alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ρεύματος λόγω στις παρακάτω περιοχές:

7/4/2019 8:00:00 πμ - 2:30:00 μμ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 09:30 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 13:30 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 14:30.ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

9/4/2019 8:00:00 πμ - 2:30:00 μμ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ

Σε ένα μικρό χωριό της Ουκρανίας μας ταξίδεψε η Θεατρική ομάδα του δήμου Αλεξάνδρειας με την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» του καταξιωμένου συγγραφέα Νηλ Σάιμον εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη θεατρική σκηνή στο Συνεδριακό-Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης αφού είναι η πρώτη παράσταση που ανέβηκε στον καλαίσθητο αυτό χώρο στις 6 Απριλίου στις 20:00’.

Ένας νέος φιλόδοξος δάσκαλος καταφτάνει στο μικρό χωριό με πολύ όρεξη για να διδάξει όμως ανακαλύπτει ένα μυστικό που αφορά τους κατοίκους και προσπαθεί να δώσει μια λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει επί χρόνια τους χωριανούς.

Άφθονο γέλιο, καυστικές ατάκες, καταπληκτικές ερμηνείες, πολύχρωμα κοστούμια και ένα παραμυθένιο σκηνικό χαρίζουν στον θεατή οι ηθοποιοί του έργου υπό τις οδηγίες της σκηνοθέτιδας Χρύσα Αντωνίου που καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα.

Μια κωμωδία που γεννά συναισθήματα και κουβαλάει νοήματα διαχρονικά με ποιότητα στο λόγο και εύστοχες ατάκες που διαδέχονται η μία την άλλη, δίνοντας έναυσμα στο μυαλό να επεξεργαστεί ουσιώδη μηνύματα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε ένα Ουκρανικό χωριό το Κουλιέντσνικοφ, στα τέλη του 1800, καταφθάνει ένας νέος Ρώσος δάσκαλος, ο Λέων Τολτσίνσκυ, με σκοπό να κάνει μάθημα στην κόρη του Γιατρού του χωριού, την Σοφία Ζουμπρίτσκυ και να την μορφώσει.
Σύντομα όμως ανακαλύπτει πως ο απώτερος σκοπός είναι να σπάσει με την εξυπνάδα του, μια κατάρα που βαραίνει 400 χρόνια το χωριό αυτό. Ο Λέων σαγηνεύεται από την ομορφιά της Σοφίας Ζουμπρίτσκυ, την οποία θέλει να παντρευτεί ο Κόμης του χωριού, Γκρέγκορ Γιουσέκεβιτς, ο πρόγονος του οποίου έχει καταραστεί το χωριό αυτό.

ΔΙΑΝΟΜΗ:

Λέων Τολτσίνσκι: Αριστοτέλης Βαρσαμόπουλος
Σνέτσκα: Κατερίνα Στριάκα
Δικαστής: Ιορδάνης Πέτσογλου
Αδερφές Σλόβιτς: Αγγελική Κακαγιάννη – Κωνσταντίνα Ματράκα
Μίσκιν: Θεμιστοκλής Πρόιος
Γιέντσνα: Ιουλία Ζωντανού
Δρ. Ζουμπρίτσκι: Δημήτρης Κομπατσιάρης
Λένυα Ζουμπρίτσκι: Ασπασία Γκιουρτζή
Σοφία Ζουμπρίτσκι : Κατερίνα Κουκουτάρα
Γκρέγκορ : Βασίλης Βαγένας
Αγελάδα: Γεωργία Διμπιτούζη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία : Χρύσα Αντωνίου
Σκηνογραφία : Οδυσσέας Γωνιάδης – Χρύσα Αντωνίου
Κατασκευή Σκηνικού : Κώστας Μπαντής
Ζωγραφική Σκηνικού : Αθηνά Σαχπατζίδου
Ενδυματολογία : Χρύσα Αντωνίου
Κατασκευή Κοστουμιών: Νικόλαος Τριανταφυλλόπουλος- Σουλτάνα Τριανταφυλλοπούλου
Μουσική Επιμέλεια : Νίκος Μέκκας
Χτενίσματα : Αθηνά Αποστολάκη
Μακιγιάζ : Νένα Σταμπουλίδου
Ήχος-Φώτα : Στράτος Γιοβαννόπουλος
Φωτογραφίες: Κατερίνα Στριάκα
Σχεδιασμός Αφίσας : Print Lab Τάτσης- Στόιος
Δημιουργία promo video : Βασίλης Βαγενάς
Υπεύθυνη social media: Καβακοπούλου Χριστίνα 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Μια ακόμη πρωτοποριακή δράση του Φροντιστηρίου «Πράξις» στην Αλεξάνδρεια έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του με τις ¨ημέρες σταδιοδρομίας¨ όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν από ειδικούς για τις επιλογές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι ομιλητές εξήγησαν στους μαθητές τη λειτουργία των σχολών, τις δυσκολίες και τις ευκολίες, μίλησαν για την εκάστοτε επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο κάθε τομέας και έλυσαν κάθε απορία στους παρευρισκόμενους, σχετικά με θέματα επιλογής ομάδας επαγγελματικού προσανατολισμού, μετεγγραφών, μεταπτυχιακών κι οτιδήποτε σχετικό με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το ενδιαφέρον και οι απορίες των μαθητών ανέδειξε την ανάγκη που υπάρχει για έγκυρο επαγγελματικό προσανατολισμό κάτι που το «Πράξις» ...κάνει πράξη με τη συνεργασία από εξειδικευμένους συμβούλους, οι οποίοι είναι δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες με κάθε επιστημονικό τρόπο.

Οι ομιλητές που συμμετείχαν ήταν:

  • Ειδική αγωγή και εκπαίδευση – Γιοβανοπούλου Σοφία
  • Γεωπονία – Χύτας Δημήτρης
  • Αστυνομικές σχολές – Μαλακοπούλου Νατάσα
  • Πολιτικών Μηχανικών – Γρηγορόπουλος Θωμάς
  • Οικονομικό / Λογιστική – Μουστάκας Νίκος
  • Φυσικοθεραπεία – Μπαντόλας Βασίλης

 

Κατηγορία Εκπαίδευση

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η 7η Ετήσια Ημερίδα με θέμα:¨Ευφυής Γεωργία και Αγροτική Πολιτική¨ για την γεωργία, την αγροδιατροφή, την περιφερειακή ανάπτυξη και την αγροτική πολιτική στα Τρίκαλα Ημαθίας και συγκεκριμένα στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο από τις 2:30 – 8:30 μμ.

Οι ημερίδες για την αγροτική οικονομία και την ανάπτυξη στο παλιό Δημοτικό Σχολείο των Τρικάλων Ημαθίας, έχουν γίνει πλέον θεσμός, αφού φέτος ήταν η έβδομη συνεχής χρονιά.
Η ενημερωτική και συμμετοχική αυτή ημερίδα έλαβε χώρα σε χώρο που υπάρχει Γεωργία και όπου τα προβλήματα και κυρίως οι προοπτικές είναι απτές: Μέσα στον κάμπο, στην καρδιά του Ρουμλουκιού - μακριά από το πανεπιστημιακό αμφιθέατρο και τα λαμπερά φώτα πολυτελών συνεδριακών κέντρων. Εκεί που η γνώση είναι απόλυτα απαραίτητη: σε μια αγροτική περιοχή που τώρα ειδικά μαστίζεται από την οικονομική κρίση και όπου οι νέοι ψάχνουν απεγνωσμένα διεξόδους. Φιλοδοξεί να παράξει γνώση, πληροφόρηση και προβληματισμό.
Οι εισηγητές ήταν επιλεγμένοι τεχνοκράτες, κορυφαίοι γνώστες του αντικειμένου, που κατάφεραν να αναπτύξουν τα θέματα εκλαϊκευμένα, χωρίς όμως να θυσιάσουν την επιστημονική εγκυρότητα που είναι απαραίτητη. Συμμετείχαν αγρότες, συνεταιριστές, επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χώρου, με πείρα, βαθιά γνώση και εμπεριστατωμένη άποψη.

Στην φετινή Ημερίδα το κύριο θέμα ήταν η Ευφυής Γεωργία, «γεωργία ακριβείας» ή «ψηφιακή γεωργία». Ένας συνδυασμός εφαρμογών των τεχνολογιών της πληροφορικής, της ρομποτικής, του διαδυκτίου, της δορυφορικής και της τηλεπισκόπισης σε συνδυασμό με την βιολογία και την γεωπονική επιστήμη.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε ένα νέο και φιλόδοξο πρόγραμμα επανεκκίνησης των νέων στην γεωργία που χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η Ημερίδα έκλεισε με το βραβευμένο ντοκυμαντέρ της Μαριάνας Οικονόμου «Όταν οι ντομάτες συνάντησαν τον Βάγκνερ» που διηγείται την ιστορία της παραγωγής της τυποποίησης και εξαγωγής σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Ευρώπης και της Αμερικής, προϊόντων ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας από μια συναρπαστική παρέα ενός μικρού και ξεχασμένου χωριού του κάμπου της Καρδίτσας.

Τα θέματα που πραγματεύτηκε η Ημερίδα ήταν:
● ευφυής γεωργία ● γεωργική ανάπτυξη ● περιφερειακή ανάπτυξη ● νέο μάνατζμεντ στην γεωργία ● νέα κοινή αγροτική πολιτική ● επανεκκίνηση των νέων για μια νέα γεωργία.

Οι ομιλητές ήταν οι εξής και αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα:
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΠ
Παναγιώτης Καλφούντζος, Γεωπόνος, Προεδρος Συνεταιρσιμού ΘΕΣΓΗ
Κώστας Καστρινάκης, Πρόεδρος ΚΑΝΤΟΡ
Κώστας Μάττας, Καθηγητής ΑΠΘ
Τάσος Χανιώτης, Διευθυντής Στρατηγικής και Αναλύσεων Πολιτικής, Γεν. Διεύθυνση Γεωργίας & Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΕ, Βρυξέλλες

ΕΥΦΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Κώστας Κράββας, Αγρότης, Χαλάστρα Θεσσαλονίκης
Νίκος Κούτσιας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
Φίλιππος Παπαδόπουλος, Διευθυντής, Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Καθηγητής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος, Πρόεδρος Neuropublic Α.Ε.
Σπύρος Φουντάς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
Εφη Λαζαρίδου Διευθύνουσα σύμβουλος του προγράμματος Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά.

ΠΑΝΕΛ:
Αλέξανδρος Γκουσιάρης, Αντώνης Μαλάμης, Σπύρος Μουρελάτος, Λέλα Παπαγιαννοπούλου, Γιώργος Πεγιούδης, Χρήστος Σταμάτης

Την Ημερίδα συντόνισε ο Κώστας Καραντινινής. Καθηγητής στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο Σουηδίας (SLU) και την οργάνωσαν εκτός από την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων και την Πρόεδρό της κ. Μαρία Παπαϊωαννίδου και τους δημοτικούς συμβούλους Δήμου Αλεξάνδρειας κ.κ. Γιάννη Κιρκιλιανίδη και Μόσχο Κυτούδη :
• Σουηδικό Πανεπιστήμιο Γεωπονικών Επιστημών (SLU) • Europe Direct Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής • Πρόγραμμα Νέα Γεωργία για την Νέα Γενιά Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος • Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης ΑΠΘ • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας • Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου ΤΕΙΔΜ • Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα (TΕΙ) Θεσσαλονίκης • Εταιρία Αγροτικής Οικονομίας ETAΓΡO • ΤΟΕΒ Τρικάλων Ημαθίας • Σύλλογος αιμοδοσίας Αλληλεγγύη • Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων • Λαογραφικός & Πολιτιστικός σύλλογος Ανατολική Ρωμυλία • Παλαιστικός Σύλλογος Ημαθίων

Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο πρ. βουλευτής κ. Χαλκίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δριστάς, ο πρ. Αντιδήμαρχος κ. Πανταζόπουλος, ο πρ. Αντιδήμαρχος κ. Ναλμπάντης και πλήθος κόσμου.

 

 

Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 12:50

Το Πάσχα ταξιδεύουμε με το PiKeFi Travel!!!

“Το Πάσχα ταξιδεύουμε με το PiKeFi Travel!!!"

Εκδρομές για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23330 27389 ή στείλτε μας email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Γενικά

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Παρασκευής, με το βαρομετρικό χαμηλό να έχει κυκλώσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δίνοντας σφοδρές καταιγίδες.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας έβρεχε ασταμάτητα σε όλη τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και σε περιοχές της Πελοποννήσου και των Κυκλάδων, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν συνέχεια των βροχοπτώσεων όλο το Σαββατοκύριακο.

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που προειδοποιεί για μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που κατά τόπους ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους στην κεντρική και τη νότια χώρα.

Ήδη η κακοκαιρία που έχει ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής χτυπά τα νησιά του Ιονίου (πλην της Κέρκυρας και των Παξών) και τη δυτική Πελοπόννησο και από το βράδυ την υπόλοιπη Πελοπόννησο και την Κρήτη, την Αττική, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα Σάββατο στην κεντρική και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη Θεσσαλία, τις βόρειες Σποράδες, μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και την Κρήτη και από νωρίς το απόγευμα τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τη Χίο και νοτιότερα.

Την Κυριακή (7/4) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τη Δευτέρα (08-04-2019) προβλέπεται νέα μεταβολή του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βαθμιαία τη βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Μακεδονία τη Θράκη και την Ήπειρο προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρές, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Οι άνεμοι πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 με 9 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Αττική. Τα φαινόμενα μέχρι και το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 7 και 14 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και από το απόγευμα στη Θράκη.

Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 4 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του νοτίου Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο κατά τόπους μέχρι το απόγευμα θα είναι ισχυρά.

Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά θα εξασθενήσουν το βράδυ.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια μέχρι το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αυξημένες νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων, στην Κρήτη από τις πρώτες απογευματινές ώρες και στις Κυκλάδες το βράδυ.

Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι έως 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα) θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Άνεμοι: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή, 7 Απριλίου
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και από το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη, δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ο καιρός τη Δευτέρα, 8 Απριλίου
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που θα είναι πιθανώς τοπικά ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Κατηγορία Γενικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας