alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Τετάρτη 07/08/2019 και περί ώρα 14:45’ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας επενέβη σε πυρκαγιά που προκλήθηκε σε  διπλοκατοικία,  στην Τ.Κ. Σταυρού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Εκστρατεία ενημέρωσης πραγματοποιούν οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής

Κατηγορία Αστυνομικά

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 09/08/2019

Κατηγορία Φαρμακεία

Άρχισαν οι ετοιμασίες την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2019 για το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στον προαύλειο χώρο της Παναγίας στην Αλεξάνδρεια.

O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης (ΑμεΑ) « Τα Παιδιά της Άνοιξης »

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας Κ-19 της Λαμίας, Πάνος Αντωνίου, συγκλονίζει με τα όσα αποκαλύπτει για την μάχη με την κατάθλιψη των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Κατηγορία Αθλητικά

Ανακοίνωση για την απόσυρση του συνόλου των παρτίδων που αφορούν σε λευκό τυρί άλμης από αγελαδινό γάλα, εξέδωσε ο ΕΦΕΤ.

Κατηγορία Υγεία

Την Τρίτη 6 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέφερε

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 09/08/2019 ημέρα Παρασκευή   και ώρα :

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας