alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 09 Απριλίου 2019

Από σήμερα 9 Απριλίου ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το μονόπρακτο ‘’ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΗ’’ του Αύγουστου Στρίντμπεργκ & και το μονόλογο ‘’ΡΟΖΑ’’ του Νίκου Μανούδη σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Γωνιάδη.

Υποψηφιότητα έκπληξη με άρωμα γυναίκας ετοιμάζεται από το συνδυασμό Αξίζουμε καλύτερα, η οποία θα δώσει δυναμική και ¨αέρα νίκης¨.
Μία γυναίκα δραστήρια, της οποίας η εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρείται δεδομένη και είναι σίγουρο πως θα προσδώσει

Η προσπάθεια μας για μια Αλεξάνδρεια όπως την ονειρευόμαστε, ξεκίνησε!
Έλα να γνωρίσεις τους ανθρώπους μας, τις θέσεις μας και να μοιραστείς το όραμά σου μαζί μας.
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 7 μ.μ στο εκλογικό μας κέντρο, Βετσοπούλου 14 #Ξεκιναμε #ΚΑΘΑΡΑ
#kathara
#ΤαΑλλάζουμεΌλα
#ΜεΕνότηταΚαιΕλπίδα
#ΜΑΖΙ

Σε ΦΕΚ
  δημοσιεύθηκε η Υπουργική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, που έχει να κάνει με τις 4 διαφορετικές αφίσες που θα επικολλώνται στις 4 κάλπες και τα αντίστοιχα παραβάν κατά τις εκλογικές διαδικασίες της 26ης Μαΐου και συγκεκριμένα για τις ευρωεκλογές τις Δημοτικές εκλογές, τις εκλογές των Κοινοτήτων και τις Περιφερειακές.

Αναλυτικά για τις 4 εκλογικές αναμετρήσεις ισχύουν τα εξής:

Ευρωεκλογές

« Α1. Η κάλπη που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εμπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατής από τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα μωβ απόχρωσης και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του μέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα λευκής απόχρωσης η φράση:“ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019”

Α2. Το ειδικό διαχώρισμα (παραβάν) που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρει στη μία εξωτερική πλευρά, την ορατή από τους ψηφοφόρους,την ίδια έντυπη αφίσα που προαναφέρθηκε στην παράγραφο Α1 της παρούσας.»

Δημοτικές

« Β1. Η κάλπη που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εμπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατής από τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα κίτρινης απόχρωσης και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του μέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα λευκής απόχρωσης η φράση:“ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019’

Β2. Το ειδικό διαχώρισμα (παραβάν) που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων φέρει στη μία εξωτερική πλευρά, την ορατή από τους ψηφοφόρους,την ίδια έντυπη αφίσα που προαναφέρθηκε στην παράγραφο Β1 της παρούσας.»

Κοινοτικές

« Γ1. Η κάλπη που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εμπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατής από τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα πορτοκαλί απόχρωσης και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του μέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα λευκής απόχρωσης η φράση:“ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019”

Γ2. Το ειδικό διαχώρισμα (παραβάν) που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων φέρει στη μία εξωτερική πλευρά, την ορατή από τους ψηφοφόρους,την ίδια έντυπη αφίσα που προαναφέρθηκε στην παράγραφο Γ1 της παρούσας.»

Περιφερειακές

« Δ1. Η κάλπη που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των Περιφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εμπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατήςαπό τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα γαλάζιας απόχρωσης και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του μέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα λευκής απόχρωσης η φράση:“ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019”

Δ2. Το ειδικό διαχώρισμα (παραβάν) που χρησιμοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των Περιφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων φέρει στη μία εξωτερική πλευρά, την ορατή από τους ψηφοφόρους, την ίδια έντυπη αφίσα που προαναφέρθηκε στην παράγραφο Δ1 της παρούσας.»

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας