alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Καραντινιώτες και καραντινιώτισσες πολύ καλημέρα σας. Ήταν 22 Νοεμβρίου 2014 όταν στον αέρα του Alexandriamou έκανε την πρώτη του εμφάνιση μία νέα στήλη με τίτλο ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ. Το πρώτο άρθρο είχε τον τίτλο «Είχαμε το ΔΝΤ μας ήρθε και το Παγοδρόμιο». Από εκείνη τη μέρα και μέχρι σήμερα το Καρπουζάκι άλλαξε, μεγάλωσε, ωρίμασε. Δεν θυμίζει σε τίποτα το πώς ξεκίνησε. Σήμερα το Καρπούζι παίζει το ρόλο του, τόσο στη δική σας ζωή όσο και στην καθημερινότητα που ζούμε. Φτάσαμε στο σημείο πλέον, κάποιοι, να πρέπει να γραφτεί στον τύπο το πρόβλημα για να πάρουν την απόφαση να το λύσουν.

6 χρόνια τώρα έκανα και λάθη. Όσα τα ανακάλυψα εγκαίρως βγήκα και ζήτησα δημοσίως συγνώμη. 6 χρόνια τώρα μίλησα για πράγματα που δεν τόλμησε κανένας άλλος. Κάποιες φορές μπορεί να σιωπώ, το σίγουρο είναι όμως ότι δεν ξεχνώ. Κάποιοι μπορεί να μετράνε νίκες... Το παιχνίδι όμως δεν παίζεται έτσι. Το παιχνίδι παίζεται με τους κανόνες που εμείς βάζουμε και μάλιστα…. την κατάλληλη χρονική στιγμή. Και τότε, κάποιοι που πιστεύουν ότι σήμερα κινούν τα νήματα, θα πάρουν αυτό που τους αξίζει...επιφυλλασόμεθα...θα έρθει η ώρα...

Ευχαριστώ όλους εσάς που κάνατε το Καρπουζάκι την αγαπημένη σας Σαββατιάτικη συνήθεια. Που με εμπιστεύεστε στέλνοντας μου δεκάδες μηνύματα με τα προβλήματα που σας ταλανίζουν. Που με συναντάτε στο δρόμο και μου χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Κλείσαμε 6 χρόνια λοιπόν και πάμε στα 7. Τόσα, όσα και ο Γκυρίνης είναι δήμαρχος. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Και πάμε στο θέμα των ημερών. Αυτοί που πιστεύουν ότι η καραντίνα θα λήξει στις 30 Νοεμβρίου σίγουρα πιστεύουν ότι και μία σταγόνα Fairy καθαρίζει 10.000 πιάτα. Αυτό ήταν, θα πήξουμε να βλέπουμε ντουβάρια. Κάποτε φτερνιζόμασταν και ακούγαμε και κανένα γείτσες. Τώρα έτσι και το κάνεις μόνο «παναγίτσες» ακούς. Το πιο τραγικό είναι αυτό που συμβαίνει με την μάνα μου. Ότι μισοτελειωμένο σεμέν είχε από την προίκα μου, το έβγαλε και έπιασε δουλειά. Τι τσιγκελάκι, τι τελάρο, τι αζούρ, το έκανε το σπίτι κλωστοϋφαντουργείο. Τώρα τελευταία την βλέπω να κοιτάει παράξενα και το κανίς της γειτόνισσας. Την έχω ικανή να το πλέξει και αυτό.

Μέρα με την μέρα, δεν ξέρω αλλά άρχισα να πιστεύω πως η κατάσταση με τον covid-19 πήρε άσχημη τροπή. Οι ΜΕΘ βογκάνε, τα κρούσματα έφτασαν έξω από την πόρτα μας, τα μέτρα γίνονται όλο και πιο ασφυκτικά, τρένα για να κουβαλήσουν ασθενείς στην Αθήνα ετοιμάζονται. Πολύ φοβάμαι ότι μόνο 9 άτομα θα μου πούνε το στερνό αντίο... Αλλά είμαστε και μεις….. όλοι οι Έλληνες ονειρεύονταν ένα δικό τους σπίτι και τώρα, σε περίοδο καραντίνας κανένας τους δεν θέλει να το δει. Η αναποδιά σε όλο της το μεγαλείο.

m1

Μήπως να συμμαζευτούμε λιγάκι; Αυτές τις μέρες έστειλα τόσα τεσσάρια στο 13033 που, τα μισά να πιστέψει ο Άγιος Πέτρος, στον παράδεισο θα με βάλει χωρίς δεύτερη σκέψη. Πέρασα και την πρόνοια στις αγαθοεργίες. Εντάξει, καταλαβαίνω, έρχονται Χριστούγεννα. Μη μασάτε, η κυβέρνηση πρόβλεψε και για αυτό. 14 μέρες θα ανοίγει τα μαγαζιά και 21 θα τα κλείνει. Τι άλλο θέλετε; Αχ βρε Κυριάκο μου (που μάλλον με αγουρέλαιο σε βάφτισαν και όχι με παρθένο ελαιόλαδο) και μέρα νύχτα να τα αφήσεις ανοιχτά, αν δεν δώσεις κανένα φράγκο στον κοσμάκι, τζάμπα ρεύμα θα καίνε οι έρμοι.

Και μια τελευταία είδηση και θα κλείσω το θέμα. Λόγω του covid19 που είναι επικίνδυνος για τους ηλικιωμένους, ο Άγιος Βασίλης φέτος δεν θα μπορέσει να έρθει και θα στείλει τον ανιψιό του.

Και πάμε στα του δήμου μας. Τόσες δουλειές μαζεμένες νομίζω δεν έγιναν ποτέ. Εν καιρώ πανδημίας λοιπόν έβγαλε ο δήμος το ειδικό πολυμηχάνημα και έκανε απολύμανση σε όλους σχεδόν τους δημόσιους χώρους. Πάρα πολύ ωραία κίνηση. Με αυτό που γέλασα όμως είναι η μάνικα. Με τέτοιο πιστόλι ραντίζει ο μπαμπάς μου τα καναλέτα για να μαραθεί η βούλιαρη. Πότε να απολυμάνεις ολόκληρη Βετσοπούλου με το νεροπίστολο; Νομίζω ήθελε κάτι μεγαλύτερο για να μην κουράζεται και ο άνθρωπος. Τον έφαγε που τον έφαγε το περπάτημα, τουλάχιστον να το ξεπετούσε πιο γρήγορα. Αυτό βέβαια είναι πταίσμα μπροστά στην όλη εργασία.

m2

Από την άλλη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της 28ης Οκτωβρίου καλά κρατούν. Επιτέλους, θα ηρεμήσει και ο Τόκας που κάθε λίγο και λιγάκι γέμιζε ένα αγροτικό πίσσα και βούλωνε τρύπες. Φτου φτου να μη σας ματιάσω..

m3

47 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, απαγορεύτηκαν οι πορείες και οι συναθροίσεις στη χώρα μας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου στο Ηρώο Πεσόντων της Αλεξάνδρειας, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Όλγα Μοσχοπούλου και τον Πρόεδρο της Δ.Ε Αλεξάνδρειας κ. Μενέλαο Λυμπεράκη, όπου κατέθεσε στεφάνι αποτίοντας φόρο τιμής για την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

m4

Βλέποντας σε δήμαρχε μου έτσι, απλό και χωρίς φαμφάρες, πίστεψε με, δείχνεις πολύ πιο προσιτός και πολύ πιο κοντά στον πολίτη.

Πίστεψε με, αυτό θέλουμε να δούμε και όχι τυμπανοκρουσίες για το τίποτα.

m5

ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ

Ο άνθρωπος που φιλοξενώ σήμερα δεν έγινε πρόεδρος στο τοπικό διαμέρισμα Κλειδίου για να σκοτώσει τον ελεύθερο του χρόνο. Δεν έγινε πρόεδρος για να συμπληρώσει κάποια κενά που του έδωσε η μοίρα. Έγινε πρόεδρος γιατί έχει τη στόφα του προέδρου.

m6

Τον Μπάμπη Τσολάκη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια. Εδώ και 6 χρόνια είναι πρόεδρος στο Κλειδί και μάλιστα…. με διαφορά. Είναι ένας άνθρωπος που η ηρεμία του σε κάνει να απορείς πως ασχολήθηκε με την πολιτική. Μην προσπαθήσεις όμως ποτέ να δεις αυτή του τη στάση ως αδυναμία γιατί τότε θα δεις έναν άλλον άνθρωπο. Μιλήσαμε για όλα. Για τον δήμο μας, για τα προβλήματα του χωριού του, για την κούρσα διαδοχής του δημάρχου, ακόμα και για το αν μετάνιωσε που κατέβηκε για πρόεδρος.

Ραντεβού το Σάββατο.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας  21/11/2020
 
Κατηγορία Φαρμακεία
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 19:17

Καιρός: «Παγωμένο» Σαββατοκύριακο

Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα.

Αυξημένες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου.

Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από αργά το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Νεφώσεις κατά περιόδους στην Αττική με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου,. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 13 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και κυρίως από το απόγευμα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται από αργά το απόγευμα στα ορεινά (σε περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 1000 μέτρων).

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στο Ιόνιο νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κατά διαστήματα στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Ο καιρός την Κυριακή

Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν και από τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και βελτίωση από το απόγευμα.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας στο Βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Κατηγορία Γενικά

Από το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 το ΚΟΤΗΜΑ προσφέρει...

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...ΜΟΝΟ με 4,50 ευρώ το κιλό.

Στο ΚΟΤ.ΗΜΑ στην Αλεξάνδρεια θα βρείτε όχι μόνο νωπά προϊόντα αλλά και ψητές πεντανόστιμες γεύσεις κοτόπουλου που παράγει με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι η μονάδα του Αθανάσιου Χριστοδουλόπουλου επί σειρά ετών.

Στο Πτηνοπωλείον ΚΟΤ.ΗΜΑ λειτουργεί η υπηρεσία take away με όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής σύμφωνα
πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Ωράριο Λειτουργίας:

8:30 π.μ. - 15:00 μ.μ.

 

ΦΡΕΣΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΤ.ΗΜΑ

 

ΚΟΤ.ΗΜΑ

Παραγωγή - Επεξεργασία - Εμπορία - Τυποποίηση
Δίκτυο Διανομών Κρέατος Πουλερικών

Νωπά και Ψητά Προϊόντα

Αλ. Παπάγου 23Α - Αλεξάνδρεια

Τηλ. 23330 27729

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν
Συλλυπητήρια Ανακοίνωση 
 

Το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάνε κάθε μέρα οι διασωληνωμένοι από κορονοϊό στη χώρα μας καθώς έφτασαν τους 519. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 156 (30.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Παράλληλα 440 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

 

Ακόμη η χώρα μας κατέρριψε άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ, εκείνο των θανάτων, καθώς το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 72 συμπολίτες μας. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων έφτασε 1.419. Οι 573 (40.4%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Όσον αφορά τα κρούσματα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.581 εκ των οποίων 38 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 87812, εκ των οποίων το 53.5% άνδρες. Οι 4.766 (5.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 22.295 (25.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

 

Αναλυτικά πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα σήμερα

• 38 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
• 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
• 582 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής
• 673 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
• 18 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Άνδρου
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας
• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Άρτας
• 29 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαϊας
• 15 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών
• 62 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας
• 28 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου
• 13 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ευρυτανίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ζακύνθου
• 12 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας


• 112 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας


• 26 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
• 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
• 33 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καλύμνου
• 34 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου
• 9 κρούσματα από την Π.Ε. Κέρκυρας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Κεφαλληνίας
• 26 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς
• 22 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
• 31 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Κω
• 105 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λασιθίου
• 23 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λήμνου
• 108 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
• 9 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου
• 31 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης
• 107 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
• 92 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας
• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
• 24 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης
• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου
• 76 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών
• 11 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
• 11 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
• 19 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας
• 56 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
• 18 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
• 7 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου

51 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Κατηγορία Υγεία

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ο γυμναστής Γιώργος Πάντος , πατέρας δύο παιδιών, που καταγόταν και διέμενε στο Λουτρό Ημαθίας.

Ο αείμνηστος Γιώργος Πάντος διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξάνδρειας κατά την περίοδο 1998- 2002 επί θητείας Γιάννη Δημούλη.
Διετέλεσε γυμναστής στο 1ο Λύκειο Αλεξάνδρειας και μέλος της Διοίκησης του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια επί σειρά ετών.

Τα τελευταία χρόνια ήταν συνταξιούχος αλλά παρέμενε πάντα ενεργός πολίτης στα θέματα του αθλητισμού.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!

Καλό ταξίδι κ. Γιώργο!

Κότα σχάρας & σούβλας «ΜΕΝΤΣΗΣ», μια νέα γευστική γωνιά άνοιξε τις πύλες της στην οδό Δ. Βετσοπούλου 14.

 
 

 Γευστικές καταστάσεις με παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, έτοιμες να σας απογειώσουν...

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, όλα παρασκευάζονται με πολύ μεράκι έτσι ώστε να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι.

Γεύσεις απλές, καθαρές, αυθεντικές, που τις νοσταλγούμε πολλές φορές, κυνηγώντας το διαφορετικό και το καινούργιο.


Ένα σημείο στην πόλη της Αλεξάνδρειας που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Επίσης λαχταριστό Κοκορέτσι, Κεμπάπ χοιρινό, Κεμπάπ κοτόπουλο και Ζυγούρι.

Το ωράριο λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

Στο «ΜΕΝΤΣΗ» θα βρείτε:

Κοτόπουλο σχάρας

Κοτόπουλο σούβλας

Νωπά κοτόπουλα

Δ. Βετσοπούλου 14 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΤΗΛ. 2333 401050 ΚΙΝ.6970 617050

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0195

alexandriamou.gr_metzis20DSC_0207

kempap1

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Ν. Ημαθίας για την άμεση ανταπόκριση της ικανοποίησης του αιτήματος πραγματοποίησης προληπτικού ελέγχου testcovid-19 τόσο στο μαθητικό δυναμικό όσο και στο προσωπικό της σχολικής μονάδας.

Ο έλεγχος διενεργήθη στις 17-11-2020 στο χώρο του σχολείου. Εν αναμονή και των αποτελεσμάτων, εκφράζουμε την προσδοκία για επαναλαμβανόμενους τακτικούς ελέγχους στη σχολική μας μονάδα, γεγονός που αποτελεί πάγιο αίτημα όλων των εμπλεκόμενων στο χώρο της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, προκειμένου να σταθούμε με ασφάλεια στις απαιτήσεις των πρωτοφανών συνθηκών που υπαγορεύονται από την έξαρση της επιδημίας.

Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας