σχετικής ΚΥΑ στην περιλαμβάνονται όλα τα «έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό». Στο πλαίσιο της εφαρμογής της εν λόγω ΚΥΑ (4899/06-11-2020) -στην οποία προβλέπονται αναλυτικοί κανόνες για τις μεταφορές με ΜΜΜ, ταξί και αεροπλάνα- ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης υπέγραψε εγκύκλιο με τις οδηγίες για τη διεξαγωγή εξετάσεων υποψηφίων οδηγών.

 

Ειδικότερα, αναστέλλεται έως και τις 30 Νοεμβρίου η διενέργεια θεωρητικών εξετάσεων και δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς που αφορά στις μοτοσικλέτες και στα αυτοκίνητα (κατηγορίες ΑΜ, Α1, Α2, Α, Β & ΒΕ).


Αντίθετα, επιτρέπεται η διενέργεια:

 

- Μαθημάτων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων για την απόκτηση άδειας οδήγησης για φορτηγά και λεωφορεία (κατηγορίες C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D & DE).
- Μαθημάτων περιοδικής κατάρτισης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) μεταφοράς εμπορευμάτων/επιβατών.
- Θεωρητικών εξετάσεων και δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων των ως άνω κατηγοριών.
- Θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση Π.Ε.Ι.

 

Σύμφωνα με το υπ. Υποδομών και Μεταφορών, η διενέργεια των ανωτέρω υλοποιείται υπό την προϋπόθεση τήρησης των σχετικών μέτρων και κανόνων που έχουν οριστεί. Επιπροσθέτως, η διενέργεια των δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς και των πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση Π.Ε.Ι. υλοποιείται υπό την προϋπόθεση ορισμού ενός υποψηφίου ανά εξεταστική επιτροπή.

 

Οι απαιτήσεις για τήρηση ελάχιστης απόστασης 1,5 μέτρου και μέγιστου αριθμού πέντε (5) εκπαιδευόμενων που ορίζονται, αφορούν στη διενέργεια μαθημάτων θεωρητικής εκπαίδευσης, μαθημάτων περιοδικής κατάρτισης Π.Ε.Ι. και θεωρητικών εξετάσεων.

Κατηγορία Γενικά

Αυξάνονται δραματικά οι διασωληνωμένοι - Στα ύψη οι θάνατοι στη χώρα μας

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: «Σήμερα ανακοινώνουμε 2384 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 50 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 60570, εκ των οποίων το 54.2% άνδρες.

4510 (7.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 16382 (27.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

263 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 71 (27.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 336 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 41 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 866 θανάτους συνολικά στη χώρα. 351 (40.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

 

Αναλυτικότερα:

- 50 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

- 588 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής

- 652 κρούσματα από Π.Ε. Θεσσαλονίκης

- 12 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

- 13 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας

- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Άρτας

- 20 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

- 15 κρούσματα στην Π.Ε Βοιωτίας

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών

- 52 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας

- 45 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

- 14 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ζακύνθου

- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

- 62 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας

- 21 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θάσου

- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

- 19 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

- 44 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας

- 49 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρπάθου

- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς

- 17 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κεφαλλονιάς

- 16 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς

- 10 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης

- 13 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κω

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας

- 164 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λασιθίου

- 38 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου

- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Λήμνου

- 53 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας

- 13 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου

- 32 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης

- 38 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

- 43 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

- 36 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης

- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου

- 43 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου

- 17 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων

- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας

- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας

- 37 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής

- 13 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου

- 42 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Κατηγορία Υγεία

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών διαγράμμισης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Ημαθίας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε την στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας οχημάτων, κατά την διάρκεια διαγράμμισης οριζόντιας σήμανσης (αξονικής γραμμής), σε αμφότερα ρεύματα κυκλοφορίας, από το μέσο των οδών προς τις οριογραμμές αυτών, στην:

 

α) Ε.Ο.4 της Π.Ε. Ημαθίας, στο τμήμα Αλεξάνδρεια-Βέροια από Χ.Θ 49+300 (κόμβος Αλεξάνδρειας – Διασταύρωση με ΠΕΟ1 Θεσ/νίκης- όρια Ν. Πιερίας μέσω Χαλκηδόνας με αρχή χιλιομέτρησης Χ.Θ. 0+000 την πόλη της Θεσσαλονίκης) έως Χ.Θ. 66+500 (γέφυρα Τ66),

 

β) στην Ε.Ο. 4 της Π.Ε. Ημαθίας, από την Χ.Θ. 66+500 (γέφυρα Τ66) έως τη Χ.Θ. 73+300 (συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης με Λ. Στρατού) και γ) στην Ε.Ο. 4 της Π.Ε. Ημαθίας, στο τμήμα Βέροια – Καστανιά όρια Ν. Κοζάνης από Χ.Θ 0+000 (συμβολή Ε.Ο. 4 με την οδό Πιερίων) έως τη Χ.Θ. 24+000 όρια Ν. Κοζάνης

 

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, έκαστης ημέρας, από την έκδοση της παρούσης έως και την Πέμπτη 12-11-2020

Κατηγορία Αστυνομικά

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και δεδομένων των περιστάσεων στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδες Βέροιας και Νάουσας) ενημερώνει για την αναστολή από 10-11-2020 όλων των Τακτικών εξωτερικών Ιατρείων και των απογευματινών Ιατρείων , συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηριακών Εξετάσεων στο Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό Εργαστήριο των δυο Μονάδων Βέροιας και Νάουσας, μέχρι νεοτέρας.

Θα διενεργούνται αυστηρά και μόνο τα επείγοντα και τα έκτακτα περιστατικά.

Το μέτρο αυτό έχει ισχύ έως 30 Νοεμβρίου 2020.Η συνέχιση του θα επανεκτιμάται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες του Νομού ότι ισχύουν :

Καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις Μονάδες Βέροιας και Νάουσας

Καθολική απαγόρευση της εισόδου στους αντιπροσώπους των ιατρικών εταιρειών.

Συνεχίζεται η αυστηρή τήρηση των ισχυόντων μέτρων που αφορούν την υποχρεωτική εφαρμογή μάσκας σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου από όλο το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους (πλην των περιπτώσεων που υπάρχει ιατρική αντένδειξη).

Αποκλεισμός όλων των παράπλευρων εισόδων του νοσοκομείου και αυστηρός έλεγχος της εισόδου από το σημείο έλεγχου των δυο Μονάδων Βέροιας και Νάουσας

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνδρομή σας στην προστασία της υγείας των ασθενών του νοσοκομείου, του προσωπικού αλλά και όλων των κατοίκων του νομού μας.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 

ΗΛΙΑΣ Γ. ΠΛΙΟΓΚΑΣ

Κατηγορία Υγεία

Καλημέρα!!! Πάντα με καινούρια πιάτα κοντά σας...

Έτσι και σήμερα   

 
Κατηγορία Επιχειρείν

Η Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση – επιτόπια ενημέρωση την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 στη 13:00 μ.μ. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω FACEBOOK LIVE , INSTAGRAM LIVE και Zoom.


Πιο συγκεκριμένα: Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω FACEBOOK στη σελίδα ‘‘Δήμος Αλεξάνδρειας ΤΕΒΑ ΠΚΜ Συνοδευτικά’’, μέσω Instagram: ’teba_2020_’’ ή στον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/93151558433

Βασικός άξονας της ημερίδας-εκδήλωσης θα είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Θα μιλήσουν η διατροφολόγος, η νοσηλεύτρια της ΣΤΗΡΙΖΕΙΝ για τα σχετικά θέματα υγείας, διατροφής και ατομικής υγιεινής.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα:
Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770
Από κινητό: 6907650399
E -mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook : ‘’TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’
Instagram: ‘’teba_2020_’’

Τέλος μπαίνει στην πώληση διαρκών ειδών ένδυσης - υπόδησης στα σούπερ μάρκετ, αλλά και άλλων προϊόντων κατά τη διάρκεια του lockdown. Ετσι δεν θα πωλούνται ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα και βιβλία, παρά μόνο είδη βασικής ανάγκης.

 

Υπεγράφη, το πρωί της Τρίτης, η απόφαση για την απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών -όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία- από τα σούπερ μάρκετ, για όσο διάστημα είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Όπως εξήγησε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, σκοπός είναι να μην δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

 

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα που έθεσε το σχετικό αίτημα για την απαγόρευση πώλησης από τα σούπερ μάρκετ προϊόντων που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

 

Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός εξετάζει το αίτημα να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα βρει τρόπο να στηρίξει το βιβλίο.

 

Κατηγορία Γενικά
Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας  10/11/2020
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Με επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας διεκδικεί την άμεση αποκατάσταση των αδικιών (θεσμικών και οικονομικών) σε βάρος του αστυνομικού προσωπικού δια στόματος πρωθυπουργού, την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, απαιτεί την άμεση και έμπρακτη συμμετοχή όλων των ελεγκτικών μηχανισμών στα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας και καταγγέλλει κάθε υπηρεσιακή αυθαιρεσία σε βάρος των μελών της.

 

Η επιστολή:

 

ΠΡΟΣ: α)Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδή (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

β)Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη

γ)Πρόεδρο Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριο Γερακαράκο

δ)Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα

ε)Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη

στ)Αστυνομικό Διευθυντή Δ.Α. Ημαθίας κ. Διονύσιο Κούγκα

ζ) κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο, βουλευτή Ημαθίας και Υφυπουργό Οικονομικών

η)κ. Μπαρτζώκα Αναστάσιο, βουλευτή Ημαθίας

θ)κ. Τσαβδαρίδη Λάζαρο, βουλευτή Ημαθίας

ι) κα. Καρασαρλίδου Ευφροσύνη, βουλευτή Ημαθίας

 

ΘΕΜΑ : «Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην ΕΛ.ΑΣ. - Μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων – Μη τήρηση κυβερνητικών δεσμεύσεων»

Αναγκαζόμαστε για μία ακόμη φορά να αναδείξουμε τη σαθρότητα των υγειονομικών πρωτοκόλλων στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς επίσης και το γεγονός πως έχουμε επωμιστεί βάρη τα οποία δεν μας ανήκουν.

Όπως πολλούς άλλους φορείς, έτσι και την Ελληνική Αστυνομία, η πανδημία covid 19 μας βρήκε απροετοίμαστους. Αυτό όμως ίσως και να ήταν θεμιτό. Το εξοργιστικό όμως είναι, πως εννέα μήνες μετά, εμείς από άποψη οργάνωσης βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο μήνα της πανδημίας. Ήταν αναπόφευκτο το δεύτερο κύμα της πανδημίας να χτυπήσει σφόδρα τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και τους συναδέλφους μας.

Την ώρα που όλοι οι πολίτες πειθαρχούν στα μέτρα της Κυβέρνησης, την ώρα που ολόκληροι οργανισμοί δίνουν το παράδειγμα και δίχως δισταγμό, επιδεικνύουν υπευθυνότητα, ανακοινώνοντας κρούσματα που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό για να προστατέψουν το κοινωνικό σύνολο, οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο ανακοίνωσης ύποπτων κρουσμάτων κωλυσιεργούν, σχεδόν αρνούνται να υποβάλλουν το προσωπικό σε τεστ covid, μην τυχόν επιβεβαιωθούν ως θετικά τα δείγματα και κλείσει η Υπηρεσία. Δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ να εξετάζονται κατά προτεραιότητα οι Αστυνομικοί, κάνοντας το τεστ αφού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των μέτρων για τη πρόληψη μετάδοσης του κορονοϊού.
Μήπως δεν αντιλαμβάνονται πως η Υπηρεσία δεν είναι τα «ντουβάρια», άλλα το ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει;

Τα εφαρμοστικά μέτρα κατά της διασποράς του covid 19, καθώς και οι σχετικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ ρητά αναφέρουν και καθορίζουν ως αρμόδιες αρχές ελέγχου και επιβολής κυρώσεων οκτώ (8) διαφορετικές δημόσιες υπηρεσίες, ως δια μαγείας, έχουμε μείνει μόνοι, απέναντι στους πολίτες, την κοινωνία και τον κορονοϊό. Η κυβέρνηση απαξίωσε, μέχρι και σήμερα, να μας συμπεριλάβει στα μέτρα στήριξης, αναντίστοιχα με το επιπρόσθετο πάρεργο που μας ανέθεσε και συγκριτικά με τους υπόλοιπους επτά ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ψιθυρίζεται δε, στους κόλπους της Αστυνομίας, ότι το βάρος έπεσε στον Έλληνα αστυνομικό λόγω λειψανδρίας και υποστελέχωσης των λοιπών ελεγκτικών μηχανισμών. Άρα δια πάσα νόσο η Ελληνική Αστυνομία? Και αν ναι, σας είπε κανείς ότι πάσχουμε από ανοσία? Αναρωτιόμαστε, υφίσταται κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός για τη μη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων;

Μετά λύπης μας, σας πληροφορούμε πως αν συνεχίσουν να μην τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι αστυνομικές Υπηρεσίες θα αποτελέσουν την υγειονομική βόμβα, η οποία θα μεταδώσει περαιτέρω τον covid-19 στους πολίτες, αφού είμαστε οι μόνοι που εργαζόμαστε σχεδόν σαν προ covid εποχή.

Η αποκλειστική ενασχόλησή μας, η συνεχής πίεση προς το προσωπικό για την απόδοση των μέτρων κατά της διασποράς, έχει βγάλει την Αστυνομία από τον κυρίαρχο στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ασφάλεια του πολίτη.
Με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού και ενώ τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες έχουν ανασταλεί τρεις (3) φορές οι άδειες μας, στεκόμαστε ακατάπαυστα απέναντι στην έξαρση του μεταναστευτικού και της πανδημίας. Αν δεν αναγνωριστεί το επάγγελμα μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό τώρα, τότε πότε;

Μεταφέρουμε την κραυγή αγωνίας των συναδέλφων μας, οι οποίοι συνεχίζουν απροστάτευτοι: να διεξάγουν ελέγχους σε πολίτες, να μεταγάγουν κρατουμένους ως ύποπτα κρούσματα, να επιβαίνουν στοιβαγμένοι σε υπηρεσιακά λεωφορεία και παραταύτα να αναρωτιούνται τελικώς, αν πρέπει να φοβούνται περισσότερο τον κορονοΪό ή τον υπηρεσιακό πέλεκυ.

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί από τη φύση της έναν από τους πυλώνες της Πολιτείας και θα έπρεπε να αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα του Κράτους η προστασία του προσωπικού της.

Διεκδικούμε την άμεση αποκατάσταση των αδικιών (θεσμικών και οικονομικών) σε βάρος του αστυνομικού προσωπικού δια στόματος πρωθυπουργού, την αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.

Απαιτούμε την άμεση και έμπρακτη συμμετοχή όλων των ελεγκτικών μηχανισμών στα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας.

Καταγγέλουμε κάθε υπηρεσιακή αυθαιρεσία σε βάρος των μελών μας και δεν εφησυχάζουμε μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας