alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Όταν οι Locomondo έγραφαν το «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» μάλλον έπιναν μπάφους και έπαιζαν pro. Δυο κάλτσες, δυο φανέλες, δυο βρακιά, δυο μπλούζες, δυο μπουφάν. Αυτό θα πει «κρύο καιρός για δύο». Φτάσαμε σε σημείο να πηδάμε από το ένα χαλί στο άλλο για να μην πατήσουμε κρύο πλακάκι. Θα μου πείτε, Γενάρης μπήκε, τι περίμενες; Δίκιο έχετε αλλά εγώ τόσο κρύο δεν το αντέχω. Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα η ρώγα μου χαράζει και διαμάντι. Λες και πρώτη φορά ήρθα στα μέρη μας, τι να πω. Παρόλα αυτά προσπάθησα να συγκεντρωθώ και να επιλέξω τα σωστά δώρα για τους επώνυμους και μη του δήμου μας. Ένα δωράκι θα πάρουν και αυτοί, μην είναι ότι να΄ ναι.

002

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ, Δήμαρχος

Δήμαρχε μου φέτος με ζόρισες πολύ. Ότι και να σκεφτόμουν να σε πάρω, δεν σου ταίριαζε. Τελικά πιστεύω ότι κατέληξα στο πιο σωστό. Ξεκίνησες με όρεξη, στην πορεία, σου έφυγαν οι μισοί, μετά ξαναγύρισαν κάποιοι, ξαναέφυγαν, με αποτέλεσμα να μην γίνει τίποτε 5 χρόνια τώρα. 5 μέρες στο Πόζαρ, σε ξενοδοχείο με σπα είναι ότι πρέπει. Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να είμαστε καλοί σε όλα. Λεφτά έχεις. Πάρε την οικογένεια και πάνε για ξεκούραση και άσε τα δημαρχιλίκια σε άλλους πιο μαζόχες.

xalkidis1

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ, Υποψ. Δήμαρχος

Μιχάλη μου το δώρο μου για σένα είναι λιγάκι ιδιαίτερο. Ένα λεωφορείο γυναίκες. Μη πάει ο νους σου στο πονηρό. Ένα λεωφορείο γυναίκες για να διαλέξεις τις 17 που χρειάζεσαι. Έμαθα ότι έχεις ένα θεματάκι με τις γυναίκες στο ψηφοδέλτιο σου και είπα να σε βοηθήσω λίγο. Μια Μακρή δεν φέρνει την άνοιξη. Θα σε έστελνα και σένα στο Πόζαρ γιατί «έκανα λάθος που στήριξα τον Γκυρίνη και τώρα θέλω να διορθώσω» με εκνεύρισε. Δηλαδή, όποτε κάνεις εσύ μ@λ@κίες εμείς πρέπει να σε ψηφίζουμε για να τις διορθώνεις; Κάτσε σπίτι αφού τίποτα δεν σου βγαίνει καλό να μην μας έχεις και υποχρέωση.

004

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ, Υποψ. Δήμαρχος

Κώστα μου, για εσένα το δώρο μου για τις γιορτές αποφάσισα να είναι ένα χάρισμα παρά κάτι υλικό. Αποφασιστικότητα. Θα πάρεις την απόφαση, δεν θα την πάρεις. Θα κατέβεις, δεν θα κατέβεις. Θα δηλώσεις υποψηφιότητα, δεν θα δηλώσεις. Στην ερώτηση θάρρος ή αλήθεια η μέχρι τώρα απάντηση σου είναι βότκα. Δεν θα ζούσαμε με τόσα απωθημένα αν είχαμε λίγο περισσότερο θάρρος και λίγο λιγότερο εγωισμό.

005

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, Υποψ. Δήμαρχος

Για εσένα Αργύρη μου το δώρο μου είναι κάτι που πραγματικά επιθυμείς. Θα σου δώσω την καρέκλα του δημάρχου. Κατά βάθος όμως δεν το κάνω για σένα αλλά για…. μένα. Είμαι σίγουρος πως με σένα δήμαρχο, το Καρπούζι δεν θα ξεμείνει ποτέ από θέματα. Δεν ξέρω αν στον δήμο μας έχουμε χούντα, βλέποντας σε όμως να χαμογελάς και να δηλώνεις αισιόδοξος για την πορεία του συνδιασμού σου τότε σίγουρα έχουμε φούντα.

006

ΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ, Υποψ. Βουλευτής

Κανονικά, κάθε φορά που ένας βουλευτής θα λέει τη λέξη «αξιοπρέπεια» θα πρέπει να βγαίνει ένα χέρι και να του σκάει μία μπάτσα. Οπότε τι διαλέγεις; Έμαθα ότι η Φώφη ανακοίνωσε τους πρώτους 29 υποψήφιους και ο ένας από αυτούς είσαι και εσύ. Αν δεν τα καταφέρεται να εκλεγείτε θα γίνεται κατασκευαστές πλυντηρίων. Δώρο λοιπόν ένα Skip.

007

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ, Υποψ. Βουλευτής

Καιρό είχες να μας φανείς. Λοιπόν Μπάμπη, σου έχω ένα κουίζ. Η Φώφη στα 25 διορίστηκε σε τράπεζα από το ΠΑΣΟΚ. Στα 35 εκλέχθηκε βουλευτής. Στα 39 νομάρχης. Στα 48 πήρε σύνταξη. Πόσο δούλεψε η Φώφη; Για να κάνεις τις πράξεις έχεις δώρο ένα κομπιουτεράκι.

008

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Βουλευτής

Το πέμπτο μνημόνιο μας βρήκε χαρούμενους λόγο της νομιμοποίησης της κάνναβης που εσείς κάνατε. Το μοναδικό μετρό στον κόσμο χωρίς τρένα είναι και αυτό δικό σας. Ή πολύ μπροστά είστε ή δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα. Ένα θα σου πω Χρήστο μου, ελπίζω 4 χρόνια τώρα να κόλλησες κανένα ένσημο μπας και βγεις ταμείο από τον Μάιο. Αν όχι σου κάνω δώρο 50 ένσημα, να έχεις γιατρό τουλάχιστον.

009

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Πρ. ΚΕΔΑ

Στέφανε είσαι ο μοναδικός Πασοκσής που επιμένει να μη θέλει να βάλει για βουλευτής. Είδες οι παραπάνω. Επίσης είσαι ο μοναδικός Πασοκσής που συνεχίζει να είναι σε δεξιό ψηφοδέλτιο. Επίσης είσαι ο μοναδικός Πασοκσής που ξέχασε ότι επί ΠΑΣΟΚ ανάβαμε θερμοσίφωνα για να σφουγγαρίσουμε. Ή κάτι δεν κάνεις καλά ή….. κάτι δεν κάνεις καλά. Τι δώρο να σου κάνω λοιπόν; Το βρήκα. Μια σειρά από ψυχοθεραπείες μπας και ανακαλύψεις ή ξορκίσεις τον Ανδρέα που κρύβεις μέσα σου.

010

ΚΙΚΗ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, Σύζυγος Δημάρχου

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ανατομικά. Αυτό είναι το δώρο μου για σένα Κική. Με τόσο ποδαρόδρομο που ρίχνεις για να βοηθήσεις τον σύζυγο να εκλεγεί, τα πόδια σου θα βγάλουν φούσκες. Αλήθεια, τόσο πείσμα να τον ξαναδείς δήμαρχο, δεν το περίμενα. Ή κάτι σου έταξε (που δεν το πιστεύω) ή κάτι έχεις κατά νου. Μωρέ τι να είναι, τι να είναι;

011

ΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Πρ. ΟΠΑΚΟΜ

Είναι από τα λίγα άτομα που πραγματικά θα χαρώ αν ξαναβγεί. Αν βγεις όμως Σάκη μου ξανά τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο χαρούμενα όπως τώρα. Μέχρι τώρα πήγαινες τις γριές εκδρομές γιατί ήταν κοτσανάτες και το έλεγε η καρδούλα τους. Πέρασαν όμως 5 χρόνια και όλοι μας μεγαλώσαμε. Γι΄ αυτό θα σου πάρω δώρο ένα φτυάρι. Πάρτο κι ας είναι αχρείαστο.

012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ, Δημ. Σύμβουλος

Όσοι εκλέγονται ή είναι παντρεμένοι ή πρόκειται να παντρευτούν (βλέπε Argy). Εσένα, πως σε ψηφίζει ο κόσμος που είσαι ακόμη μπακούρη, ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Για μένα καλά κάνεις και μένεις εργένης αλλά η πολιτική έχει κάποια στερεότυπα. Το δώρο μου λοιπόν για σένα είναι μια νύφη. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να είναι 60-80-60, να έχουν φορτωμένο Ε9 και να είναι ορφανές. Όσες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου.

013

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, Υποψ. Βουλευτής

Κάποτε ανέβασες μια παιδική φωτογραφία σου, ασπρόμαυρη, που κρατούσες μια σημαία της ΝΔ και σου τα έχωσα χοντρά. Όπως δείχνουν τα πράγματα φέτος θα εκλεγείς. Σου κάνω δώρο λοιπόν την ίδια ασπρόμαυρη φωτογραφία για να μη ξεχάσεις τον τόπο σου και να θυμάσαι ότι κάποτε εκεί που περπατούσες ήταν χωματόδρομος.

014

ΟΛΓΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, Δημ. Σύμβουλος

Το 2019 σε βρίσκει μόνη, όμορφη και με σπίτι. Όχι, όχι, δεν σε προξενεύω στον Κιρκιλιανίδη. Απλά κάνω μια διαπίστωση. Και επειδή αγόρασες σπίτι συνεπάγεται ότι ξοδεύτηκες αρκετά. Εάν εγώ ήμουν η Όλγα, με τόσους σταυρούς στην πλάτη και με το δικό σου κοινωνικό στάτους, πίστεψε με μέχρι το Μάιο θα τα είχα ξαναβάλει τα λεφτά του σπιτιού πάλι πίσω στην τράπεζα. Να τι δώρο θα σου πάρω λοιπόν. Ένα βιβλιάριο τραπέζης.

015

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΚΑΣ, Δημ. Σύμβουλος

Πήγες και χώθηκες σε εκείνο το γραφείο και σε χάσαμε. Όσο ήσουν στα σκουπίδια σε είχα στον αφρό. Μέρα παρά μέρα σε έπαιζα. Τώρα σε ξέχασαν όλοι, μόνο εγώ σε θυμάμαι. Δεν μπορώ να διανοηθώ δημοτικό συμβούλιο χωρίς εσένα. Θα αρχίσω να ξανά παίζω όλα τα παλιά βίντεο που σου έκανα κατά καιρούς. Θα ονομάσω τη στήλη «Μούφα ο Σωτήρης». Θα πεταχτώ από το παράθυρο αν δεν είσαι εκεί. Άσε, φέτος δεν θα σου κάνω δώρο, θα το κάνω σε μένα. Ένα κουτί λεξοτανίλ μπας και χαλαρώσω λιγάκι.

016 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ, Πρ. Δημ. Συμβουλίου

Κάτι μου λέει ότι βαρέθηκες την εμπλοκή σου με τον δήμο και αρχίζεις να την κάνεις σιγά σιγά. Τι δουλειά σου την έχεις. Την οικογένεια σου επίσης. Γιατί να φορτωθείς και άλλες σκοτούρες; Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να τα καταφέρεις να φύγεις και μάλιστα με το κεφάλι ψηλά ήταν να ξαναβάλεις στον ίδιο συνδυασμό που σε έκανε δημοτικό σύμβουλο. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Αυτά ήταν τα δώρα για φέτος. Λυπάμαι αν κάποιοι περίμεναν αλλά δεν πήραν. Έτσι είναι η ζωή, πολλές φορές σκληρή. Κάτι έδωσα και φέτος ανάλογα με την τσέπη μου, μην παραπονιέστε. Εδώ άλλοι δεν έχουν να αγοράσουν μια σακούλα.

017

Όση ομορφιά και να χαρίζει το χιόνι εγκυμονεί κινδύνους λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας στους δρόμους, οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Η Επιτροπη Πρωταθληματος και Κυπελλου της Ενωσης ανακοινωνει ότι λογω των δυσμενων καιρικων συνθηκων που επικρατουν στο

Νομο και προς αποφυγη τραυματισμων των ποδοσφαιριστων, ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ οι αγωνες της Α’ Ερασιτεχνικης,που ηταν προγραμματισμενοι για το ΣΑΒΒΑΤΟ 5.1.2019.

Κατηγορία Αθλητικά

Τα λευκά της έχει φορέσει η Αλεξάνδρεια από χθες έπειτα από την πυκνή χιονόπτωση η οποία διακόπηκε και ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι εντονότερη αφού ο καιρός δείχνει να επιδεινώνεται αισθητά, στολίζοντας την πόλη με λευκά πέπλα.

Δείτε πως είναι κάποια κεντρικά σημεία της Αλεξάνδρειας ντυμένα στα λευκά.

Αλλά όση ομορφιά και να χαρίζει το χιόνι εγκυμονεί κινδύνους λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας του δρόμου, οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις.

Ένας αντιαισθητικός σκουπιδότοπος έκανε την εμφάνιση του εδώ και αρκετό καιρό, σχεδόν ένα μήνα και βάλε, δίπλα στο στολίδι της Αλεξάνδρειας το Αμφιθέατρο σύμφωνα με πάμπολλες καταγγελίες πολιτών και αναγνωστών μας.

Μεγάλος όγκος απορριμμάτων- και συγκεκριμένα το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτά είναι χαρτοκιβώτια-έχει συγκεντρωθεί στον χώρο της Υ.Ε.Β. στην Αλεξάνδρεια, τα οποία πιθανώς να προορίζονται για την ανακύκλωση αλλά όποιος κι αν είναι ο λόγος της συσσώρευσης τους το φαινόμενο παρατηρείται εδώ και εβδομάδες, με τον τραγικό λόφο να αυξάνεται καθημερινά.

Το alexandriamou.gr βρέθηκε στο σημείο τρεις φορές κατά τη διάρκεια του θλιβερού θεάματος όπως μπορείτε να δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Το θέαμα που αντικρίζουν οι πολίτες στο σημείο είναι πλήρως αποκρουστικό αφού σε εκείνο τον χώρο στεγάζονται το γραφείο εξυπηρέτησης της Εφορίας, η Πολεοδομία, το τμήμα καθαριότητας του δήμου Αλεξάνδρειας και το Κτηνιατρείο που σημαίνει πως δέχεται πληθώρα κόσμου καθημερινά.

Τα απορρίμματα βρίσκονται εκεί αλλά φαίνεται πως κάποιοι ξέχασαν να ολοκληρώσουν την απομάκρυνση τους αφού ήδη βρίσκονται στον χώρο για εβδομάδες με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να λιώνουν δημιουργώντας εστίες μόλυνσης που αποτελεί πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.

Πρέπει οι υπεύθυνοι να διαφυλάξουν την υγεία των δημοτών καθαρίζοντας το συντομότερο τον χώρο και ας βρεθεί άλλος τόπος για να μεταφερθούν τα εν λόγω υλικά κι όχι σε ένα σημείο που επισκέπτονται καθημερινά πολίτες, ας βγει κάποιος να εξηγήσει τι είναι αυτοί οι λόφοι σκουπιδιών, ποιος είναι ο λόγος της στοίβαξης τους στο συγκεκριμένο σημείο και πότε θα απομακρυνθούν πριν να αποτελέσουν καταφύγιο τρωκτικών και εστία μόλυνσης.

Από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, Παράρτημα Ημαθίας, ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της E.Μ.E. με ικανοποίηση ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 11ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΥΠΑΤΙΑ», τον οποίο διοργάνωσε φέτος το παράρτημα για 11η συνεχή χρονιά.

Ο διαγωνισμός «ΥΠΑΤΙΑ» έχει τοπικό χαρακτήρα,   και συνδιοργανώνεται με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας. Αφορά μαθητές της Α΄ Γυμνασίου και διεξάγεται ταυτόχρονα με τον Πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» της ΕΜΕ για τις υπόλοιπες τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.

Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος μαθητές και από τον  Έβρο, την Κοζάνη, την Πιερία , Φλώρινα με πρωτοβουλία των τοπικών παραρτημάτων της ΕΜΕ και σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το γεγονός αυτό δείχνει και την καταξίωση του Ημαθιώτικου διαγωνισμού και εκτός Ημαθίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς. Όσοι διακρίθηκαν, θα διαγωνιστούν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στην επόμενη φάση (διαγωνισμός «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»).

Η συμμετοχή και οι επιτυχίες των μαθητών μας στους διαγωνισμούς, δείχνουν το ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα που υπάρχει, μεταξύ των νέων παιδιών για τα Μαθηματικά.

Η Διοικούσα Eπιτροπή του Παραρτήματος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους Μαθηματικούς, που συνδράμουν στο έργο του Παραρτήματος

α) προσφέροντας δωρεάν μαθήματα διαγωνιστικών μαθηματικών στους υποψηφίους,

β) επιτηρώντας στη διάρκεια της εξέτασης και

γ) βαθμολογώντας τα γραπτά των διαγωνιζομένων.

Τα αποτελέσματα δείχνουν πως αυτές οι προσπάθειες δίνουν καρπούς.

Οι διακριθέντες μαθητές είναι οι παρακάτω:

    ΗΜΑΘΙΑ

ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΑΧΛΙΩΠΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΛΟΗ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΒΑΙΝΑ

ΝΕΦΕΛΗ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΒΑΚΑΛΦΩΤΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΒΑΣΣΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΒΗΤΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΓΚΑΝΤΕ

ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΑΙΟΥ

ΤΡΑΙΑΝΗ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΟΥΛΑΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΖΤΑΛΙΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΙΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΣΜΑΗΛΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΚΑΡΑΤΟΛΙΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΚΑΤΑΚΑΛΟΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΚΟΥΖΙΩΡΤΗΣ

ΦΩΤΗΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΛΙΛΑ

ΛΟΥΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΛΙΛΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΛΙΟΒΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΑΝΤΖΩΛΑΣ

 ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΣΟΦΙΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΑΡΤΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΠΑΤΑΝΗΣ

 ΒΑΣΙΛΗΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΠΕΤΣΙΑ

ΕΛΕΑΝΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΠΟΝΑΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΠΟΥΘΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΝΑΚΙΤΣΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΑΠΠΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΧΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΠΕΛΑΛΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΟΥ

ΝΑΤΑΛΙΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΡΟΥΝΤΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΣΑΡΙΟΓΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΣΤΑΜΕΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΦΥΤΙΚΑ

ΝΕΦΕΛΗ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΧΥΤΑ

ΕΛΕΝΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

    ΕΒΡΟΣ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΕΝΕΤΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΟΡΒΟΛΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΤΑΤΙΑΝΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΥΓΚΟΛΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΙΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΖΑΡΠΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΟΖΑΛΙΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΟΛΙΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΕΛΕΝΙΟΥ

ΑΡΓΥΡΩ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΕΛΕΤΟΥΔΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΠΟΥΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΑΪΡΗΣ

ΡΑΦΑΗΛ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΥΡΙΑΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΣΟΜΑΚΙΑΝ

ΟΥΡΑΝΙΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΧΑΤΖΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

    ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΚΟΥΣΙΑΝΤΑΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

    ΚΟΖΑΝΗ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΑΚΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΒΑΡΣΑΜΗ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

8ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗ

ΙΩΑΝΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

1ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΙΟΥΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΓΚΟΥΤΖΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

1ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

6ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

1ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΡΑΖΙΩΤΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

1ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΡΑΤΟΣΙΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ

3ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΚΟΝΤΕΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

3ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΚΟΥΤΣΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΛΙΤΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΜΠΑΣΣΑΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ

5ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΝΙΚΟΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ

4ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΝΙΚΟΥ

ΜΥΡΣΙΝΗ

2ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

5ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

8ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΤΣΙΟΥ

ΘΕΟΛΟΓΙΑ

2ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΡΕΣΟΥΛΙ

ΡΕΣΜΙς

1ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΕΡΜΙΟΝΗ

4ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΣΚΟΡΔΑ

ΣΟΦΙΑ

8ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

ΣΑΒΒΙΝΑ

2ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΣΑΛΑΚΗ

ΟΛΓΑ

2ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

    ΠΙΕΡΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΚΟΥΜΠΕΡΑΙ

ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΓΡΙΒΑ

ΗΡΩ-ΕΥΘΥΜΙΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΡΑΛΗ

ΘΕΟΦΑΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΚΑΒΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΣΤΙΤΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΠΕΙΝΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΠΙΣΜΠΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΑΝΑΗ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΝΤΡΟΥΦΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΑΠΠΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΦΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΧΟΥΤΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

 ΦΛΩΡΙΝΑ

ΓΙΑΝΝΟΥ                                    

ΚΛΕΟΝΙΚΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΑΜΠΑ                               

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΓΚΕΡΤΣΑΚΗΣ                

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ                       

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ    ΜΕΛΙΤΗΣ  

ΖΑΡΟΥ                           

ΜΑΡΙΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ                 

ΛΥΔΙΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ             

ΜΑΡΙΑ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΜΙΧΑΛΙΤΣΑΣ                  

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΜΠΑΡΟΥΦΑ                    

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΜΠΕΛΛΗ                          

ΜΑΡΙΑ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ                 

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ                

ΜΑΡΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ      

ΙΩΑΝΝΗΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ            

ΕΥΔΟΚΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ    ΦΙΛΩΤΑ

ΣΕΙΤΑΡΙΔΟΥ           

ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΣΙΑΤΣΚΑ                         

ΜΑΡΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΣΟΥΛΑ                               

ΕΛΕΝΗ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΣΙΧΑΡΗΣ                         

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΧΑΛΙΔΗ                           

ΚΛΕΟΝΙΚΗ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει τους δημότες – κατοίκους του, ότι κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης  και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στη περιοχή  μας, είναι σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών και την προστασία του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή θέτει στη διάθεση των ευπαθών ομάδων του Δήμου, την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας (Εθνικής Αντίστασης 42),  την αίθουσα του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας (Πλατεία ΟΣΕ), το κτήριο του πρώην Δημαρχείου Πλατέος, το κτήριο του  πρώην Δημαρχείου Αντιγονιδών και το κτήριο του πρώην Δημαρχείου Μελίκης.

Επίσης, οι δημότες που επιθυμούν να προμηθευτούν αλάτι από τις υπηρεσίες του Δήμου, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνο: 2333025500, 2333350100.

Στον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε και στο άνοιγμα των δώρων του Αϊ –  Βασίλη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο,  πιστεύουμε , εμείς , οι μαθητές – μαθήτριες , γονείς και εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ότι είναι η πιο καλή και κατάλληλη  στιγμή να ευχαριστήσουμε για τα δώρα πού δέχτηκαν τα παιδιά μας στις γιορτές των Χριστουγέννων.

       Θέλουμε να ευχαριστήσουμε συνανθρώπους μας επαγγελματίες  αλλά και συλλογικότητες και κοινωνικές δομές που πρόσφεραν τα δώρα τους και  κυρίως έδωσαν απλόχερα στα παιδιά μας αγάπη ,χαρά και φώτισαν τα πρόσωπά τους με πολλά και  μεγάλα χαμόγελα.

     Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κατά χρονολογική σειρά :

  • τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ .Παντόπουλο Αθανάσιος για την πρόσκληση   να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΑΠΗ  ,τους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ , ιδιαίτερα τη Δντρια του   κ.Μερόπη Ιωαννίδου  για  την αγάπη που απλόχερα χάρισαν στους μαθητές /τριες μας  αλλά και για τα κεράσματα και τα δώρα που μας έδωσαν . Επίσης και τη Χορωδία του ΚΑΠΗ που γιαμια ακόμη φορά τραγούδησε τα κάλαντα με τους μαθητές/τριές μας.
  • Το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον Ταξίαρχο κ .Δημόπουλο Χρήστο που μαζί με ανώτερους Αξιωματικούς του στρατοπέδου επισκέφτηκαν το σχολείο μας και προσέφεραν  πλούσια δώρα και γλυκίσματα στους μαθητές/τριές μας ενώ η μπάντα του στρατοπέδου έπαιξε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και ο Ελληνικός Στρατός έδειξε  για μια ακόμη φορά το  κοινωνικό πρόσωπο αγάπης ,προσφοράς και αλληλεγγύης  που τόσο ανάγκη το έχουν οι μαθητές/τριές μας αλλά και η πατρίδα μας .

  • Τη Φιλόπτωχο Φιλοπρόοδο Γυναικών Αλεξάνδρειας και το Τοπικό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που για μια ακόμη χρονιά με πολύ  αγάπη και μεγάλη διάθεση προσφοράς ανέλαβαν να στηρίξουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας  με δώρα για τους μαθητές/τριές μας  και συγχρόνως ετοιμάζοντας έναν πλούσιο μπουφέ. Είναι γνωστή η προσφορά της  Φιλόπτωχου Φιλοπρόοδου Γυναικών

Αλεξάνδρειας σε ζητήματα στήριξης και αλληλεγγύης σε πολλούς τομείς  καθώς επίσης και του τμήματος Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την κοινωνική του προσφορά αλλά και για την ενημέρωση που συχνά κάνει για θέματα Πρώτων Βοηθειών  . Ευχαριστούμε όλα τα μέλη ,αλλά  ιδιαίτερα την κ. Κατερίνα Βέτσιου από τη Φιλόπτωχο και τον κ.Στεφανάκη Κώστα πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος  του Ερυθρού Σταυρού για την αμεσότητα αλλά και για τη συνεχή στήριξη στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κατά καιρούς .Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν όπως αυτοί πολύ καλά ξέρουν  .

  • Τη θεατρική Ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας που μέλη της ντύθηκαν Ξωτικά, Χιονάνθρωποι και Τάρανδοι και μοίρασαν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά με πολύ κέφι και διάθεση
  • To κατηχητικό της Χριστιανικής Εστίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας «Η ΚΙΒΩΤΟΣ» που για μια ακόμη χρονιά  έδειξαν την αγάπη τους  και  μοίρασαν  δώρα στους μαθητές/τριές μας και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου  .
  • Τους συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, κ. Καρανικοπούλου Φιλιώ και  κ. Πανταζόπουλο Θωμά που μαζί με την κ.Γεωργία Κισικίδου ιδιοκτήτρια του καφέ «Γιαρντίμ»     ετοίμασαν και προσέφεραν πρωϊνό στους μαθητές/τριές μας με  όμορφες, γευστικές απολαύσεις  μαζί με χυμούς και με  δώρα. Με  πολύ καλή οργάνωση και με πολύ  αγάπη  από την περιποίηση του  προσωπικού του κκαφέ ‘’ΓΙΑΡΝΤΙΜ ’’ οι μαθητές/τριες πέρασαν όμορφα, χαρούμενα, τραγούδησαν,  χόρεψαν και ένιωσαν γιορτινά!
  • Το ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΛΑΤΣΑ με τα ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ  Ελ.Βενιζέλου 79 Αλεξάνδρεια  για τη δωρεά  στο Σύλλογο Γονέων  του σχολείου μας 300 Ευρώ για τις  ανάγκες των μαθητών/τριών ,αλλά και για το ενδιαφέρον του και την αγάπη του .  Του ευχόμαστε  κάθε προσωπική ,επαγγελματική και οικογενειακή επιτυχία .
  • Το φούρνο «ΠΙΝΑΚΩΤΗ»ΤΟΥ Βασίλη Παπαδόπουλου που όλη τη σχολική χρονιά κάθε πρωϊ προσφέρει το πρωϊνό στα παιδιά μας .
  • Το Δήμο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ Γκιουρτζή Στέφανο που άμεσα έδωσε λύσεις σε σοβαρά κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τον τελευταίο διάστημα .
  • Τον κ.Καραπατσάκη Νίκο για τη δωρεάν Βιντεοσκόπηση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής ( γα μια ακόμη φορά) και για την εγγραφή και  προσφορά  DVD για τον κάθε μαθητή/τρια μας του σχολείου .
  • Το ζαχαροπλαστείο «ΛΟΥΞ» στην Αλεξάνδρεια για την προσφορά του μελομακάρονα για τους μαθητές /τριες αλλά και για τις εκδηλώσεις του σχολείου .
  • Το Χονδρικό Εμπόριο Ζαχαρωδών ΜΑΤΕΟ –ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ  ΟΕ  για την προσφορά, για άλλη μια φορά, χυμούς στους μαθητές/τριες και για τις εκδηλώσεις του σχολείου

              Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ευχόμαστε σε όλους για τη νέα χρονιά Υγεία, Υγεία, Υγεία ,Χαρά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία   και Αγάπη για το συνάνθρωπό μας.  Ευχόμαστε  το 2019  να είναι  μια χρονιά της  ελπίδας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον. Μια χρονιά που το “εγώ” θα δώσει αμετάκλητα τη θέση του στο “εμείς” και η αγάπη, η  προσφορά, η στήριξη και η αλληλεγγύη του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, θα χαρακτηρίζουν τις σκέψεις και τις πράξεις  μας.
Με συλλογικότητα, με θετικές σκέψεις και αλληλεγγύη  πιστεύουμε  ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις  δυσκολίες  να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί .

Οι γιορτές τελείωσαν κι όπως είναι φυσικό αυτό που ενδιαφέρει γονείς και μαθητές είναι πότε αρχίζουν και πάλι τα σχολεία αλλά και ποιες μέρες «πέφτουν» οι αργίες. 

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα νηπιαγωγεία ,Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα μείνουν κλειστά έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, για τις διακοπές των Χριστουγέννων 2018, της Πρωτοχρονιάς 2019 και των Θεοφανείων 2019.

Τα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) ανοίγουν στις 8 Ιανουαρίου για το 2019.

Διακοπές – Αργίες -Εορταστικές Εκδηλώσεις

1. Διδασκαλία μαθημάτων δεν διεξάγεται και εξετάσεις δεν διενεργούνται κατά τις ακόλουθες χρονικές περιόδους του σχολικού έτους:

α) Διακοπές Χριστουγέννων από την 24η Δεκεμβρίου μέχρι και την 7η Ιανουαρίου.

β) Διακοπές Πάσχα, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Θωμά.

γ) Θερινές διακοπές, από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου, με την επιφύλαξη της παρ. 10 του άρθρου 1.

2. Κατά τις θερινές διακοπές το γραφείο κάθε Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου δέχεται το κοινό μία ημέρα την εβδομάδα, η οποία ορίζεται από τον/τη Διευθυντή/ντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ανακοινώνεται στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου. Την ημέρα αυτή ένας/μία τουλάχιστον από τους/τις διδάσκοντες/ουσες κάθε Σχολείου, ο/η οποίος/α ορίζεται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών πριν από τη λήξη του διδακτικού έτους, είναι υπεύθυνος/η για τη διεκπεραίωση κάθε τρέχοντος υπηρεσιακού θέματος, ασκώντας εκτάκτως αρμοδιότητες Διευθυντή/ντριας σχολείου, και υπογράφει αντ’ αυτού/ής κάθε έγγραφο ή τίτλο. Εάν τα καθήκοντα ασκούν περισσότεροι από ένας/μία διδάσκοντες/ουσες, τις αρμοδιότητες αυτές ασκεί ο/η ανώτερος/η κατά τον βαθμό και επί ισόβαθμων ο/η αρχαιότερος/η. Εάν η ημέρα που έχει οριστεί συμπίπτει με ημέρα αργίας, το γραφείο δέχεται το κοινό την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

3. Για τα Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια ισχύουν οι διατάξεις του Ν. 1157/1981 (Α 126) για την καθιέρωση πενθήμερης εβδομάδας εργασίας, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

4. Ημέρες αργίας των Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων, Γυμνασίων ΕΑΕ, Λυκείων ΕΑΕ, Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ορίζονται:

α) όλες οι Κυριακές

β) οι θρησκευτικές εορτές του Αγίου Πνεύματος και των Τριών Ιεραρχών,

γ) οι εθνικές επέτειοι της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου

δ) η Καθαρά Δευτέρα

ε) η 1η Μαΐου

στ) οι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, ημέρες αργίας για την έδρα κάθε σχολείου λόγω τοπικής θρησκευτικής ή εθνικής εορτής.

5. Τα ιδιωτικά σχολεία επιτρέπεται, ύστερα από σχετική γνωστοποίηση στον/στην οικείο/α Διευθυντή/ντρια Εκπαίδευσης, να αργούν έως δύο επιπλέον ημέρες ανά έτος, σε ημερομηνίες που σχετίζονται με την ιστορία και τη σχολική τους παράδοση ή, στην περίπτωση των ξένων σχολείων, που αποτελούν επίσημη εθνική ή θρησκευτική εορτή στη χώρα προέλευσής τους.

6. Κατά την παραμονή των εθνικών επετείων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, καθώς και κατά την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου πραγματοποιούνται στα Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια, ανοιχτές στην κοινωνία, εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις και δρώμενα στον χώρο εκδηλώσεων των σχολείων. Αν η ημέρα αυτή συμπίπτει με Σάββατο ή αργία, οι ανωτέρω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται την προηγούμενη του Σαββάτου ή της αργίας αυτής. Η εορτή της σημαίας πραγματοποιείται την ίδια ημέρα των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Διακοπές, Αργίες νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία

1. Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία δεν λειτουργούν τις ακόλουθες ημέρες και περιόδους:

α) τα Σάββατα και τις Κυριακές,

β) την 28η Οκτωβρίου (εθνική εορτή),

γ) από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου (διακοπές Χριστουγέννων),

δ) την Καθαρά Δευτέρα,

ε) την 25η Μαρτίου (εθνική εορτή),

στ) από τη Μ. Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή της Διακαινησίμου (διακοπές Πάσχα), η) την 1η Μαΐου

θ) την εορτή του Αγίου Πνεύματος, ι) από 22 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου (θερινές διακοπές)

ια) την ημέρα της εορτής του Πολιούχου της έδρας του σχολείου και την ημέρα της τοπικής εθνικής εορτής.

Πότε «πέφτουν» οι αργίες

Αναλυτικά οι αργίες είναι οι εξής:

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, Δευτέρα

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 25 Μαρτίου 2019, Δευτέρα

Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019, Παρασκευή

Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019, Σάββατο

Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019, Κυριακή

Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019, Δευτέρα

Εργατική Πρωτομαγιά 1 Μαΐου 2019, Τετάρτη

Πεντηκοστή 16 Ιουνίου 2019, Κυριακή

Αγίου Πνεύματος 17 Ιουνίου 2019, Δευτέρα

Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2019, Πέμπτη

Ημέρα του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα

Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2019, Τετάρτη

Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2019, Πέμπτη

Κατηγορία Εκπαίδευση

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Αγαπητοί Συνάδελφοι,

                     Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2019 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019.

                   Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Θέλουμε να επιστήσουμε την ιδιαίτερη προσοχή σας στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Υπουργικής Απόφασης 56885/10-11-2014, σε σχέση με την αναγραφή ποσοστού έκπτωσης, όπου ρητά αναφέρεται ότι:

«Κατά τη διενέργεια εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης».

Εφόσον πραγματοποιούνται εκπτώσεις σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

Στην πράξη και όπως απορρέει από τις σχετικές διατάξεις, η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες και υποχρεωτικές, ενώ η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης

είναι καταρχήν δυνητική. Στις περιπτώσεις που οι μειωμένες τιμές ξεπερνούν το 60% των πωλουμένων ειδών, τότε και μόνο τότε η αναγραφή ποσοστού καθίσταται υποχρεωτική, οπότε –επιβεβλημένα- θα αναγράφονται και τα δύο, ήτοι παλιά και νέα τιμή και ποσοστό έκπτωσης.

Θυμίζουμε ότι, σε ελέγχους που πραγματοποίησε κατά το παρελθόν η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, διαπιστώθηκε ότι πολλοί επιχειρηματίες, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον σχετικό φόρτο εργασίας, δεν αναγράφουν στα υπό έκπτωση προϊόντα την παλιά και την νέα τιμή αλλά καταφεύγουν στην χρήση γενικευμένου ποσοστού μείωσης. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι αυτή η πρακτική, όσο και αν γίνεται καλοπροαίρετα, παραβιάζει το νόμο και επισύρει αυστηρές κυρώσεις, θεωρούμε δε ότι αυτήν την εποχή της κρίσης είναι εντελώς αχρείαστο να επιβάλλονται αναίτια πρόστιμα που μπορεί να πλήξουν την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Μέχρι στιγμής, οι ελεγκτικές αρχές, αντιλαμβανόμενες ότι δεν υπάρχει δόλος εξαπάτησης του καταναλωτή, έχουν προχωρήσει μόνο σε απλές συστάσεις, ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα ισχύει για πάντα. Επιβάλλεται λοιπόν προσοχή από τους εμπόρους που θα συμμετάσχουν στις παρούσες εκπτώσεις, ώστε να αναγράφουν πρώτα απ’ όλα την παλιά και νέα τιμή των προϊόντων και κατόπιν –εφόσον το θέλουν ή πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου- το ποσοστό έκπτωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο 21 ν. 4177/2013, σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε (5) ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Στην επιβαρυντική περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση του καταναλωτή, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ. Εφόσον το σχετικό πρόστιμο επιβληθεί για δεύτερη φορά ως προς την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε (5) ετών, τότε αυτομάτως αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Αρμόδιες ελεγκτικές αρχές σύμφωνα με το νόμο είναι:

α) Οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

β) Οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

γ) Οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

δ) Οι Διευθύνσεις Ανάπτυξης των Περιφερειών.

στ) Οι Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος, στη ζώνη δικαιοδοσίας τους.

Αρμόδια αρχή για την επιβολή των προστίμων είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου διαπιστώνεται η παράβαση. Οι παραπάνω Υπηρεσίες ελέγχουν την εφαρμογή της νομοθεσίας για τις εκπτώσεις".

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας