alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις «Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2017» θα υποβληθούν από 10 Αυγούστου 2017 έως και 5 Σεπτεμβρίου 2017. Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και ελέγχου των αιτήσεων αφού ληφθεί υπόψη ο αριθμός των υποψηφίων ανά ειδικότητα και Περιφέρεια.

Κατηγορία Γενικά

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ διοργανώνει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 18.00 στο δημοτικό στάδιο Κλειδίου.

Κατηγορία Γενικά

Δεν καταργείται ο εκκλησιασμός των μαθητών του δημοτικού διαμηνύει το υπουργείο Παιδείας ενώ υπογραμμίζει την έγκριση από το Συμβούλιο της Επικρατείας της κλήρωσης για την ανάδειξη σημαιοφόρου.

Κατηγορία Γενικά
Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 18:55

"Έρχεται" η 4η Pella Agro στην Κρύα Βρύση

Ο δήμος Πέλλας έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 4ης PELLA AGRO - 30η Γεωργική- Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Κρύας Βρύσης.

Κατηγορία Γενικά

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) ενημερώνoυν με ανακοίνωσή τους τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της αργίας της 15ης Αυγούστου.

Κατηγορία Γενικά

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε πριν από λίγο η γνωστή τραγουδοποιός Αρλέτα.

Κατηγορία Γενικά

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας , σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (7-8-2017) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, έβαλλε με αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας 57χρονος ημεδαπός,

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 το μεσημέρι και περί ώρα 14.45 μετά τον κόμβο του Κλειδίου στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε

Κατηγορία Αστυνομικά

53χρονος Αρχιφύλακας Τ.Α.  Αλεξάνδρειας έχασε την ζωή του έν ώρα υπηρεσίας το πρωί της Τρίτης 8 Αυγούστου. Ο άτυχος

Κατηγορία Αστυνομικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας