alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019

«Ο Π.Καμμένος θα πρέπει να πει αν στηρίζει την κυβέρνηση, αν δεν τη στηρίζει θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «αν δεν έχω πλειοψηφία των 151 θα πάμε σε πρόωρες εκλογές». «Ο κ.Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός που όσα λέει ακούγονται ως απειλές και όχι ως υποσχέσεις»

«Η λύση του Μακεδονικού είναι από τις σημαντικότερες παρακαταθήκες μου. Αν το πρώτο ήταν η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια, το δεύτερο είναι η ανάκτηση του ρόλου της χώρας στα Βαλκάνια και γενικότερα στην Ανατ. Μεσόγειο», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι η Συμφωνία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για εθνικισμούς».

«Πιστεύω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι θέμα που έχει διχάσει την κοινή γνώμη αλλά ένα άλυτο πρόβλημα εδώ και 27 χρόνια. Αποτελεί ένα βαρίδι στην εξωτερική πολιτική της χώρας».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «ανύπαρκτα τα θέματα μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας», τα οποία αναδείχθηκαν από την ανάγκη της αντιπολίτευσης να δει τη συμφωνία μέσα από το πρίσμα ενός μικροκομματικού συμφέροντος».

«Όταν ξεκίνησε η συζήτηση για το Μακεδονικό, ο κ. Μητσοτάκης είχε συμβουλέψει την κυβέρνησή του να ακολουθήσει αυτή την εθνική γραμμή, όταν είδε ότι αυτή την γραμμή ακολουθούμε κάνει τα πάντα για να αλλάξει θέση» σημείωσε ο ίδιος ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «δε βλέπω τα πράγματα μέσα από το πρόσκαιρο όφελος, τις δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης οι οποίες αλλάζουν αλλά μέσα από το μεγάλο εθνικό συμφέρον της χώρας».

«Κανένα ζήτημα, εθνότητας, γλώσσας παρά μόνο η διαρκής επιθυμία του κ. Μητσοτάκη να κερδοσκοπεί πολιτικά»

«Μοναδικός γνώμονας είναι το πρόσκαιρο μικροκομματικό όφελος για τον κ. Μητσοτάκη» σημείωσε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέτρεψε το ιθαγένεια σε εθνότητα. «Κάτι που δεν υπάρχει».

«Θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, μετά από μια διαδικασία που αναγκάσαμε μια χώρα να αλλάξει το όνομά της και το Σύνταγμά της, και όλοι να τους αναγνωρίζουν ως Βόρεια Μακεδονία, και το Μακεδονία να μένει μόνο σε μας».

«Επειδή ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται ότι θα χάσει κάποιους ψηφοφόρους, η χώρα θα ξεφτιλιστεί διεθνώς. Αν θεωρούμαι ότι αυτό είναι το συμφέρον της χώρας, ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του» ξεκαθάρισε ο ίδιος.

«Μέσα στον Ιανουάριο η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή»

Εντός Ιανουαρίου θα έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή δήλωσε ο Πρωθυπουργός ενώ πρόσθεσε ότι λίγο αργότερα θα έρθει και η κύρωση στο ΝΑΤΟ.

Ακόμα ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «μόλις ψηφιστεί στη Βουλή των Σκοπίων και κοινοποιηθεί το πέρας των διαδικασιών στη γειτονική χώρα θα δώσω το αποτέλεσμα στον ΠτΔ και τα κόμματα και θα συνεννοηθώ με τον Πρόεδρο της Βουλής για να κινηθούν οι διαδικασίες».

«Οκτώβριος είναι ο στόχος μου για το χρόνο των εκλογών»

Αναφερόμενος στη διεξαγωγή εκλογών ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.
«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Ο Οκτώβριος είναι ο στόχος μου».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να πάει σε εκλογές χωρίς να είναι ψηφισμένη η Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει άγχος. Ψηφοθηρεί με λαϊκίστικο τρόπο. Ας καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, τον προκαλώ» σημείωσε ο ίδιος.

«Δεν πιστεύω ότι ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση»

«O καθένας δικαιούται να παίρνει θέση στα εθνικά θέματα»

«η θέση του Π.Καμμένου ήταν το 1992 να μην υπάρχει καν το Μακεδονία».

«Ο Πάνος Καμμένος -που ήταν ένας εξαιρετικός υπουργός Άμυνας-, είχε διαφωνήσει από τότε με τον Κ.Καραμανλή για την εθνική θέση του 2007 για σύνθετη ονομασία» σημείωσε ο πρωθυπουργός και υπενθύμισε ότι «το Μ στο πΓΔΜ είναι Μακεδονία, δεν είναι κάτι άλλο».

«Η θέση του Καμμένου από το 1992 είναι να μην υπάρχει καν το Μακεδονία. Όταν λέει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω πρόταση μομφής του Μητσοτάκη. Δεν θέτω ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά στηρίζει την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει τη θέση του αυτή. Πιστεύω ότι δεν θα ρίξει νερό στο μύλο αντιπάλων της κυβέρνησης και δεν θα διευκολύνει τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη, να ρίξει την κυβέρνηση. Αυτό θα του ζητήσω. Ούτε αυτός, ούτε κανένας από τους βουλευτές του δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Αν δεν το κάνει θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Αν δεν έχω πλειοψηφία των 151 θα πάμε σε πρόωρες εκλογές»

«Με γνώμονα και με κριτήριο της οικονομίας θα προχωρήσω σε πρόωρες εκλογές αν δεν έχω πλειοψηφία 151 βουλευτών» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός.

«Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης η Novartis»

Αναφορικά με το σκάνδαλο της Novartis, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «όταν ήρθε στην δημόσια σφαίρα το σκάνδαλο προφανώς δεν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες αλλά έγινε σαφές ότι πρέπει να διερευνηθεί».

Παράλληλα αναφερόμενος στην ίδια υπόθεση, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η μήνυση του Αν. Σαμαρά σε δικαστικούς λειτουργούς ή του κ. Γεωργιάδη, η στοχοποίηση, οι απειλές τι είναι, δεν είναι παρέμβαση;» κάνοντας λόγο για «καραμέλα παρέμβασης από αυτούς που την είχαν κάνει εργαλείο».

«Να κρίνουμε την ουσία, όχι το ύφος του Πολάκη»

«Ο αν. υπουργός Υγείας ο οποίος έχει άμεση εμπλοκή και έχει δώσει στοιχεία για να προχωρήσει η έρευνα έστειλε ένα γράμμα που στην Εισαγγελέα που είπε ότι δεν πρέπει να κωλυσιεργεί η υπόθεση της Novartis. Το ότι το έδωσε στην δημοσιότητα ήταν λάθος» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο ίδιος κάλεσε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, κάνοντας λόγο για «πλήγμα στη Δημοκρατία το κλίμα καχυποψίας στη Δικαιοσύνη».

«Εύχομαι όλοι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι να είναι αθώοι. Η Δικαιοσύνη πρέπει να προχωρήσει και να δούμε την αλήθεια. Μακάρι να μην βρεθεί καμία πολιτική ενοχή» σημείωσε ο Αλ.Τσίπρας κάνοντας λόγο για «έναν άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών και τον οποίο θα αλλάξουμε».

«Παρέλαβα μια χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και την έφερα στην κανονικότητα»

«H Ελλάδα θα συνεχίσει το δρόμο της ανάκαμψης ή θα γυρίσει πίσω; αυτό είναι το δίλημμα. Αν το ερώτημα σε εμένα είναι αν θα δώσω 13η σύνταξη, το ερώτημα στον Κ. Μητσοτάκη είναι ότι θα μας πάει στο ασφαλιστικό Πινοσέτ και δεν θα υπάρχουν συντάξεις».

«Είναι ο μόνος πολιτικός, o κ. Μητσοτάκης που όσα λέει ακούγονται ως απειλές και όχι ως υποσχέσεις»

Το 2020 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα καταργηθεί η μείωση του αφορολόγητου.
«Δεν έγινα πρωθυπουργός την εποχή των παχιών αγελάδων. Έπρεπε να μοιράσω δίκαια τα βάρη».

Στις αρχές Φεβρουαρίου η επίσκεψη στην Τουρκία

Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι στις αρχές Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί την Τουρκία, ξεκαθαρίζοντας ότι δε φοβάται κάποιο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

«Θα πάω αρχές Φλεβάρη στην Τουρκία»
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Λόγω της αναβαθμισμένης θέσης της χώρας η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια χώρα που μπορεί να απειλείται» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Επιτυχία και της Ά.Μέρκελ το γεγονός ότι η Ελλάδα έμεινε στην ΕΕ»

Αναφορικά με την επίσκεψη της Ά.Μέρκελ στην Αθήνα αύριο, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «η κα Μέρκελ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα πράγματα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια» κάνοντας λόγο για μία από τις μακροβιότερες καγκελαρίους η οποία πιστώνεται τα θετικά που είχε στην θητεία της.

«Είχαμε μια σχέση εμπιστοσύνης κανείς δεν ήθελε να κοροϊδέψει τον άλλον. Έρχεται στην Ελλάδα διότι θεωρεί ότι είναι και δική της επιτυχία, ότι η Ελλάδα έμεινε στην Ευρωζώνη και δεν είναι πλέον μέρος του προβλήματος, αλλά της λύσης. Ήθελε καιρό να έρθει στην Ελλάδα, δεν έρχεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών», πρόσθεσε ο Αλ.Τσίπρας.

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.

Μεγάλα προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση στο ύψος της Βέροιας

Σωρεία προβλημάτων εξακολουθεί να προκαλεί η επέλαση της κακοκαιρίας .

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Νομό Ημαθίας , εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού που πλήττουν την Κεντρική Μακεδονία.

Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορίας όλων των φορτηγών βάρους άνω των 3,5 τόνων σε τμήματα του οδικού δικτύου των περιοχών αυτών ενώ είναι απαραίτητη και η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε δρόμους των νομών αυτών.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας:

"Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας , εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα από σήμερα (9 Ιανουαρίου 2019) μέχρι και την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων βάρους άνω των 3,5 τόνων στα παρακάτω οδικά σημεία:

στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου,

στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα από το 33 έως το 95 χιλιόμετρο και

σε όλο το εθνικό, επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Επίσης ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας λοιπών οχημάτων χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα από το 33 έως το 95 χιλιόμετρο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων".

Λόγω των ιδιαίτερων κλιματικών συνθηκών των τελευταίων ημερών καθίσταται προβληματική η λειτουργία του κέντρου μας.
Επειδή προέχει η ασφάλεια και υγεία των ωφελουμένων μας το ΚΔΗΦ αύριο Πεμπτη 10-1-2019 δεν θα λειτουργήσει.

Πολύ θερμά αγκάλιασαν οι Δημότες της Αλεξάνδρειας το καινοτόμο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Ρούχων.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 09/01/2019

 
Κατηγορία Φαρμακεία

Μετά την κακοκαιρία «Τηλέμαχος», έφτασε η ώρα του χαμηλού βαρομετρικού «Υπατία» να σαρώσει τη χώρα, με χιονοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήττει τη χώρα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Όπως τονίζουν οι μετεωρολόγοι, η σημερινή ημέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη από τις προηγούμενες. Οι πολίτες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν μετατραπεί σε... παγοδρόμια λόγω του παγετού.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα επικρατήσει πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου μέσα στην ημέρα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, θα εκδηλωθούν και ισχυρές βροχοπτώσεις.

«Έχει εγκλωβιστεί ψύχος στη χώρα και αυτό το φαινόμενο δυσκολεύει την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα “γυρίσει” ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6. Παράλληλα, έκανε λόγο για επικίνδυνο κύμα κακοκαιρίας.

Κλειστά τα σχολεία και σήμερα

Να σημειωθεί πως τα χιόνια, ο παγετός και οι χαμηλές θερμοκρασίες αναγκάζουν πολλούς δήμους της χώρας να κρατήσουν τα σχολεία κλειστά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θέση του βαρομετρικού χαμηλού που σχετίζεται με την κακοκαιρία «Υπατία» καθώς και την εξέλιξη των φαινομένων (βροχές-καταιγίδες-χιονοπτώσεις) από το βράδυ της Τρίτης 08/01 έως το πρωί της Παρασκευής 11/01.

Χιόνια, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ σήμερα -Ποιες περιοχές θα πλήξει η «Υπατία»

Η «Υπατία» πρόκειται να προκαλέσει νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τους έντονα, αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα ανέβει, αλλά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, 5-7 μποφόρ και βαθμιαία 8 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο τοπικά από το μεσημέρι θα φτάσουν τα 9 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τη νύχτα στη Θράκη. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά- ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μ.).
Ανεμοι: Δυτικοί- νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Βαθμιαία νότιοι- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -7 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά- ημιορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μ.).
Ανεμοι: Νότιοι- νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Βαθμιαία στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 5-7 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις, βαθμιαία τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, κατά τόπους ισχυρές στα νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Θεσσαλίας, κατά τόπους πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Από το μεσημέρι 6-8 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, με ασθενείς βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Το απόγευμα και από τα δυτικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Δυτικοί- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι- νοτιοδυτικοί 6-8 μποφόρ και στις Κυκλάδες από το απόγευμα τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το απόγευμα τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές από τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Στα Δωδεκάνησα δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ στρεφόμενοι σε νότιους- νοτιοδυτικούς 6 και το βράδυ 7-8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, βαθμιαία 7-8 και από το μεσημέρι 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ αργότερα πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι- νοτιοδυτικοί 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά- ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μ.) που τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι - χρήστες του δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ Τρικάλων να περιορίσουν κατά το δυνατό τις καταναλώσεις τους και να μην αφήνουν ανοιχτές τις βρύσες , προκειμένου να μπορέσουμε να αυξήσουμε την πίεση του δικτύου .

Πιστεύουμε στη θετική ανταπόκρισή σας.

Εκ της Τεχνικής

Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας