alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 19/01/2019

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
ΤΣΙΒΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Ελευθερίου Βενιζέλου 55 23330 24452 Ε.Ο. Βεροίας-Θεσ/νίκης Έναντι Hotel Μάνθος
 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
08:00-14:30 ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 48 & ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΓΩΝΙΑ 23310-71601
 
08:00-14:30 ΠΑΠΑΡΗ - ΦΥΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Λ.ΣΤΡΑΤΟΥ 27 - ΕΝΑΝΤΙ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ 23310-23360
 
08:00-14:30 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΠΙΕΡΙΩΝ 7 (απέναντι από βενζινάδικο Γαλάνη) 23310-73324
 
14:30-21:00 ΣΙΜΟΥ ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΠΠΟΥ 4 (πεζόδρομος αγοράς) 23310-73124 19:00-21:00 ΓΚΡΕΖΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ 11 (κάτω από τα αστικά) 23310-23023
 
21:00-08:00 ΓΚΡΕΖΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ 11 (κάτω από τα αστικά) 23310-23023
 
 ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
 
Μάντσου Δέσποινα 2332027000 Πλ. Καρατάσου 1
Κατηγορία Φαρμακεία

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. 200 άρθρα με το σημερινό που διαβάζεται συμπλήρωσε το Καρπουζάκι. Είπε κανένας ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική; Είπε κανένας ότι αξίζει τα Σκόπια να λέγονται Βόρεια Μακεδονία; Όσο πικρό και να ακούγεται, εμείς οι ίδιοι την πουλήσαμε. Δεν έβγαλε ο Ζάεφ τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Εμείς τον βγάλαμε. Δεν έβγαλαν οι Σκοπιανοί τoυς βουλευτές μας. Εμείς τους βγάλαμε. Κάναμε την μεγαλύτερη μ@λ@κι@ και τώρα τρέχουμε να την διορθώσουμε. Κάτι σαν τον Χαλκίδη, που έβγαλε όπως λέει τον Γκυρίνη και τώρα θέλει να τον βγάλουμε για να το διορθώσει.

 Τους έβαλαν στην κολώνα και τους κότσαραν και το «εσύ θα προδώσεις την Μακεδονία» και νομίζουν ότι τους τιμώρησαν.-Γεγονός που εγώ ο ίδιος δεν συμφωνώ- Βγήκε και ο Μπρουσκέλης και μας είπε ότι δεν είναι δημοκρατικό να στοχοποιούμαι ανθρώπους ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις». Και είναι σωστό Νικολάκη μου να ψηφίζεις ανθρώπους για να υποστηρίξουν αυτό το ρημάδι «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» και αυτοί να κάνουν του κεφαλιού τους; Είναι σωστό να τα τινάζουν όλα στον αέρα μόνο και μόνο για να μην χάσουν την θέση τους και τον μισθό τους; Μπορεί να είναι το σωστό να πουν τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία (ας υποθέσουμε) αλλά αφού ο λαός που τους ψήφισε δεν θέλει, δεν πρέπει να γίνει. Υπηρέτες μας είναι, όχι αφεντικά μας, ας ξυπνήσουμε κάποια στιγμή. Η δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα όταν πέσει στα χέρια ανεύθυνων ανθρώπων Νίκο μου, να το θυμάσαι αυτό όταν θα γίνεις βουλευτής.

«Δύναμη ενότητας και ελπίδας» είναι πλέον και επίσημα το όνομα της παράταξης που ηγείται ο Argy. Μέσα σε ένα κατάμεστο δημαρχείο και μέσα από τα κατακόκκινα γεμάτα πάθος αλεξανδρινά ξεπρόβαλε ο Αργύρης και μας παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του.

003

Άκουσα την ομιλία του και πραγματικά ξαφνιάστηκα. Το σίγουρο είναι ότι μιλάει πολύ καλύτερα από ότι ντύνεται. Για τα έργα του όμως θα κριθεί και όχι για την ντουλάπα του. Αργύρη μου σε συμπαθώ, παρόλο που εσύ και κάποιοι γύρω σου πιστεύουν το αντίθετο, γι΄ αυτό και θα σε βοηθήσω. Πρώτον, πρέπει να έρθεις πιο κοντά στους νέους. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που ήταν στη συγκέντρωση σου ήταν πάνω από 75. Με μια γρήγορη ματιά βρήκα πάνω από 10 που δεν έχουν και πολλές πιθανότητες να ζήσουν ως τον Μάιο. Οι εκλογές Αργύρη μου κερδίζονται με ψήφους, όχι με κόλλυβα.

004

Είδα πολλούς υποψήφιους που ήρθαν να σε ακούσουν αλλά πίστεψε με μόνο αυτό έκαναν. Κάποιοι (οι περισσότεροι) είναι ταγμένοι αλλού. Μην περιμένεις από αυτούς να σε βοηθήσουν. Ήρθαν μόνο για να δείξουν ότι η ΝΔ είναι ενωμένη και για να βγούνε φωτογραφίες. Οι μόνοι που θα σε στηρίξουν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος τους είναι οι παρακάτω

005

Ναι, ναι, έχουν μεγάλη καρδιά σου λέω. Εσένα θα στηρίξουν και μην πιστεύεις τον κόσμο που λέει ότι στηρίζουν τον Γκυρίνη. Ο κόσμος είναι κακός. Τέλος πάντων, αφού δεν με πιστεύεις κάνε ότι νομίζεις. Δεύτερον, την άλλη φορά που θα μαζέψεις κόσμο κοίτα να είναι τα καλοριφέρ αναμμένα. Ξεπάγιασαν οι ξαδέλφες σου. Η ξανθιά μόνο τη βέτλανς δεν κουβάλησε

007

Και τρίτον Αργύρη μου για να τελειώνω, θα δεχθώ κάθε παρατήρηση για αυτά που γράφω και λέω για σένα μόνο από εσένα και αν έχω λάθος θα το διορθώσω. Δεν φοβάμαι να ζητήσω συγνώμη, να το θυμάσαι αυτό. Αλλά μόνο ΕΣΥ και κανένας παρατρεχάμενος σου, για να είμαστε αγαπημένοι μέχρι το τέλος. Με απειλές δεν λύνονται οι διαφωνίες (να δω αν θα βγει ο Μπρουσκέλης τώρα να πει ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχει η λέξη απειλή ή προειδοποίηση). Καλή επιτυχία σου εύχομαι στον αγώνα σου.

Πόσο μελάνι χύθηκε και πόσο σάλιο έτρεξε για το αν θα κατέβει για δήμαρχος ή αν μας πουλάει αέρα κοπανιστό. Ορίστε, έγινε και αυτό. Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου (ούτε τάμα να το είχε) μας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου ο Κώστας Ναλμπάντης.

008

Μας έταξε συμμετοχικό σύστημα διοίκησης και όχι το παλιό «δημαρχοκεντρικό» όπως άφησε να εννοηθεί ότι ισχύει σήμερα και επίσης ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί στην ήδη υπάρχουσα διοίκηση. Μίλησε για αλλαγές και εγώ προσωπικά τον πίστεψα. Δεν είναι αλλαγή το ότι βγήκε φωτογραφία χωρίς γυαλιά; Ξέρεις τι είναι να ψηφίζεις για δήμαρχο τον Νίκο Χατζηνικολάου και ξαφνικά να εκλέγεται ο Αντώνης Σρόιτερ; Κώστα μου, σου εύχομαι καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος (από τα λίγα που γνωρίζω) ότι το ψηφοδέλτιο σου θα είναι πολύ καινούριο, φρέσκο και σίγουρα δυνατό.

Και πριν σας πάω στα ανάλαφρα, ας δούμε και κάποια καθημερινά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, σταθερός στην απόφαση του να μην επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συντάσσεται με τη συντριπτική πλειοψηφία των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και δεν συμμετέχει στο "παζάρι" των Κυριακή. Η Κυριακή ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ. Τέτοια λένε τα ατιμούλικα και ο μισός γυναικείος πληθυσμός έχασε τον ύπνο του. Αυτό το ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ακούστηκε σα γροθιά σε όλα τα γυναικεία στομάχια. Να αλλάξει λοιπόν επωνυμία ο εμπορικός και να ονομαστεί Άντρες έτοιμοι για όλα.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019 στα δημοτικά σχολεία Κεφαλοχωρίου-Επισκοπής-Ξεχασμένης όπου οι γονείς πήραν στο σπίτι τα παιδιά τους λόγω έλλειψης πετρελαίου στο κτίριο του σχολείου.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο πρόεδρο και αντιδήμαρχο Στέφανο Γκιουρτζή επιβεβαιώθηκε και εγγράφως πως έχουν ήδη πιστωθεί στους λογαριασμούς των σχολείων τα ποσά για το πετρέλαιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς η υπεύθυνη Διευθύντρια «αμέλησε» να βάλει πετρέλαιο εγκαίρως στο σχολείο ή κάποιος άλλος λόγος υπήρξε. Και ρωτάω τώρα εγώ, υπάρχουν κυρώσεις για την διευθύντρια ή έλα μωρέ, άνθρωπος είναι και αυτή, ξεχάστηκε;

Επίσης, φτάσαμε στο 2019 και συνεχίζουμε να μιλάμε για σκουπίδια. Έλεος. Οι κινέζοι φύτεψαν βαμβάκι στη σελήνη και μεις δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα φασολάκια που πέταξε η κυρία από τον τρίτο. Μια η παγωνιά, μια ο χαλασμένος στόλος, όλο κάτι συμβαίνει. Δώστε τα επιτέλους σε έναν ιδιώτη να γλυτώσετε τα μπινελίκια. Αλήθεια, αν τα πάρει ιδιώτης, θα έχουμε αντιδήμαρχο καθαριότητας ή καταργείτε η θέση; Για να καταλάβω γιατί τα κρατάμε ακόμη δηλαδή.  

009

Και εκεί που προσέχω πως περπατάω στο πεζοδρόμιο είτε για να μην πέσω από τον πάγο, είτε για να μην πατήσω τα σκουπίδια, να σου μπροστά μου η Γιαδικιάρογλου από το «Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο». Κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά μη δω και τη Βουγιουκλάκη, τίποτα. Τι να κάνω και γω, την άρπαξα και βγήκα φωτογραφία. Ναυσικάαααααααα.

011

Τελικά αυτός που θα πει ότι τα μοναδικά πράγματα έχουν περισσότερη αξία από τα διπλά θέλει πίσσα, πούπουλα και φωτιά στην πλατεία. Ο ΚΕΡΛΑΠ Αγκαθιάς και ΛΟΝΑΠ δηλώνουν δίδυμα. Οι δύο κυρίες, Πόπη και Έφη βρέθηκαν την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, στο ίδιο τραπέζι να φορούν το ίδιο πουκάμισο

012

Απαστράπτουσες και κούκλες δεν έδωσαν σημασία και τσάκισαν το κοντοσούβλι. Έλα μωρέ και τι έγινε, αναρωτηθήκατε ποτέ αν αυτός που κάθεται δίπλα σας φοράει το ίδιο βρακί με εσάς; Θα μου πείτε, και να φοράει δεν φαίνεται. Και η Χειλουδάκη δεν φαινόταν αλλά κατουρούσε όρθια. Αυτό που δεν φαίνεται δεν μπορείς και να το διορθώσεις, αυτό ξέρω εγώ. Στο κάτω κάτω ολόκληρες Kέιτ Μίντλετον και Drew Barrymore φόρεσαν το ίδιο φόρεμα σε βασιλικό αρραβώνα, εσείς για την ταβέρνα κάνετε έτσι!!!! Για μαςςςςςς

013

Ξέρετε, μετά τα 40 είσαι σε ηλικία που σταματάς τα chek in και ξεκινάς τα chek up. Είσαι σε ηλικία που όταν σου λένε καλή επιτυχία στις εξετάσεις εννοούν να μην είναι ανεβασμένα τα τριγλυκερίδια. Είσαι σε ηλικία που μπορείς με σιγουριά να πεις ότι πρόλαβες τα Goodys με σερβιτόρο. Είσαι σε ηλικία που αν ακούσεις σε μια συζήτηση τις λέξεις Βαζέχα, Μινιόν και Φρουτοπία δακρύζεις χωρίς να το θες. Είσαι σε ηλικία που οι πεταλούδες στο στομάχι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, παρά έρωτας. Αντώνη Σταμάτη καλωσόρισες στα 40.

014

Το Μούφα το Καρπούζι βρέθηκε στα γενέθλια του Αντώνη και του αφιερώνει το παρακάτω με πολύ πολύ αγάπη. Και να θυμάσαι Αντώνη μου, χειρότερη από την κλανιά του διπλανού σου στο ασανσέρ είναι η κλανιά του μπροστινού σου στα σκαλοπάτια!!!

Τι τραβάνε και τα παραμύθια. Άλλοι κοιμούνται με αυτά, άλλοι τα ψάχνουν, άλλοι τα ζουν, άλλοι τα γράφουν, άλλοι τα πουλάνε και άλλοι τα τρώνε. Όσο ήμασταν μικροί τα παραμύθια τελείωναν εκεί που μας συνέφερε. Τώρα που μεγαλώσαμε άλλαξαν τα πράγματα. Η μάνα μου στο κινητό της με έχει με το όνομα μου ενώ την αδελφή μου με το όνομα της και ένα μου στο τέλος. Να υποθέσω, πάνε τα χωράφια ή να πω πως οι σκέψεις μου είναι ένα παραμύθι;

Τα παραμύθια είναι όμορφα και γίνονται ακόμα πιο όμορφα όταν αυτοί που τα γράφουν αγαπούν τα παιδιά. Η Βάσω Κατσαρέλια έγραψε τις Πολύχρωμες Χαρούμενες Στέγες όχι για να γίνει μία ακόμα συγγραφέας παιδικών βιβλίων αλλά για να διδάξει στα παιδιά να είναι υπεύθυνα στην καθημερινή ζωή τους.

016

 

 

Την Κυριακή 27/1 και ώρα 6:30 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του παραμυθιού «Πολύχρωμες Χαρούμενες Στέγες» της Βασιλικής Κατσαρέλια , στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Αλεξάνδρειας.

Να΄σαι, φαντάσου, παιδί της Κωνσταντοπούλου και να έρχεται να σου διαβάσει παραμύθι, να κάνεις να ξανακοιμηθείς 5 χρόνια. Όλοι δεν κάνουν για όλα λοιπόν. Το ότι δήλωσε πρώτος υποψηφιότητα ο Χαλκίδης δεν σημαίνει ότι θα κατέβει για δήμαρχος τελικά και το αν δεις μια γριά να βγαίνει από ένα φαρμακείο με μια σακούλα φάρμακα δεν σημαίνει ότι θα κάνει τραπέζι στις φίλες της. Αυτό που φαίνεται δεν είναι ποτέ αυτό που είναι.

Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

 

Το νέο σύστημα διορισμών με τα ακριβή κριτήρια μοριοδότησης για τους μόνιμους διορισμούς, όπως εξειδικεύονται στο νομοσχέδιο «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις», ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας. Αναλυτικά:

Νέο σύστημα μονίμων διορισμών – Μοριοδότηση

Α. Ακαδημαϊκά Προσόντα : εκατόν είκοσι (120) μονάδες κατ’ ανώτατο όριο

  • Διδακτορικό δίπλωμα: σαράντα (40) μονάδες.
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών διάρκειας ενός (1) τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους: είκοσι (20) μονάδες.
  • Δεύτερος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών διάρκειας ενός (1) τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους: οκτώ (8) μονάδες.
  • Δεύτερο πτυχίο Α.Ε.Ι.: επτά (7) μονάδες.
  • Ο βαθμός του πτυχίου: για πτυχία με βαθμολογική κλίμακα από ένα (1) έως δέκα (10), το γινόμενο των μονάδων που προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό του βαθμού του πτυχίου, με στρογγυλοποίηση στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο, με συντελεστή δύο μονάδων και πέντε δεκάτων (2,5) της μονάδας και με ανώτατο όριο τις είκοσι πέντε (25) μονάδες. Σε περίπτωση που η κλίμακα είναι διαφορετική, ο βαθμός υπολογίζεται με αναγωγή στην κλίμακα αυτή.
  • Άριστη γνώση έως δύο (2) ξένων γλωσσών: επτά (7) μονάδες για κάθε μία (1) εξ αυτών.
  • Πολύ καλή γνώση έως δύο (2) ξένων γλωσσών: πέντε (5) μονάδες για κάθε μία (1) εξ αυτών.
  • Καλή γνώση έως δύο (2) ξένων γλωσσών : τρεις (3) μονάδες για κάθε μία (1) εξ αυτών.
  • Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή Α΄ επιπέδου (ενότητες Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα και Υπηρεσίες Διαδικτύου): τέσσερις (4) μονάδες.
  • Επιμόρφωση Α.Ε.Ι. ή άλλου φορέα του δημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διάρκειας τουλάχιστον τριακοσίων (300) ωρών που πραγματοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα τουλάχιστον επτά (7) μηνών: δύο (2) μονάδες.

Β. Εκπαιδευτική προϋπηρεσία:

Εκατόν είκοσι μονάδες κατ’ ανώτατο όριο: μία (1) μονάδα ανά μήνα πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας έως κατ’ ανώτατο όριο εκατόν είκοσι (120) μήνες.

Γ. Κοινωνικά κριτήρια:

  • Τρεις (3) μονάδες για κάθε τέκνο ανήλικο για το οποίο ο υποψήφιος έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια ή άγαμο και δεν έχει συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας ή σπουδάζει σε Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγές ίδρυμα της αλλοδαπής ή εκπληρώνει τη στρατιωτική του υποχρέωση και δεν έχει συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας του.
  • Αναπηρία πενήντα τοις εκατό (50%) και άνω του υποψηφίου ή του/της συζύγου, εφόσον ο έγγαμος βίος έχει διαρκέσει τουλάχιστον δέκα (10) έτη, ή τέκνου: το γινόμενο των μονάδων το οποίο προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό του ποσοστού αναπηρίας με συντελεστή τεσσάρων δεκάτων (0,4) της μονάδας. Η αναπηρία του υποψηφίου μοριοδοτείται εφόσον δεν οφείλεται κατά κανένα ποσοστό σε ψυχικές παθήσεις.
Κατηγορία Εκπαίδευση

     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αναγνωρίζοντας την σημασία της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής στην παραγωγική της διαδικασία, παρουσίασε τα νέα φωτιστικά ασφαλείας ΚLD και το TETRAGONO LIGHT, με σκοπό να δώσει καινοτομικές λύσεις σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια όπως μετρό ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νοσοκομεία κ.α.

     Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέπτυξε μία νέα σειρά φωτιστικών ασφαλείας σήμανσης, με την ονομασία KLD, τα οποία είναι συνεχούς, μη συνεχούς λειτουργίας, με αυτονομία 3 ώρες και εύκολη τοποθέτηση, είτε σε οροφή με σετ προέκτασης, είτε κρεμαστή, παράλληλη και κάθετη τοποθέτηση σε τοίχο. Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος τους είναι 3,2W/3,4VA, η τάση τροφοδοσίας τους είναι 220-240 VAC, διαθέτουν μπαταρίες (Ni Cd) 3,6V/1Ah Nicd, έχουν βαθμό προστασίας περιβλήματος IP54 και κατασκευάζονται σύμφωνα με: ΕΝ 60598-1, ΕΝ-60598-2-22, ΕΝ 55015, ΕΝ 61547, ΕΝ 61000-3-2, ΕΝ 61000-3-3, ΕΝ 1838.

     Η σειρά φωτιστικών TETRAGONO LIGHT περιλαμβάνει δύο ομάδες προϊόντων. Η 1η ομάδα περιλαμβάνει τα προιόντα GR-470, GR-471, GR-472 και GR-473, τα οποία είναι φωτιστικά ασφαλείας οροφής, μη συνεχούς λειτουργίας, με αυτονομία 1,5 & 3 ώρες, αυτοελεγχόμενα με τοποθέτηση οροφής. Η 2η ομάδα περιλαμβάνει τα προιόντα GR-490, GR-491, GR-492 και GR-493, τα οποία έχουν IP42 και τα προιόντα GR-490/WP, GR-491/WP, GR-492/WP και GR-493/WP, τα οποία είναι στεγανά φωτιστικά οροφής, αυτοελεγχόμενα, μη συνεχούς λειτουργίας. Η εγκατάσταση όλων των προϊόντων της σειράς TETRAGONO LIGHT γίνεται είτε σε διαδρόμους διαφυγής, είτε σε ανοιχτές περιοχές.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας της παγκόσμιας αγοράς, με την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, αναπτύσσει, παράγει και εξάγει καινοτομικά συστήματα ασφαλείας , που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία με ελκυστικό  design

«40 χρόνια Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Κατηγορία Γενικά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 19.01.2019

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) (15η αγωνιστική)
-----------------------------------------
ΠΛΑΤΕΟΣ 15.00 ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ - ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
Διαιτησία: ΜΑΛΟΥΤΑΣ -ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ -ΛΑΖΑΡΟΥ

ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 15.00 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
Διαιτησία: ΠΑΥΛΙΔΗΣ -ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ -ΤΣΙΟΥΓΓΑΡΗΣ

ΚΛΕΙΔΙΟΥ 15.00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ - ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ
Διαιτησία: ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ -ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ -ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ

ΜΕΛΙΚΗΣ 15.00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ -ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΓΑΒΡΑΣ

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 15.00 ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Διαιτησία: ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Γ.-ΒΑΛΚΑΝΟΣ

ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 15.00 ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ -ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ -ΤΡΑΝΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 15.00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Διαιτησία: ΠΑΡΑΣΙΟΥ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΧΑΛΑΤΖΙΟΥΚΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 15.00 ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Κατηγορία Αθλητικά

Από την Ε.Π.Σ.Ημαθίας ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 20/01/2019 λόγω του συλλαλητηρίου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα για την "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
Επίσης δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος Κ16 που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 19/01/2019.
Οι αγώνες της Α΄ κατηγορίας που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 19/01/2019 θα διεξαχθούν κανονικά.

Κατηγορία Αθλητικά

Μισός φέρεται να εφαρμόζεται σήμερα ο νέος Κανονισμός Παροχών του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

Όπως αναφέρει, ενώ θα έπρεπε να είναι σε πλήρη ισχύ από τον περασμένο Νοέμβριο, πηγές της εφημερίδας τονίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ετοιμαστεί ούτε καν τα ηλεκτρονικά συστήματα ώστε να ενσωματωθούν οι αλλαγές των νέων παροχών προς τους ασφαλισμένους αλλά και οι αποζημιώσεις προς τους παρόχους (κλινικές, θεραπευτήρια, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.α) καθώς δεν έχουν εκδοθεί και οι σχετικές εγκύκλιοι.

Μάλιστα, όσοι ασφαλισμένοι χρειάζονται φυσικοθεραπείες ταλαιπωρούνται καθώς εκδίδονται παραπεμπτικά τόσο από την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ όσο και από αυτήν του ΕΟΠΥΥ.

Όμως οι γνωματεύσεις που προέρχονται από την ΗΔΙΚΑ δεν αναγνωρίζονται από τον Οργανισμό, με συνέπεια οι πάσχοντες να μην μπορούν να κάνουν τις φυσικοθεραπείες τους.

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται και στην αποζημίωση των φυσικοθεραπειών ειδικής αγωγής, όταν αυτές γίνονται από επαγγελματίες που δεν έχουν κάνει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Στο μεταξύ, στον αέρα βρίσκονται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ που χρειάζονται λογοθεραπείες καθώς οι επιστήμονες έχουν προσφύγει στο ΣτΕ προκειμένου να μην αποζημιώνονται με voucher και έτσι οι ασφαλισμένοι συνεχίζουν να καταβάλλουν το κόστος της θεραπεία, το οποίο θα διεκδικήσουν στη συνέχεια από τον Οργανισμό αλλά είναι άγνωστο πότε θα λάβουν τα χρήματά τους.

Κατηγορία Υγεία

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία θα προχωρήσει σε ασφαλτικές εργασίες στα παρακάτω σημεία:

  1. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Ελευθερίου-Κορδελιού της Εθνικής Οδού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας σε διάφορα τμήματα με εναλλάξ αποκλεισμό των δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και αριστερή - όχι ταυτόχρονη).
  2. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περί της Χ.Θ. 5+900,00) σε διάφορα τμήματα με εναλλάξ αποκλεισμό των δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και αριστερή – όχι ταυτόχρονη).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κατηγορία Γενικά

Τους πρώτους υποψηφίους για τις εθνικές εκλογές αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα και τα επόμενα 24ωρα η Πειραιώς.

Μάλιστα η λίστα αυτή φαίνεται πως θα έχει αρκετές εκπλήξεις και θα αφορά κυρίως εν ενεργεία βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα κατέβουν.

Στον Νότιο Τομέα της πρώην ενιαίας Β Αθηνών που έχει 18 έδρες, υποψήφιοι θα είναι ο Νίκος Δενδιας, η Σοφία Βούλτεψη, η Αννα Καραμανλή, αλλά και ο Χάρης Θεοχάρης που πρόσφατα μετακινήθηκε στη Ν.Δ. και το 2015 είχε εκλεγεί με το Ποτάμι. Στον Βόρειο Τομέα που θα έχει 15 έδρες οι δυο αντιπρόεδροι της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης θα κονταροχτυπηθούν για την πρώτη θέση. Εκεί θα κατέβουν ακόμα ο Γιώργος Κουμουτσάκος και η Νίκη Κεραμέως, η οποία μετακινείται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στον Δυτικό Τομέα που θα έχει τις λιγότερες έδρες 11 υποψήφιοι θα είναι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Μάκης Γιακουμάτος. Πάντως, επικεφαλής του γαλάζιου ψηφοδελτίου στην περιοχή θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρώντας σε μια συμβολική κίνηση για τους κατοίκους των δυτικών προαστίων. Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου που είχαν εκλεγεί στη Β Αθηνών τις τελευταίες εκλογές, θα είναι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Όσον αφορά την πρώην πλέον Περιφέρεια Αττικής που σπάει σε δύο τομείς στην Ανατολική Αττική θα διεκδικήσουν σταυρό ο Μάκης Βορίδης, η Γεωργία Μαρτίνου, ο Γιώργος Βλάχος και ο Βασίλης Οικονόμου από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στη Δυτική Αττική θα κατέβει ο Θανάσης Μπούρας. Ο Θόδωρος Φορτσάκης από το Επικρατείας θα είναι στην Α Αθηνών ενώ όσον αφορά τον έτερο βουλευτή Επικρατείας και πρώην υπουργό Δημήτρη Σταμάτη πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί τελικά να μην είναι υποψήφιος στην Α Θεσσαλονίκης. Η Κατερίνα Μάρκου που είχε εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές στη Β Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι φαίνεται να οδεύει προς την Πέλλα αν και έχουν γίνει συζητήσεις και για τον Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών. Η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη θα είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης.

Αποχωρούν από την Πειραιώς

Ο αρχικός σχεδιασμός του κόμματος προέβλεπε τη διαδοχική ανακοίνωση 100 στελεχών που θα είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά, και στην πλειονότητά τους μέχρι σήμερα, είτε δεν εμπλέκονταν με τα κοινά, είτε δεν ανήκαν καν στη Ν.Δ, αλλά η Πειραιώς αποφάσισε την αναβολή.

Η αφορμή της αναβολής ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων αλλά και η επίσκεψη της Αγκελα Μέρκελ στην Αθήνα γεγονός που θα σκέπαζε επικοινωνιακά την πρωτοβουλία αυτή. Η συγκυρία αυτή όμως φαίνεται πως μπορεί να φέρει ακόμα πιο πίσω τις ανακοινώσεις αφού στην ηγετική ομάδα δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να δημιουργηθούν εσωτερικές έριδες σε τοπικό επίπεδο μεταξύ των ενδιαφερομένων για τις γαλάζιες λίστες. Ετσι το πρώτο κύμα των ανακοινώσεων φαίνεται πως θα αφορά τους εν ενεργεία βουλευτές ενώ το επόμενο τα στελέχη που έχουν θέσεις στο γαλάζιο οργανόγραμμα και θα αποχωρήσουν για να πολιτευθούν. Πέρα από τους Βασίλη Σπανάκη και Τάσο Γαίτάνη στα νότια προάστια και τη Ζωή Ράπτη, τον Νίκο Κωστόπουλο και τον Βασίλη Ξυπολυτά στα βόρεια προάστια που ουσιαστικά προανήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από τα Χριστούγεννα, υποψήφια στις εκλογές θα είναι και άλλα στελέχη της Πειραιώς, όπως ο αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στον Νότιο Τομέα και ο έτερος αναπληρωτής στην ίδια γραμματεία Γιώργος Κώτσηρας.

Ακόμα ο αναπληρωτής γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, Τάσος Χατζηβασιλείου στις Σέρρες, η αναπληρώτρια γραμματέας Γυναικών Νατάσα Σωτηριάδου στο Κιλκίς και ο αναπληρωτής γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού Φίλιππος Φόρτωμας στις Κυκλάδες. Επίσης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Νίκος Ρωμανός οι οποίοι θα κατέβουν στον Νότιο και στον Βόρειο Τομέα αντίστοιχα.

Γυναικείες υποψηφιότητες

Μια ακόμα κατηγορία που η Πειραιώς δίνει βαρύτητα αφορά τις γυναικείες υποψηφιότητες που στην πλειονότητά τους προέρχονται από το γαλάζιο Μητρώο Στελεχών. Μεταξύ άλλων σε αυτή τη λίστα είναι η δικηγόρος Σοφία Νικολάου και η αντιδήμαρχος Μελίνα Δασκαλάκηπου θα κατέβουν στην Α Αθηνών, η δικηγόρος Ιωάννα Καλαντζάκου, η επίσης δικηγόρος Αθηνά Ψαράκη και η γιατρός Ινέτζη Δημητρακάκη στα βόρεια προάστια, η Μαρία Καλαγιά στην Α Πειραιώς και η πρώην γενική γραμματέας Νέας Γενιάς Βάσω Κόλλια στην Ανατολική Αττική. Ακόμα η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην η Μαρία Παπακωνσταντίνου στην Κόρινθο, η Σέβη Κονταξή στην Πρέβεζα και η Κατερίνα Πατσογιάννη στη Μαγνησία. Η Αφροδίτη Λατινοπουλου στη Θεσσαλονίκη, η Αθηνά Σιαφαρίκα στη Λάρισα και η Σοφία Τόλια στην Καρδίτσα. Η γιατρός Φανή Πατρή στην Πιερία, η Αγνή Κανδύλη στην Καστοριά και η Ελενα Σώκου στον Έβρο.

Την πρόσληψη σαράντα τριών (43) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στους Νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πιερίας, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

ΗΜΑΘΙΑ

3 ΥΕ Καθαριότητας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ)

1 ΥΕ Καθαριότητας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ)

1 ΥΕ Καθαριότητας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

1 ΥΕ Καθαριότητας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

1 ΥΕ Καθαριότητας ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Υποβολή αιτήσεων εντός δέκα (10) ημερών.

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας