alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ παρουσίασαν στο Συνεδριακό Κέντρο Αλεξάνδρειας μια εκπληκτική θεατρική παράσταση με τίτλο «Το Ρεμπετάδικο της καρδιάς μας» σε σκηνοθεσία - σενάριο της χαρισματικής Κορίνας Εσερμπόγλου με live μουσική επί σκηνής.

Ταξίδι σε μιαν άλλη εποχή η παράσταση, με εκπλήξεις, γέλια, μουσική και αγάπη μας ταξίδεψε σε μια Θεσσαλονίκη του γλεντιού και της ξεγνοιασιάς. Σε μια περίοδο του μπουζουκιού και του ζεϊμπέκικου με τη μεγάλη έκπληξη ενός μεγάλου αστεριού του Ελληνικού κινηματογράφου να στέλνει το δικό του μήνυμα στην Αλεξάνδρεια και ιδιαίτερα στους Θεατρομπόμπιρες, του Κώστα Βουτσά. Ο ηθοποιός έστειλε τις ευχές τους στα παιδιά παροτρύνοντας τα να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά σε αυτό που αγαπάνε ώστε μια μέρα να φτάσουν και τη δική του καριέρα.


Το κοινό γέλασε με τη ψυχή του με μια κλασική ελληνική ιστορία, με ένα φτωχό πλην τίμιο νέο που ερωτεύεται την κόρη του αφεντικού του και τραγουδίστρια στο Ρεμπετάδικο και μέσα από τα ευτράπελα να εξελίσσεται μια ιστορία αγάπης.


Ένα συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι που έγινε μια μεγάλη, εντυπωσιακή παράσταση που κέρδισε το δυνατό χειροκρότημα των θεατών, ένα θέαμα υψηλών απαιτήσεων που συνδύασε το εντυπωσιακό θέαμα με τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα μιας παράστασης, θέτοντας ψηλά τον καλλιτεχνικό πήχη.

Συγκλονιστικές ερμηνείες από όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση που σαν ¨έτοιμοι από καιρό¨ ξεδίπλωσαν με περισσή μαεστρία και ταλέντο την ιστορία, πανέμορφα σκηνικά, ευρηματικά κείμενα, εξαιρετική μουσική επένδυση, φαντασμαγορικά κοστούμια που ενθουσίασαν τους θεατές.

Μπράβο σε όλους τους πρωταγωνιστές, συντελεστές, χορηγούς...το alexandriamou.gr σας εύχεται ολόψυχα να συνεχίσετε την ανοδική και δημιουργική πορεία σας και να μην σταματήσετε ποτέ να μας εκπλήσσετε ευχάριστα με τις παραστάσεις σας δίνοντας ανάσες στον Πολιτισμό μας που τόσο τις έχει ανάγκη!

 

 

Με μπαλόνια, ποιήματα και απονομή αναμνηστικών πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του τμήματος Δημιουργικής Γραφής για παιδιά, του Κοινωνικού Πανεπιστήμιου Ενεργών Πολιτών σε συνεργασία με το δήμο Αλεξάνδρειας το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο της πόλης.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν για να παρακολουθήσει την τελετή ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, Στέφανος Δριστάς και οι συντελεστές του προγράμματος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση τα παιδιά διάβασαν στο κοινό έργα και ποιήματα που έγραψαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τα οποία με τη αξιέπαινη κίνηση μέσω χορηγίας της κ. Κικής Αμοιρίδου και της κ. Κικής Γλυκού εκδόθηκαν και μοιράστηκαν στους μικρούς συγγραφείς.

Στο τέλος δόθηκαν οι Τίτλοι σπουδών με την υπόσχεση από τους μαθητές να συνεχίσουν το διάβασμα και το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα του Κοινωνικού Πανεπιστήμιου στην πόλη μας θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με τμήμα ενηλίκων με μάθημα Ψυχολογίας και το αντίστοιχο τμήμα δημιουργικής γραφής για παιδιά.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 22/06/2019

 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Νικολάου Πλαστήρα 95 23330 27944 Δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο
 
ΚΕΜΠΑΠΙΔΟΥ Ν. & ΣΙΑ ΟΕ Βετσοπούλου 101 23330 23608
 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
08:00-14:30 ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΜΩΝΟΣ 1-3 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (πιάτσα ταξί) 23310-72677
 
08:00-14:30 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΠΙΕΡΙΩΝ 7 (απέναντι από βενζινάδικο Γαλάνη) 23310-73324
 
08:00-14:30 ΘΩΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 8 223310-67530
 
14:30-21:00 ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΙΕΡΙΩΝ 53 23310-26789
 
19:00-21:00 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 (πρώην Κεντρικής 69) 23310-24534
 
21:00-08:00 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 (πρώην Κεντρικής 69) 23310-24534
 
 ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑ
 
Γκέρος Γεώργιος 2332022800 Καμπίτη 7
Κατηγορία Φαρμακεία

Συνθήκες καύσωνα θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της χώρας - Πότε και πού θα επιστρέψουν οι βροχές - Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα.

Οι ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες που επεκτείνονται από την Αφρική, προς την Ευρώπη και τη χώρα μας έχουν ως αποτέλεσμα ο υδράργυρος να σκαργαλώσει έως και τους 38 βαθμούς σήμερα και αύριο.

Το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει ξανά από τη Δευτέρα, με νέα κακοκαιρία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κατά τόπους.

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα (22/6) η ΕΜΥ με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσεις μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική, όπου μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 22 και 35 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 και κατά τόπους στην Ήπειρο έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 37 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή, 23 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία Γενικά

Για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, στην επάρκεια του  προσωπικού, στην αξιοκρατική αξιολόγηση θέσεων ευθύνης, στο  στόλο των  οχημάτων αλλά και στα πολλά καθημερινά περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του νομού μας, συζήτησε η  υποψήφια βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου με τον διευθυντή κ. Χρήστο Σιμούλη. Η κα Καρασαρλίδου τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης με έμψυχο υλικό και ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από την πλευρά της κυβέρνησης η διαδικασία ένταξης στο ΕΣΠΑ της ανανέωσης του στόλου με έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων.  

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Απόστολο Μούρτη και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, με τους οποίους συζήτησε για την επιστροφή των αναδρομικών από την κυβέρνηση, κάτι που αποτέλεσε  μια δικαίωση για τους αστυνομικούς, οι οποίοι, παράλληλα, ευχαρίστησαν την κα Καρασαρλίδου για τον αγώνα της ώστε να μην κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας, αλλά και για την συνεχή συμπαράστασή της κάθε φορά που της ζητήθηκε. 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας