alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ενα πολύ όμορφο θέμα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι κινούνταν στην Πιερία και Δυτικά της Θεσσαλονίκης  το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαϊου.

Στον ουρανό μετά την δυνατή μπόρα που έπλειξε τις δύο περιοχές, σχηματίστηκαν δύο ουράνια τόξα μαγνητίζοντας τα βλέμματα των πολιτών. Το σπάνιο αυτό φαινόμενο κράτησε αρκετά λεπτά και ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να απαθανατίσουν τη όμορφη αυτή και εντυπωσιακή στιγμή.

Στο φαινόμενο το εσωτερικό τόξο είναι πολύ φωτεινότερο και πιο καθαρό και γι’ αυτό ονομάζεται «πρωτεύον ουράνιο τόξο». Το εξωτερικό ή «δευτερεύον» είναι πιο αχνό και έχει τα χρώματα αντίθετα, δηλαδή το βιολετί και ερυθρό είναι προς την εσωτερική πλευρά ακριβώς επειδή στην ουσία το δευτερεύον αποτελεί αντανάκλαση του πρωτεύοντος.

 

 

 

Κατηγορία Γενικά

Πωλούνται μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα σε περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας:

 

georgika

Κατηγορία Γενικά

Την Τρίτη 10 Μαϊου 2017 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εορτής των Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας, στην ομώνυμη Εκκλησία της πόλης, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας παρουσία

Φιλικό παιχνίδι διεξείχθη το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαϊου στο γήπεδο Παλαιοχωρίου, με τον τοπικό ΑΡΗ να αντιμετωπίζει τον

Κατηγορία Αθλητικά

Το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική 2ήμερη εκδρομή στη Μονή Παναγίας Προυσιώτισσα στο Καρπενήσι στις 20 - 21 Ιουνίου.

Την Τετάρτη 10 Μαϊου 2017 στις 6μ.μ. συνελήφθη αθίγγανη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το Super Μarket Μασούτη και συγκεκριμένα επί της Γρ. Λαμπράκη για επαιτεία.

Κατηγορία Αστυνομικά

Αποζημιώσεις ύψους 10.960.308,68 € πρόκειται να καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σε 9.772 δικαιούχους παραγωγούς των οποίων η φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο ζημιώθηκε από διάφορα καλυπτόμενα ασφαλιστικά αίτια κυρίως μέσα
στο 2016 αλλά και το 2017.

Κατηγορία Αγροτικά

Μια σημαντική επένδυση για το νομό μας που θα δώσει οικονομικές ανάσες και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασία, η επαναλειτουργία της μονάδας της ΕΝΚΛΩ στη Νάουσα, μπαίνει στο τελικό στάδιο.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να

Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας