alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στα 60 χρόνια του, πριν λίγες ημέρες έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο και σήμερα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή, έχασε την μάχη για την ζωή. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας.


Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα δημοσιεύματα από την Αργεντινή (Clarin, Οle) ανέφεραν ότι ο Μαραντόνα έχασε την ζωή του. «Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα υπέστη καρδιακή ανακοπή την Τετάρτη το πρωί στο σπίτι του στη γειτονιά του Σαν Αντρέ, στην πόλη Τίγρε» αναφέρει χαρακτηριστικά η «Ole» από την Αργεντινή.

Η «Clarin» ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Μαραντόνα, ενώ ήταν στο σπίτι του στο προάσιο Σαν Αντρές του Μπουένος Άιρες", είχε πρόβλημα αναπνευστικό. Έξι ασθενοφόρα έσπευσαν στην κατοικία του για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Με τον Μαραντόνα ήταν η κόρη του Ντάλμα».

Στις αρχές Νοεμβρίου ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχε κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο ενώ οκτώ μέρες μετά την εγχείρηση, είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν για να συνέχιζε σπίτι την ανάρρωσή του.

Γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 1965 στο Μπουένος Άιρες, όχι μόνο άφησε το στίγμα του στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά συναγωνίστηκε με τον Πελέ για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών στον βασιλιά των σπορ.

 

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται σαν Θεός από εκατομμύρια φίλους του ποδοσφαίρου παγκοσμίως... Στην Αργεντινή σε υπερθετικό βαθμό.

Ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 στο Μεξικό, ενώ συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή της Νάπολι, που έκανε... επανάσταση στην Ιταλία απέναντι στους «πλούσιους» του Βορρά, κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και το UEFA. Πέρασε από την Μπόκα και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, την Μπαρτσελόνα, τη Νάπολι και τη Σεβίλλη.

Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ασχολήθηκε με την προπονητική, εργαζόμενος και στην Εθνική Αργεντινής από το 2008 μέχρι το 2010.

Η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα τα είχε όλα... Ποδόσφαιρο, πρωταθλητισμό, καθώς και τις καταχρήσεις, που αποτέλεσαν το μελανό του σημείο. Ναρκωτικά, γυναίκες... Μια ζωή γεμάτη, σε υψηλές συχνότητες, προσαρμοσμένη στους δικούς του όρους μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ενας Λατινοαμερικάνος μέχρι τέλους. Ενας άνθρωπος που έζησε τη ζωή του στα... κόκκινα. Και έφυγε σήμερα «γεμάτος»... Από αγάπη, από λατρεία.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κατηγορία Αθλητικά

Η ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα και τα θύματα από κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες

Η ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ για σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου κάνει λόγο για 2.152 κρούσματα του κορονοϊού και 87 νεκρούς σε 24 ώρες. Παράλληλα, 597 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, έχουμε 2152 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 97288, εκ των οποίων το 53.2% άνδρες.

4849 (5.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 25291 (26.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
597 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 170 (28.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
To 81.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.
505 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 87 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1902 θανάτους συνολικά στη χώρα. 759 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Αναφορικά με την κατανομή των κρουσμάτων, αυτή έχει ως εξής:

6 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
383 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής
633 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
23 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
7 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
12 κρούσματα στην Π.Ε. Άρτας
29 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαϊας
15 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
15 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών
59 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας
15 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου
2 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
8 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας
11 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας


61 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας


20 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
14 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
39 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Καλύμνου
39 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
9 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
10 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
38 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς
21 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
9 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
2 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας
160 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Λασιθίου
30 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
3 κρούσματα στην Π.Ε. Λευκάδας
2 κρούσματα στην Π.Ε. Λήμνου
69 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
6 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
23 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης
1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου
106 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
44 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας
3 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
32 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης
7 κρούσμα στην Π.Ε. Ρόδου
1 κρούσμα στην Π.Ε. Σάμου
55 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών
16 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
8 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
6 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας
40 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
8 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
47 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

Κατηγορία Υγεία

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 26/11/2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα : από 08:30 π.μ έως και 13:00 μ.μ θα γίνει διακοπή νερού στην Τ.Κ Αγκαθιάς λόγω έκτακτης αποκατάστασης βλάβης, αγωγού ύδρευσης από τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης .

 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .

 

Εκ της Τεχνικής
Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

Ένας 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς με ένταλμα σύλληψης χθες το πρωί στην περιοχή της Κυψέλης Ημαθίας.

Ειδικότερα, στις 08:20 το πρωί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο άνδρα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Το ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές.

Κατηγορία Αστυνομικά

Επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τον εγκλεισμό μας χρησιμοποιώντας μάλιστα κάθε μέσο ακόμα και μεγάλους οργανισμούς όπως τα ΕΛΤΑ για να ξεγελάσουν ανυποψίαστους πολίτες και να «μπουν» στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.


Η ανακοίνωση- προειδοποίηση των ΕΛΤΑ

Με αφορμή συνεχιζόμενα περιστατικά προσπάθειας υποκλοπής προσωπικών στοιχείων πελατών (phishing), ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Courier) ενημερώνει ότι δεν αποστέλλονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή μηνύματα κινητής τηλεφωνίας (sms) στους πελάτες τους, μέσω των οποίων ζητούνται στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή άμεση πληρωμή μέσω αυτής, με σκοπό δήθεν την παράδοση κάποιου δέματος.

Επιπλέον, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν ότι σε καμία περίπτωση δεν ζητούν εξόφληση δασμών ή τελών εκτελωνισμού με κατάθεση σε τράπεζα ή με χρήση πιστωτικής κάρτας. Τυχόν δασμοί και τέλη πληρώνονται αυστηρά και μόνο κατά την παραλαβή του δέματος με την φυσική παρουσία του πελάτη.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνιστούν στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί και, σε περίπτωση που λάβουν τέτοιου είδους κακόβουλα μηνύματα,

1. να μην απαντήσουν σε αυτά,

2. να μην ακολουθήσουν τυχόν συνδέσμους (Links)

3. να μην δώσουν τους προσωπικούς κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών και στοιχεία πιστωτικών τους καρτών

Η χρήση της επωνυμίας και των λογοτύπων των Ελληνικών Ταχυδρομείων από τους αποστολείς τέτοιων κακόβουλων μηνυμάτων είναι παράνομη. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους.
Τι γράφουν τα παραπλανητικά email

Αν λάβετε email με τίτλο ΕΛΤΑ parcel ΜΗΝ το ανοίξετε. Το email αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ πελάτη,
Η συσκευασία σας έφτασε πρόσφατα στο κέντρο διαλογής μας .
Για να λάβετε την παραγγελία, είναι σημαντικό να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής.
Αφού πληρώσετε τα έξοδα αποστολής, θα στείλουμε την παραγγελία σας.
Το πακέτο θα παραδοθεί στο σπίτι σας το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ή μπορείτε να το παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τις 3:00 μ.μ. στο επιλεγμένο σημείο συλλογής.

Στην συνέχεια έχει ένα link το οποίο γράφει πληρωμή και ζητάει από τα ανυποψίαστα θύματα να βάλουν τα στοιχεία της κάρτας τους

Κατηγορία Αστυνομικά

Συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 6 άνδρες, ελληνικής καταγωγής, για διενέργεια παράνομου τυχερού παίγνιου και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες να διενεργούν παράνομο τυχερό παίγνιο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε γραφεία επιχείρησης ιδιοκτησίας του ενός συλληφθέντα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

Επιπλέον επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον συλληφθέντα ιδιοκτήτη του χώρου για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Κατηγορία Αστυνομικά

Φόβοι για το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού μετά τα Χριστούγεννα - «Κλείδωσε» η παράταση του lockdown

 

Η παράταση του lockdown έχει «κλειδώσει» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που θερίζει στη χώρα μας. Οι νεκροί αυξάνονται καθημερινά, το ίδιο και οι διασωληνωμένοι με την κατάσταση στις ΜΕΘ όλης της χώρας να είναι δραματική. Γιατροί και νοσηλευτές δηλώνουν: «Είμαστε σε κατάσταση πολέμου» και την ίδια ώρα βουλευτές προσφέρονται εθελοντικά να συμβάλλουν στο ΕΣΥ κόντρα στον κορονοϊό. Το ίδιο κάνουν και ιδιώτες γιατροί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να στέλνει το δικό του «ευχαριστώ» στους ιδιώτες γιατρούς που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στη μάχη με την πανδημία κόντρα στον αόρατο εχθρό.

 

Με δεδομένη τη σκληρή πραγματικότητα και το πιθανό τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού που αναμένεται να «χτυπήσει» μετά τα Χριστούγεννα οι ειδικοί μιλούν για το lockdown. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας στο OPEN TV, επισημαίνει ότι είναι πρόωρο να ανοίξουμε στις 7 Δεκεμβρίου. «Το καλύτερο είναι πάμε κοντά στις 20 με 21 Δεκεμβρίου» και αναφέρεται στο παράδειγμα της Γαλλίας, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε μόλις την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, ότι αν όλα πάνε καλά, η άρση του lockdown θα γίνει στη Γαλλία στις 15 Δεκεμβρίου.

 

Κληθείς ο κ. Σαρηγιάννης να απαντήσει στο πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, σημειώνει: «Δεν συνιστώ να ανοίξουν τα σχολεία». Μάλιστα, στέκεται στην τηλεργασία (που μπορεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Φώσκολου, να παίρνει παράταση έως και το τέλος του Δεκεμβρίου για το 50% των εργαζομένων που βρίσκονται ήδη σε τηλεργασία), όμως, σύμφωνα με τον καθηγητή, αυτή δεν εφαρμόζεται στο βαθμό που θα έπρεπε. «Αυτό πρέπει να αλλάξει άρδην», είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ. Σαρηγιάννης.

 

«Δεν υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου για διασταύρωση στοιχείων. Δεν επιτηρούμε αρκετά την τήρηση των μέτρων», σχολιάζει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Δεν τηρούνται τα μέτρα στο βαθμό που θα έπρεπε. Αν ανοίξουμε θα δούμε πολύ γρήγορα αύξηση των κρουσμάτων. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα».


Βατόπουλος: Δεν εφαρμόζεται το lockdown

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος καθηγητής μικροβιολογίας παραδέχτηκε ότι η εικόνα που βλέπουμε σήμερα θα παραμείνει για τις επόμενες μέρες, σε ό,τι αφορά διασωληνώσεις και νεκρούς από τον κορονοϊό, ενώ ξεκαθάρισε ότι κρούσματα υπάρχουν παντού και καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής. Ξεκαθάρισε δε, ότι δεν θα ανοίξει η χώρα την 1η Δεκέμβρη, ενώ έχρισε πρωταρχική ανάγκη το άνοιγμα των σχολείων.

 

«Θα παραμείνουν δυστυχώς σε υψηλούς αριθμούς για αρκετό καιρό οι διασωληνωμένοι και οι νεκροί», είπε ο καθηγητής στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV και πρόσθεσε: «Ναι μεν πέφτουν τα κρούσματα, αλλά όχι στο ρυθμό που θα θέλαμε. Μας ανησυχεί αυτό. Η πτώση είναι μικρότερη. Το lockdown δεν εφαρμόζεται όπως θα έπρεπε, ενώ τελικά ο ιός είναι παντού. Οποιαδήποτε περιοχή, που δεν έχει πολλά κρούσματα, μπορεί με ένα «ατυχές» περιστατικό να διασπαρεί. Δεν είναι στους ρυθμούς που ελπίζαμε η πτώση. Υπήρχαν παντού κρούσματα και το καλοκαίρι και το γνωρίζαμε».

 

Πρόσθεσε ότι «ο βασικός τρόπος μετάδοσης είναι τα σταγονίδια και ο συνωστισμός μετά η μετάδοση από τις επιφάνειες», ενώ ήταν καθησυχαστικός λέγοντας ότι «υπάρχουν μεταλλάξεις αλλά ακόμη δεν υπάρχει πρόβλημα». Για τα Χριστούγεννα και το άνοιγμα των σχολείων είπε ότι είναι «πολύ νωρίς η 1η Δεκεμβρίου για άνοιγμα της χώρας. Τα σχολεία είναι προτεραιότητα, ταλαιπωρούνται τα παιδιά και οι γονείς. Πρέπει να δούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα».


Παγώνη: Σταδιακό άνοιγμα των σχολείων μετά τα Χριστούγεννα

 

«Νομίζω ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για τις 7 Δεκεμβρίου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια με δυο εβδομάδες» ανέφερε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, χαρακτηρίζοντας ως άκαιρη τη συζήτηση για το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Δεκεμβρίου.

 

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι αλλιώτικα από τα άλλα. Θα το δούμε πόσο θα διαφέρουν» ξεκαθάρισε. «Υπάρχει σταθεροποίηση εδώ και δύο μέρες, αλλά είναι σταδιακή και δεν αφορά τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Πέλλα, που είναι ακόμα σε δύσκολη θέση. Υπάρχει μία αχτίδα ελπίδας, αλλά είναι ακόμα μακριά», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Ματίνα Παγώνη.

 

Ερωτηθείσα για το στόχο που θα φέρει την άρση της καραντίνας, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εκτίμησε το ότι είναι «αδύνατο να φτάσουμε στα 500 κρούσματα στις αρχές Δεκεμβρίου» και σημειώνοντας πως είναι αδύνατο να εφαρμόσουμε όλοι τα μέτρα, «θα πάμε μία με δύο εβδομάδες πίσω», όσο αφορά στην άρση του lockdown. Ξεκαθάρισε όμως ότι, «ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων θα αργήσει, γιατί αναφέρεται σε δυο εβδομάδες πίσω».

Κατηγορία Υγεία
Καλημέρα!!! Πάντα με καινούρια πιάτα κοντά σας...
 
Έτσι και σήμερα   
Κατηγορία Επιχειρείν
Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για τη φετινή σεζόν (2020 – 2021).
 
 
 

Τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΧΥΤΑ αποτελούν επί σειρά ετών συνώνυμο της Ποιότητας, της Αξιοπιστίας και της άμεσης Εξυπηρέτησης!

Φροντίστε για το χειμώνα με το ποιοτικότερο πετρέλαιο θέρμανσης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Αντλήστε ποιότητα, ζέστη και οικονομία!

Η θερμοκρασία σιγά σιγά πέφτει,γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη για ΠΕΤΡΕΛΕΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΧΥΤΑ, που εδρεύουν σε Βρυσάκι και Νησέλι Ημαθίας, είναι επί ποδός για την άμεση εξυπηρέτησή σας και πραγματοποιούν ήδη διανομές στην ευρύτερη περιοχή.

 
 
Καλέστε στο Ε. & Κ. ΧΥΤΑΣ Ο.Ε.
 
Κεντρικό: Bρυσάκι Ημαθίας τηλ.23330 51023
Υποκ/μα: Nησέλι Αλεξάνδρειας τηλ.23330 27628  για την παραγγελία σας!
 
 www.alexandriamou.gr_xutas2020DSC_0052
Κατηγορία Επιχειρείν

Το Δεκέμβρη του 1999 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα για τη εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών με σκοπό και στόχο να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας