alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Στους επόμενους δύο μήνες εκτιμάται ότι θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ του 2019. Μέχρι τότε, θα υπάρξει το επόμενο διάστημα πληρωμή όσων υπέβαλαν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την πληρωμή επιδόματος παιδιού για το 2018.

Η υποβολή των νέων αιτήσεων για το επίδομα παιδιού θα πρέπει να γίνει από όλους τους δικαιούχους εκ νέου και θα βασιστεί στο εισόδημα που δηλώθηκε στις φορολογικές δηλώσεις που υποβλήθηκαν το 2018 (με βάση τα εισοδήματα του 2017), αφού η πλατφόρμα θα ανοίξει πριν την υποβολή των νέων δηλώσεων.

Το Επίδομα Παιδιού καταβάλλεται σε 6 διμηνιαίες δόσεις, με βάση τα στοιχεία της τελευταίας εκκαθαρισμένης φορολογικής δήλωσης.

Ωστόσο μόλις υποβληθούν οι νέες φορολογικές δηλώσεις του 2019, με τα εισοδήματα του 2018, και το Α21 μέσω του TAXISnet θα γίνει συμψηφισμός στα ποσά που έλαβαν για το πρώτο δίμηνο του 2019 και είτε θα επιστρέψουν είτε θα λάβουν την ανάλογη διαφορά επιδόματος, ανάλογα με το εισόδημα του προηγούμενου έτους.

Οι προϋποθέσεις

Η απόφαση για τις προϋποθέσεις, τους δικαιούχους και τη διαδικασία πληρωμής είναι ίδιες με πέρσι.

Για την πρώτη κατηγορία:

α) εβδομήντα (70) ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο,

β) επιπλέον εβδομήντα (70) ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο,

γ) επιπλέον εκατόν σαράντα (140) ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.

Για τη δεύτερη κατηγορία:

α) σαράντα δύο (42) ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο,

β) επιπλέον σαράντα δύο (42) ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο,

γ) επιπλέον ογδόντα τέσσερα (84) ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.

Για την τρίτη κατηγορία:

α) είκοσι οκτώ (28) ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο,

β) επιπλέον είκοσι οκτώ (28) ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο,

γ) επιπλέον πενήντα έξι (56) ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.

 

www.aftodioikisi.gr

Κατηγορία Οικονομία

Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πότε «παγώνουν» οι προσλήψεις λόγω των εκλογών.

Μάλιστα, στην εγκύκλιο παρέχονται και σαφείς οδηγίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών για να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προγραμματίσουν εγκαίρως τις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού για το τρέχον έτος.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο «το έτος 2019 αποτελεί έτος αυτοδιοικητικών εκλογών, και ως εκ τούτου καθίσταται ενεργή η πρόβλεψη του άρθρου 28 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, με την οποία αναστέλλονται οι πάσης φύσεως προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές, καθώς και οι προπαρασκευαστικές αυτών ενέργειες, για το χρονικό διάστημα του ενός μηνός που προηγείται των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων».

Επιπλέον, το υπουργείο Εσωτερικών σημειώνει πως «Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να έχουν ήδη στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό για την κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων, καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων, πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι φορείς αρμοδιότητάς μας παρακαλούνται για την ορθή και έγκαιρη υποβολή των αιτημάτων τους για το έτος 2019, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και λαμβάνοντας
υπόψη τη δημοσιονομική κατάσταση και την περιστολή των κρατικών δαπανών».

Ετοιμαζόταν να κατεβάσει ρολά ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκαν

οι τελευταίοι «πελάτες» που σήκωσαν με το έτσι θέλω όλες τις εισπράξεις της ημέρας!

Οι δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού που κρατούσε ο ένας τον 44χρονο ιδιοκτήτη και έναν

28χρονο υπάλληλο οι οποίοι βρίσκονταν ακόμη μέσα στο πρακτορείο και άδειασαν την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε μέσα σχεδόν 2.000 ευρώ.

www.aftodioikisi.gr

Κατηγορία Αστυνομικά

Με τα χρέη σε τράπεζες, εφορία και Ταμεία να αποτελούν "βραχνά" για νοικοκυριά και επιχειρήσεις καθώς υπερβαίνουν τα 220 δισ. ευρώ, έρχονται τρεις νέες ρυθμίσεις για να αλλάξουν τη ζωή μας.

Οι τρεις ρυθμίσεις είναι οι εξής:

1.Ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά Ταμεία χωρίς εισοδηματικά ή περιουσιακά κριτήρια. Αφορά σε περισσότερους από 950.000 μη μισθωτούς. Το ύψος της οφειλής θα καθορίζει τον αριθμό των μηνιαίων δόσεων ως εξής:
36 μηνιαίες δόσεις για χρέη έως 3.000 ευρώ και έως 120 μηνιαίες δόσεις για οφειλές πάνω από 3.000 ευρώ.
Η ρύθμιση θα συνοδεύεται με κούρεμα της αρχικής οφειλής μέσω του επανυπολογισμού της με βάση τον νόμο Κατρούγκαλου, αλλά και διαγραφή έως 85% των προσαυξήσεων. Το συνολικό κούρεμα της οφειλής μπορεί να φτάσει το 70%. Προς το παρόν η ρύθμιση αφορά τις οφειλές που δημιουργήθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016, αν και υπάρχει η σκέψη να ενταχθούν και χρέη του 2017, χωρίς όμως επανυπολογισμό. Η νέα ρύθμιση θα οδηγήσει παράλληλα στη σύνταξη 70.000 ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν εγκλωβιστεί λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οι οφειλέτες που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη συνταξιοδότηση εάν καταφέρουν μετά το διπλό κούρεμα να περιορίσουν την οφειλή τους κάτω από τα 20.000 ευρώ, θα αποκτούν δικαίωμα υποβολής αίτησης συνταξιοδότησης.

2. Ρύθμιση οφειλών προς την Εφορία με συγκεκριμένα κριτήρια. Πρόκειται για έκτακτη ρύθμιση που αφορά σε περίπου 4.000.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις με ανοιχτούς φορολογικούς λογαριασμούς. Όλοι οι φορολογούμενοι, οι οποίοι σήμερα δεν έχουν άλλη επιλογή πέραν της πάγιας ρύθμισης των 12 δόσεων, θα έχουν μια και μοναδική ευκαιρία να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε έως και 120 δόσεις. Η υπαγωγή των οφειλετών στη ρύθμιση εξετάζεται να γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια και δεν θα συνοδεύεται με κούρεμα της κύριας οφειλής αλλά μόνο με διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων που μπορεί να υπερβαίνει ακόμα και το 85%. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που εξετάζουν το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ θα είναι ευνοϊκότερο για τους μικροοφειλέτες, όσους δηλ. χρωστούν στην εφορία ποσά έως 3.000 ευρώ, που αποτελούν σχεδόν το 90% των οφειλετών του Δημοσίου. Στη ρύθμιση εξετάζεται προς το παρόν να υπαχθούν οφειλές που δημιουργήθηκαν μέχρι το τέλος του 2017, χωρίς να αποκλείεται να ενταχθούν και τα χρέη του 2018 υπό την προϋπόθεση ότι εξοφλούνται ή ρυθμίζονται όλες οι τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις.

3. Ρύθμιση οφειλών σε τράπεζες, εφορία, Ταμεία. Πρόκειται για συνολική ρύθμιση για όσους έχουν χρέη ταυτόχρονα σε εφορία, Ταμεία, τράπεζες από στεγαστικό δάνειο. Θα προβλέπει την καταβολή ποσών κάθε μήνα, ανάλογα με το εισόδημα των νοικοκυριών και θα κινείται στα πρότυπα του εξωδικαστικού μηχανισμού. Σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα οι οφειλέτες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ρύθμισης του στεγαστικού δανείου τους, ενώ παράλληλα θα εμφανίζονται οι οφειλές προς την εφορία ή τα Ταμεία. Με βάση τα εισοδήματα του οφειλέτη και το ποσό που απαιτείται για τη διαβίωσή του θα προκύπτει το μηνιαίο ποσό της δόσης. Το στεγαστικό σχεδιάζεται να ρυθμίζεται σε βάθος 25 ετών, ενώ τα χρέη προς εφορία θα ρυθμίζονται σε έως και 120 μηνιαίες δόσεις.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Κατηγορία Οικονομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21/09/2018

O Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει σχετικά με την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος, για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών, ότι σύμφωνα με την τροποποίηση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 49/Β/18-01-2019, η διαδικασία επανασυνδέσεων επεκτείνεται και σε καταναλωτές, των οποίων η παροχή ρεύματος έχει απενεργοποιηθεί λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών έως και τις 31-10-2018, με την προϋπόθεση να αφορά στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας.

Για τη χορήγηση του ανωτέρω βοηθήματος, θα υποβάλλονται αιτήσεις με συνημμένα δικαιολογητικά, στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Αλεξάνδρειας, τα οποία θα εξετάζονται από τριμελή Επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε με την αριθμ.145/9701/09-05-2018 Απόφαση του κ. Δημάρχου Αλεξάνδρειας Ν. Ημαθίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια ένταξης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Αλεξάνδρειας (Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, και από ώρα 8:00 π.μ. έως και 15:00 μ.μ., τηλέφωνο επικοινωνίας 23330 – 53071 και 53072 από Δευτέρα έως και Παρασκευή).

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ
ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αλεξάνδρεια 23/1/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας κάνει γνωστό στα μέλη του ΚΑΠΗ και στους δημότες-κατοίκους του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι, την Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 όσoι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση "Σ αγαπάω αλλά...." στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ Θεσσαλονίκης. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Λειτουργό του Οργανισμού κ. Ιωαννίδου Μερόπη στο τηλέφωνο 2333026743.
Με την εγγραφή ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προκαταβάλετε 10€ το άτομο Δηλώσεις συμμετοχής έως 28 Ιανουαρίου

Τιμή 16€ το άτομο(10€ το εισιτήριο και 6€ το λεωφορείο)
Ώρα αναχώρησης 3.30μ.μ (μπροστά από το ΚΑΠΗ Δ.Κ. Αλεξάνδρειας)

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και περί ώρα 8.00 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας επενέβη σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε λωρίδα ασφαλείας στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Βέροια στη Ν. Εγνατία οδό πλησίον του κόμβου Κλειδίου.
Αρχικά στο εν λόγω σημείο εξαιτίας των πυκνών καπνών προκλήθηκε έλλειψη ορατότητας με αποτέλεσμα να σταματήσει η διέλευση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα επέβαιναν 5 άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους αφού προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα.
Στο συμβάν επενέβησαν δυνάμεις της Π.Υ. Αλεξάνδρειας με 2 οχήματα και 5 άνδρες καθώς και συνεργείο της Ν. Εγνατίας οδού και κλιμάκιο της ΕΛΑΣ.

Κατηγορία Αστυνομικά

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν πολίτες όλων των ηλικιών και από όλο το πολιτικό φάσμα, να δηλώσουν με τρόπο απόλυτο, την άρνησή τους στην υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιας συμφωνίας που επιβάλλεται από τους "ισχυρούς" για την
εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

Μιας συμφωνίας που θέτει εν αμφιβόλω την ιστορική διαδρομή ενός λαού.

Μιας συμφωνίας που με την αποδοχή της "σύνθετης ονομασίας" εισάγει αυτομάτως το "αλυτρωτικό όχημα" που σε κάποια στιγμή ,σε βάθος χρόνου ίσως, θα απαιτήσει την "ενιαία Μακεδονία", την "Μακεδονία του Αιγαίου".

Φλογερός ομιλητής ο Μητροπολίτης μας Παντελεήμων , συγκίνησε με την απλότητα του λόγου, την καθαρότητα της σκέψης, το ισχυρό των επιχειρημάτων και το πάθος για την μοναδικότητα της Μακεδονίας, τονίζοντας τον φόβο του για την αρχή μιας εθνικής τραγωδίας.

Δίπλα σε αυτόν και με το ίδιο πάθος τοποθετήθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, εκφράζοντας τα αισθήματα και την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του τόπου μας.

Συγκινησιακά φορτισμένη η τοποθέτηση του καλού φίλου Αντώνη Καγκελίδη, ενός εξέχοντος στελέχους της ποντιακής κοινότητας, έδωσε το στίγμα ενός αγώνα που δεν έχει τέλος μέχρι την δικαίωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και με την ίδια ζέση και οι άλλοι ομιλητές, που μια εξαίρετη συντονιστική επιτροπή και στην οποία αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια, είχε την προνοητικότητα να επιλέξει.

Σε ότι με αφορά και με σεβασμό στις τοποθετήσεις των ικανότατων αγορητών, θέλω να επαναδιατυπώσω το απλό και λογικό που ενυπάρχει στη σκέψη όλων μας...

Στις Δημοκρατίες και στα εθνικά θέματα κύρια, οι πολίτες αποφασίζουν τις επιλογές τους.

Αν έχουμε Δημοκρατία και οι κυβερνώντες εμφορούνται από δημοκρατικά ιδεώδη...Ιδού η Ρόδος...

Δημοψήφισμα.

Ο λαός θα αποφασίσει για την επιλογή. Κανείς άλλος δεν δικαιούται να τον υποκαταστήσει επικαλούμενος "ανώτερη σκέψη".

Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη!

Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει από σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 ο καιρός, με τον Φοίβο να βρίσκεται προ των πυλών.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές βροχοπτώσεις, που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα, από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη νύχτα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα στα νότια, κυρίως θαλάσσια – παραθαλάσσια, σποραδικές καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα από τα δυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 8.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κατά τη διάρκεια της νύχτας εκ νέου στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια, όπου κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας, όπου πρόσκαιρα θα είναι πυκνές.

Άνεμοι: Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και σταδιακά τη δυτική Πελοπόννησο, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Τη νύχτα τα φαινόμενα βαθμιαία από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στα νότια πρόσκαιρα 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 στρεφόμενοι από τις μεσημβρινές ώρες σε νότιους νοτιοανατολικούς 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Κατηγορία Γενικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας