alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

Το κατάστημα BAMBINO είναι το μοναδικό στην Αλεξάνδρεια μέσα σε 180 σημεία πώλησης σε όλο το κόσμο που ντύνει τους μικρούς του φίλους αποκλειστικά με

Κατηγορία Γενικά

Η AGRO – SOLUTIONS I.K.E., που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών στον αγροτικό τομέα στο Δήμο Αλεξάνδρειας, αναζητεί

Κατηγορία Γενικά

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί το  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

 Για τον

Κατηγορία Αγροτικά

Σύμφωνα με την παρακάτω δήλωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, εκλογές ανάδειξης συνέδρων για

Με ένα κλικ και από σαλόνι του σπιτιού του μπορεί από εδώ και στο έξης κάθε άνεργος στην Ευρώπη να έχει πρόσβαση σε

Κατηγορία Γενικά

Η βουλευτής Φρόσως Καρασαρλίδου επισκέφτηκε τον συνεταιρισμό ΑΣ Επισκοπής και το Επιμελητήριο Ημαθίας στο πλαίσιο των επαφών της για ενημέρωση.

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε σήμερα τις γυναίκες,με ένα βίντεο που αποτυπώνει την καθημερινή ζωή γυναικών που ασκούν το επάγγελμα της Αστυνομικού.

Κατηγορία Αστυνομικά

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 16 Μαρτίου, κατόπιν απόφασης που έλαβε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Οι εκπαιδευτικοί διεκδικούν μόνιμους, μαζικούς διορισμούς για την κάλυψη όλων των αναγκών

Κατηγορία Γενικά

Ψήφος από τα 17 – Κατάργηση χωρικών αντιπεριφερειαρχών – Θέσπιση δημοκρατικών οργάνων – Συμμετοχή εργαζομένων στις αποφάσεις που τους αφορούν – Ενιαία ψηφοδέλτια κ.ά.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 είδε το «φως» της δημοσιότητας μέρος των προτάσεων της Επιτροπής

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας