alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Νέα παράταση μέχρι τέλος Ιανουαρίου στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων, που έληγε σήμερα, δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική υπουργική απόφαση πρόκειται να υπογραφεί από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα.

Προϋπόθεση είναι η πληρωμή των τελών να γίνει στις εφορίες.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατηγορία Οικονομία

Η βούληση του λαού, σε σχέση με την συμφωνία των Πρεσπών, είναι σε συντριπτικό ποσοστό απόρριψη αυτής.

Ο αριστερός πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ευθυγραμμιζόμενος με την θέληση της Γερμανίδας συντηρητικής καγκελαρίου κας. Μέρκελ και σε ευθεία σύγκρουση με την βούληση των πολιτών, επιχειρεί να περάσει τη συμφωνία αυτή με τη βοήθεια και κάποιων περιέργως "πρόθυμων".

Ο εν αναμονή πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται τη σύμπλευση απόψεων με την ανήκουσα στον ίδιο κύκλο Ευρωπαϊκών Λαϊκών κομμάτων και ευθυγραμμίζεται με τη βούληση των Ελλήνων πολιτών.

Αν κατά την πάλαι ποτέ αριστερά και κάνοντας χρήση των χαρακτηρισμών που με περισσή ευκολία εκστόμιζε όταν θεωρητικολογούσε και κυνηγούσε ανεμόμυλους, ένας εκ των δύο είναι ο "ελεεινός, προσκυνημένος και ξεπουλημένος Γερμανοτσολιάς"!

Θα μπορούσε να μας πει το ποιος;

Νίκη Καρατζιούλα

Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων δεν θα λειτουργήσει λόγω καιρικών συνθηκών. Ο Σύλλογος θα επαναλειτουργήσει κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα με το τμήμα των αρχαρίων την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και το παιδικό, εφηβικό τμήμα και το τμήμα των παραστάσεων το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του συλλόγου είναι:
Τετάρτη 20:00 – 21:00 τμήμα αρχαρίων
Σάββατο 18:00-19:00 παιδικό τμήμα
19:00-20:00 εφηβικό τμήμα
20:00- 21:00 τμήμα παραστάσεων
Χοροδιδάσκαλος : Βαγγέλης Λάχανης

Χρόνια Πολλά!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας